Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 6

• 103 971
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
Да, на едно мнение сме.
Засега Омо-то се справя идеално.

# 646
Да, на едно мнение сме.
Засега Омо-то се справя идеално.

Кое ОМО?

# 647
Същото, което е коментирано поне милион пъти в темата:

# 648
  • Варна
А бяла памучна блуза, оцветена при пране дали ще се оправи с това прахче Сноу? И дали в пералнята или накисната в леген? А може ли тя да се пере с бялото пране на 60 градуса, защото на етикета и пише 40, а при цветните на тези градуси се боядисва?

# 649
Да, с това прахче може и да се избели бялата блуза. Може и в леген, може и в пералня, но ако е в пералня, може пък боята, която пусне, да боядиса останалите дрехи.
Относно прането на 60° зависи от каква материя е. Ако е синтетика или смес, ще се съсипе. Пери я с други бели дрехи на 40°.

# 650
Прах за оправяне на оцветени дрехи

Гес, понеже стана въпрос, имам едно такова питане:

Измежду повечето добавки с активен кислород, от коя
според теб можем да очакваме най-добри резултати?
Досега съм ползвал това, това, това и http://picbg.net/u/63251/47815/597793.jpg
Питам, защото от известно време ползвам избелващия прах на Grand Maximo
(този в кутийките, за който и ти писа преди време, че ползваш) и като че ли
никаква разлика не забелязвам, когато добавя избелител и когато оставя само
праха. Струва ми се, че май единствено с прахчето на Eureka бялото наистина
беше ослепително. Ти на какво мнение си? Simple Smile

# 651
И аз веднъж бях ползвала зеленото пакетче Еурека и наистина с него имам чувството, че прането излъчваше светлина. Според мен е натъпкано с оптични избелители.

# 652
На мнение съм, че каквото ти харесва, това трябва да ползваш. Wink
Нямам в момента Еврика, но мисля, че в него има и оптични избелители. В това на Хайтман — също.  Не са само активен кислород като Сноу и карфурския прах, така че е нормално да дават по-добри резултати. Принципно гръцките продукти за избелване много ми харесват. Прахът на Кауфланд го изхабих без да съм очарована или разочарована, но цената му е много приемлива.
Аз за избелващите прахове с активен кислород писах, че ги ползвам главно с течните перилни препарати и държа да съдържат само активен кислород без други добавки, защото ПАВ и оптични избелители в течните има предостатъчно. С праховете за бяло нямам грижи с посивяване или пожълтяване.

Докато напиша фермана и if_you_seek_ammy ме е изпреварила със същото мнение като мен. Grinning

# 653
А аз да Ви попитам ARIEL EXPERT в 10 килограмовите чували различава ли се по качество от масовия, тоест по-добър ли е от масовия?

# 654
Силно се съмнявам да е по-добър и дори по-различен. Просто е в големи чували или кутии и е предназначен за хотелиерството и ресторантьорството.

# 655
Мм, Guess, разгледах ти колекцията и видях нови попълнения та ще си позволя да те поразпитам Grinning Сподели впчатленията си за това , че само го душкам, но за момента не купувам, че не искам да започвам да трупам. Второ, можеш ли да ми обясниш в какво точно се изразява 3Д ефекта на новия Ариел, тази нова маркетингова кампания не мога да я разбера Rolling Eyes И трето, струва ли ми се или все по-трудно намирам Савекс Премиум, струва ми се, че налагат само тоя новия с нарисуваното хронометърче Peace

# 656
Бинго течен е гола вода. Изобщо не мирише силно и трайно, както го рекламират на опаковката, а относно прането — средна работа. Честно казано, много по-зле от праха Бинго.

Не мога да ти обясня в какво се изразява 3D ефектът. И аз недоумявам какво е това 3D пране. Май все още живеем в 3-измерен свят и прането е било и винаги ще бъде триизмерно, както и всичко друго де. Казват, че имал съставки, които прониквали през слоевете тъкан и премахвали петната в дъблочината на плата. За мен това е „дрън, дрън, та пляс“, защото разлика между Ариел 3D и стария Ариел complete 7 няма. Вероятно 3D е нашето име на западния Actilift. Купих ариела само защото е чешки и няма фосфати за разлика от румънския.

С Argent установихме преди време, че Фикосота много често сменят продуктите си. От една страна, е хубаво да има динамика, но, от друга, потребителят се обърква и много често е разочарован, че продукт, от който е доволен, изчезва от пазара. За съжаление и аз съм с впечатлението, че Савекс премиум поизчезна и вероятно ще бъде заменен със супер активатора и този. Савекс премиум наистина не беше никак лош, а се задържа на рафтовете май няма и година.

# 657
това са два от продуктите от които съм адски доволна Simple Smileи двата продукта са с много силнан и трайна миризма .

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTqBtqGrnGepvcTwH9NdKWTi … CoKMrNPb6y_dhwYgg

http://www.persil.co.uk/products/non-bio-capsules/

# 658
Благодаря ти! Мислех, че Активатора замества Урбана, ама май много го лансират и заебаха хубавия Премиум.

# 659
Какво става с този прах за пране - Tema Asian Spa:

http://www.fsbrands.com/bg/products.php?cat=3&pid=128

Никъде не мога да го намеря в опаковка от 2кг. Спрян ли е от производство?

Общи условия

Активация на акаунт