Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 6

• 102 720
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
Чери    осмелявам  се да  те  поправя  -  че  тази  стара  опаковка   момичето няма  да може  да открие .
Персил  мега перли - http://www.persil.de/
Bitte  Laughing

# 496
Шъ мъ поправиш, я.
Данке.

# 497
  • София
 Joy
връщам се от била с два пакета,от Омо, ама персил......само таблетки видях такива,не взех.Май не е правилния магазин? Embarassed

# 498
За бяло пране в момента ползвам ACE и Dash. Последният обезсмисля омекотителите, поне по отношение на аромата.
За цветно пране напоследък залагам на течният Persil, но още като че ли съм в издирване на Моят препарат Simple Smile

# 499
  • Бургас
Персил е в КАУФЛАНД на 12,99 лв/4 кг/.

# 500
Момичета   , внимавайте  какъв  прах   за пране купувате
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4589051

Този   на  снимката  е  Ариел  Актилифт   универсален -  надписите на кутията  са на  гръцки   изцяло

Отделен  е   факта  , че  притежателят на търговската  марка  по същия   начин /  метода  на  лабораторния анализ /по който   установява  , че  задържания   прах е  фалшив , по същия   този  метод може да  установи , че  продуктите под      търговката  марка  ,кото пуска на нашия  пазар  са  пълна  скръб.

# 501
Здравейте! Може и да не ми е за тук въпроса, но виждам, че сте доста компетентни  Grinning
Опрах две блузи по общия ред, но явно са съдържали вълна, та се свиха като за 4 годишно момиченце  Laughing Може ли по някакъв начин да се оправят или са за кофата ?!?  Hug

# 502
Здравейте! Може и да не ми е за тук въпроса, но виждам, че сте доста компетентни  Grinning
Опрах две блузи по общия ред, но явно са съдържали вълна, та се свиха като за 4 годишно момиченце  Laughing Може ли по някакъв начин да се оправят или са за кофата ?!?  Hug

мисля, че не могат щом са толкова много свити. Случи ми се веднъж и аз поне не успях по никакъв начин.

# 503
И моето мнение е, че няма да се оправят.
Но пък вече ще знаеш да четеш етикетите на всяка дреха, преди да я пъхнеш в пералнята Wink.

Преди години така си съсипах едно сако от лен и вискоза. Разкошно беше, но след прането стана с почти къс ръкав Crazy.

# 504
Момичета, при вас Персил (от супермаркетите) прави ли пяна? За пръв път пера с него (Колор Брилянс), сложих 220мл. и няма никаква пяна. Shocked Отворих чекмеджето да видя да не би да е останал в отделението, но не - всичкият си е в пералнята. Това нормално ли е?

# 505
Нормално е, съвременните прахове се пенят много по-малко.
Не пяната пере, да знаеш.

# 506
  • София
Помогнете ми моля!
Имаше една тема /май в Клюкарника/, където бяхме обсъждали различното качество на разни продукти за Западна и Източна Европа, вкл. праховете за пране.
Някой може ли да я намери?
И по-точно ме интересува един линк към писмо на Меглена Кунева, който беше публикуван в онази тема.

# 507
Знам, че праховете за пералня не трябва да пенят много и че не пяната пере, но със всички прахове до сега ми е правило поне малко пяна, а и помня, че преди Гес беше писала, че българският Персил й прави много пяна, а моят не прави и затова се очудих. Мерси Sourcherry   bouquet

# 508
Знае ли някой как се маха лак за нокти от тениска или няма шанс?

# 509
Знае ли някой как се маха лак за нокти от тениска или няма шанс?
С лакочистител не става ли? (не че ми се е случвало, ама първо това бих пробвала Simple Smile )

Общи условия

Активация на акаунт