Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 6

• 102 748
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
Най лесно е да се погледне сайта на германския ариел Simple Smile там изобщо няма такъв продукт ...смятай до колко е оригинален Wink

http://ariel.de/Default.aspx

Последна редакция: сб, 31 мар 2012, 19:17 от Troy

# 691
Troy, показаното е професионална серия и е логично да го няма в сайта.
Между другото, нито един от линковете ти не отваря страницата, която искаш да покажеш, но мога да потвърдя за цената на английския Ариел. В случай, че не го знаеш, пускам и един английски сайт, чрез който можеш да сравняваш цените на стоки в пет различни супермаркета: My Supermarket.

# 692
Сега забелязах ,че е професионалната серия , но въпреки това дълбоко се съмнявам ,че е оригинален Simple Smile
http://www.alexreid.com/Shop/tabid/234/ProdID/2903/Ariel_Professional_Liquid.aspx

# 693
Защо да не е оригинален? Просто не е немски. Като гледам езиците, сигурно е за страните от Бенелюкс.

# 694
Няма как да е 21 лева при условие , че в БГ марковите перилни препарати са по скъпи от английските.
Миналата година купих на майка ми Линор който струваше 17 лева а в англия е около 3.50 паунда ...

# 695
Защо да не е оригинален? Просто не е немски. Като гледам езиците, сигурно е за страните от Бенелюкс.

потвърждавам, че този на снимката не е немски.

# 696
Няма как да е 21 лева при условие , че в БГ марковите перилни препарати са по скъпи от английските.
Миналата година купих на майка ми Линор който струваше 17 лева а в англия е около 3.50 паунда ...
Препаратите от Бенелюкс идват по-евтини, а и тези, които ги внасят, си имат някакви пътища да докарват такива цени.
17 лв. за омекотител е абсурдно. Ужасно скъпо. Да не е 10 литра?

Ако търсите немски препарати, гледайте опаковката да е само на немски език. Подчертавам го, защото много пъти е повтаряно. Същото важи за английските - опаковката е само на английски. Четете и остстрани и отзад. На немските препарати е даден адрес и телефон в Германия, на австрийските - в Австрия, на английските - в Англия.

# 697
Съмнявам се да са от Бенелюкс ,но както и да е ... имам познай който ''пакетираше''  Ариел в Бг и знам за какво става дума Wink
Линора беше 1 литър и изобщо цените в Бг са много завишени , а качеството  никакво го няма . 

# 698
Съмнявам се да са от Бенелюкс ,но както и да е ... имам познай който ''пакетираше''  Ариел в Бг и знам за какво става дума Wink
За какво става дума? Дай малко информация, че да знаем от какво да се пазим.

* * *

Преди време се появи новина, че във Варна са хванали 49 тона прах за пране Ариел с гръцки надписи на кутиите. Контейнерът е идвал от Китай, а получателят е бил грък. Митничарите смятали, че е прадназначен за Гърция, но аз не съм убедена. Та внимавайте и с гръцкия Ариел.

# 699
Пича вкарваше ариел от турция , караше го в БГ , където се отваряше и се смесваше с какви ли не глупости и се пакетираше отново;)

# 700
Безобразие!
Аз затова гледам да си купувам директно от чужбина без да минавам през български магазинчета, ама като ме хване крастата... ooooh!

# 701
Гес,гледам в твоята колекция течен ДАШ 1,825л,днес си купих същия но за цветно за 15,60лв(не знам добре ли е),наистина ли е Италиански?Или някакво менте,как е след пране?Още не съм го пробвала.

# 702
Не е менте, италиански е. Пере както пере Ариел - без забележки. Мирише приятно, но не и трайно. Моят го купих за 15,90 лв. Взех го, защото ми се стори „екзотичен”. Такъв с бикарбонат.

А да питам тези, които ползват прах Максима на Сано, колко прах слагат? Една цяла чашка изпира ли добре 5 кг пране? Защото дават да се слага 1 чашка, която е 60 мл и тежи 36 г. Ако с тази доза пере, то това е най-концентрираният прах в историята. И да, знам, че е пълен с фосфати, но като свърши, повече няма да повторя. Само за пробичка си изневерих на принципите. Embarassed

# 703
  • в белята
Аз съм ползвала сензитив на Сано и за черни дрехи.Първия според мен переше добре ( за мен гела беше по-добър от праха),говоря за детски дрешки .Този за черни дрехи ,хич го небиваше сумати дрешки ми избеляха след няколко пранета.И да по толкова слагах и аз, по една мерителна лъжица. Peace

# 704
Благодаря, терпсихора!

Общи условия

Активация на акаунт