Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 6

• 102 682
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
portokalche , Weisser Riese съм виждала , само  течен и  само за бяло .Срещу църквата в Кършияка имаше преди 2- 3 месеца останали 2 туби .
Преди мнооого години ,обаче, съм си купувала мега перли , имаше за бяло и цветно, 1.5 кг опаковка.

# 481
енито, моля те сподели конкретен спрей за петна, от който си доволна. На мен ми трябва специално за жълтите петна от рол он под мишниците на потниците.
И още нещо, тъй като от прочетеното разбрах, че пазаруваш и от Пловдив перилни препарати- от къде в Пловдив мога да взема прах за пране (Персил, Ариел, Weisse Riese), произведен в Германия?

в тази тема сме го коментирали спрея преди 10 страници  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=633598.msg21066322#msg21066322
А в Пловдив  произведени в Германия намирам само в магазинчето до Душето, но и там напоследък поне половината вече са от другаде. Все пак има Аriel, Persil и Coral немски. Докато в другите - на Заимов, на В.Априлов, до Авеню и в Каршияка вече са само белгийско-холандски. И английските се позагубиха. Не знам защо.

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 09:51 от енито

# 482
  • Пловдив
Енито, благодаря за спрея. Доколкото разпознавам марката е точно от магазинчето на Душо Хаджидеков. Подобен Vorwaschspay имам на ДМ и ми маха доста петна, но жълтите петна от рол он не... Ще пробвам май първо с препоръките по-горе за препарата за бяна и ако не става ще купя и този препарат.
За съжаление и на мен продавачката в този магазин ми каза, че вече много неща не идват с немско производство. Аз оттам купувам омекотителя Softlan.

# 483
  • София
Еха, в Била от утре пак пускат "оня прах с трите букви" - О..  Laughing - за 6.99, 2 кг ,20 пранета.
Торбата от предишното им зареждане все още ми дразни носоглътката  Sick Сигурно ще е същият   newsm78

Но пък Гес нямаше забележки за "парфюмната" му миризма  Rolling Eyes

# 484
Но пък Гес нямаше забележки за "парфюмната" му миризма  Rolling Eyes

И Чери няма забележки Laughing. Не ме дразни, дори и омекотител спрях да слагам, че се загубва и нищо не я преборва.

# 485
  • Бургас
А в Метро ще е на 6,49 лв. Grinning

# 486
За кой прах говорите бе хора? newsm78

# 487
Ам че ние все за него говорим - Омо.

# 488
  • София
Чери, разни хора, разни идеали  Grinning Само че моят "идеал" бе старото Омо, а не това, което мирише на препарата "Идеал" от соц времето   Mr. Green

# 489
Ам че ние все за него говорим - Омо.

Joy

# 490

Иф и аз хем четох. четох...и не включих  Wink

# 491
  • София
Ще се взима много обсъждания!!!
Чери ще те помоля за снимка на точния персил за цветно.
В най близкия ми магазин за паралелен внос забелязвам че доставят все повече Италиански и Френски,някакви препоръки?

# 492
Ще се взима много обсъждания!!!
Чери ще те помоля за снимка на точния персил за цветно.
В най близкия ми магазин за паралелен внос забелязвам че доставят все повече Италиански и Френски,някакви препоръки?

за френски нищо не мога да кажа, но от италианските препоръчвам Dash и Felce Azzurra. Dash в Италия има за бяло, за цветно, за черно, за вълнени, с омекотител и какво ли не-на прах, течен, капсули. Той е най-силния там. Felce Azzurra е по-евтина марка, но е не е лоша и е ценно, че има Сензитив. За чувствителни кожи и бебешко. Както и добри омекотители.

# 493
Гоце, ей го:

# 494
  • София
Тази седмица в Кауфланд има промоция на праховете Персил - 4 кг за 12 лв.

Общи условия

Активация на акаунт