Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 6

• 104 175
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
Ако надписите на кутията са изцяло на английски език, означава, че продуктът е от Англия. Освен това търси на кутията да пише Procter & Gamble UK.
На френските продукти всичко е само на френски език, а на белгийските езиците са два - френски и холандски. Сега открих, че и в Испания има таблети Ариел, но пък надписите на кутията са само на испански. Освен това няма вариант за цветно пране. Във франция също няма Ариел за цветно пране. Нито в Белгия.
На самото фолио, с което са опаковани таблетките, няма индикации за страната.
Това само мога да ти кажа.

Последна редакция: пн, 26 мар 2012, 16:20 от Guess Who

# 631
Мм значи тичам да купувам Grinning и за пръв път ги намирам толкова евтино (0,53лв на пране). Благодаря Guess!  bouquet

# 632
  • София, Младост
Ето как изглеждат Ariel таблетки в UK: http://www.ariel.co.uk/Products/ArielTablets.aspx

# 633
Да, мотае ми се в главата, че пишеше нещо "prevent stains" и са за 12 пранета. Те са и са много хубави Heart Eyes Heart Eyes

# 634
Взех си и аз таблетки за бяло на Карфур Mr. Green нямам търпение да пера бяло сега!

# 635
Взех си и аз таблетки за бяло на Карфур Mr. Green нямам търпение да пера бяло сега!
Да ти дам 3 чувала бебешки дрешки  Joy

Аз ги изпрах 1во с обикновен прах за бяло, че се бяха пожълтели едни такива.. после ще ги пускам с бебешки..
То после, после... май си е баш сега, ама още се ослушвам  Whistling

# 636
Гес, да разбирам ли, че италианският Dash е еквивалент на Ariel? Не знаех. Това важи ли и за немския?

# 637
В Германия Ариел си е Ариел, а Даш си е Даш. Laughing
В Италия Ариел се продава като продукт от по нисък клас докъм 2003 г. Италианският Даш е високият клас в Италия и е еквивалент на праха, който в други държави е познат като Ариел, т.е. съставът на италианския Даш и Ариел в другите западноевропейски страни е един и същ.
Отделно има Даш в Белгия, който е от по-нисък клас, но който като лого прилича на италианския.
Немският Даш е съвсем различен продукт от нисък клас. Продава се и в други държави под различно име. В Италия се продава под името Bolt, в Гърция - Essex, а във Франция се казва Gama (след като Проктър енд Гембъл купуват марката Гама от Колгейт Палмолив).
Сложно, а?

# 638
  • Казанлък of all places
Диксан Гел закупих аз . Произведен за Бенелюкс. Рекламираха ми го като "много хубав, италиански". 17 лева за 40 пранета, не съм сигурна дали да го нарека паралелен внос.

# 639
Абе хора обиколих всички равтова в Карфур-няма таквоз чудо като кислородни таблетки за бяло пране. КАк изглежда това чудо?

# 640
Абе хора обиколих всички равтова в Карфур-няма таквоз чудо като кислородни таблетки за бяло пране. КАк изглежда това чудо?

# 641
Невъзможно е да няма. Огледай хубаво на стелажите с перилни и почистващи препарати. Има таблетки, има дозички на прах в пакетчета, има прахообразен избелител с активен кислород... Ето това например е точно от Carrefour:

http://picbg.net/u/63251/47815/597793.jpg

Таблетки в момента няма как да ти снимам, но доколкото помня кутията беше светло синя с нарисувани две квадратни таблетки. Огледай добре, няма начин да не намериш.

А, ето, Гес както винаги е желязна. Simple Smile Точно това е.

# 642
Гес, карфурските таблети по-добри ли са от гръцкото прахче Сноу?

# 643
Гес, карфурските таблети по-добри ли са от гръцкото прахче Сноу?

Aз досега ползвах праха на Сноу, ама не мога да кажа 4е съм впе4атлена

# 644
Прахчето Сноу съдържа само активен кислород, а таблетките на Карфур съдържат активен кислород, ПАВ, ензими, оптични избелители. Тоест таблетките биха премахнали по-голям кръг петна. Но пък прахчето Сноу избелва перфектно.
Хм, излиза, че таблетките са по-добри, обаче като переш с хубав прах са излишни. Аз предпочитем да подсиля хубавия прах само с прахче активен кислород, когато е нужно. От тези таблетки да съм използвала 3, останалите ми стоят.

Общи условия

Активация на акаунт