Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 6

• 102 743
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
в магазинчето до нас продават много изгоден Ариел за цветно, но се зачетох, че е сръбски, та се чудя дали ще е качествен newsm78

# 511
Благодаря за отговорите  Hug Ще летят към контейнера, не ми е жал, но ще внимавам вече  Grinning

# 512
Знае ли някой как се маха лак за нокти от тениска или няма шанс?
С лакочистител не става ли? (не че ми се е случвало, ама първо това бих пробвала Simple Smile )

И аз се засилих към него, но пък блузата е жълта и се въздържах да пробвам. На малкия много му отива, но явно той не се харесва с нея. Хванах го при нанасянето на втората мазка ... много ме е яд за тази блуза.

# 513
  • София
С лакочистител не става ли? (не че ми се е случвало, ама първо това бих пробвала Simple Smile )

И аз се засилих към него, но пък блузата е жълта и се въздържах да пробвам. На малкия много му отива, но явно той не се харесва с нея. Хванах го при нанасянето на втората мазка ... много ме е яд за тази блуза.
Момичета, не съм съвсем сигурна, че от лакочистителя няма да остане петно по краищата, където ще намокрите (не знам дали се изразявам достатъчно добре  Embarassed). Може би с някакъв разтворител?

# 514
Извадих дрехите от сушилнята и вече мога да споделя впечатленията си от Персил Колор Брилянс. Цветовете определено са "съживени". Добре предпазва от пренасяне на цветовете, пуснах "шарена" пералня и например сините дънки не са боядисали жълтия шал. Добре пере, доволна съм, но трябва да превъзмогна разбиранията си за пенливостта, така както нямаше грам пяна и имам чувството, че се едно не съм прала.

# 515
 Моята пералня е с горно зареждане и няма прозорче, та през живота си пяна не съм видяла  Laughing

Karimma, разбрах те.

# 516
  • Пловдив
Момичета, някой по-горе беше споменал за магазин в Пловдив за перилни препарати, където има Ариел от немския. Разбрах, че магазинчето е "до Душето". Аз го схванах като наименование на улица и се грабнах днес до ул. Душо Хаджидеков, но там такъв магазин няма. Та ще ви замоля, ако може който го е посещавал и знае къде се намира да ме ориентира  Praynig

# 517
Момичета, някой по-горе беше споменал за магазин в Пловдив за перилни препарати, където има Ариел от немския. Разбрах, че магазинчето е "до Душето". Аз го схванах като наименование на улица и се грабнах днес до ул. Душо Хаджидеков, но там такъв магазин няма. Та ще ви замоля, ако може който го е посещавал и знае къде се намира да ме ориентира  Praynig

магазинчето е до училище Душо Хаджидеков, други такива с паралелен внос в Пловдви са на Хр.Г.Данов, след кукления театър и срещу Дома на младоженците, на Мария Луиза след Авеню, в Каршияка, срещу църквата Ив.Рилски, на реторант Стадиона.

# 518
  • Пловдив
Ени, благодаря много  Hug  bouquet Снощи и мъжът ми каза, че вероятно става дума за училището, но аз като парале пред майка бързам без да попитам. Тези дни ще го посетя вече надявам се  Flutter
Днес бях в ДМ и видях, че Ариелът който зареждат е Румънски, а Персилът сръбски. Само информативно го казвам. От там си взех Бекман за почистване на пералнята (някой го беше препоръчал) и кърпички за цветно пране Brite.

# 519
Гес беше писала преди време, че е харесвала Ленор официален внос - жълтият (Съмър).
Вчера го имаше в Пикадили, явно ще го зареждат отново.

# 520
  • София
Този ли?

И аз четох, че го хвалите и вече се снабдих, утре ще го изпробвам  Simple Smile

# 521
Не, Ленор от официален внос е този:

# 522

Toва детска блузка ли е? Накарай малкия да я нарисува цялата  Mr. Green

# 523
  • София
Не, Ленор от официален внос е този:

Ясно, моят не е купуван от тук, затова е по-различен. Но иначе става дума за същия Summer, мернах го в този пост на Guess Who  Hug

# 524
  • София
Абе мирисах го тоя жълт Ленор, даже картонче ми дадоха, напръскано с миризмата, че беше в някаква промоция, но хич не ме впечатли. Може би зеления е малко по-добре. То пак си е въпрос на вкус де.
Но не може да става сравнение с миризмите на Ленор паралелен внос. Жълтият такъв е много приятен.

Общи условия

Активация на акаунт