Фотография - 69та тема

• 41 850
  • 740
  •   1
Отговори
# 240

Харесвам и другия, който Фрий беше споделила преди много време http://35photo.ru/ и който масово бяхме тръгнали да превземаме  Mr. Green

Eй този е страхотен, тези руснаци са големи художници Simple Smile

# 241

Харесвам и другия, който Фрий беше споделила преди много време http://35photo.ru/ и който масово бяхме тръгнали да превземаме  Mr. Green

Eй този е страхотен, тези руснаци са големи художници Simple Smile

И аз се прекланям пред таланта им в обработките. Уникални са просто, а и моделите им много красиви.

# 242
И аз много харесвам руския сайт...Много са добри тия руснаци.
Трейси - поздрав за корицата!
Интересно е тези дни в темата - приятно за четене! Simple Smile
 И един експеримент  от мен.

my retro by lidya_gadjeva, on Flickr

# 243
И аз да поздравя Трейси за корицата. Честито  newsm74.
Joy

Покрай куклите на Момо се присетих за нещо много френчи, много сладко - ето тази книжка. А фотографката ми е любима, куклата ще я крада.

Запис:

Untitled by mikka j

А това ми напълни душата!
А що се отнася до 1х, сайта е супер. Не съм много наясно с условията в него, но важното е че могат да се видят страхотни фотографии и страхотни фотошопски творби. И аз съм на мнение, че двете неща трябва да се разграничават.
Ето нещо и от мен!

http://www.flickr.com/photos/kristinakamburova/

# 244
Момичета един много глупав въпрос - Как снимате /ако изобщо рискувате да снимате/ в този сняг? Имам предвид, че сега ще излизаме с Габи на пързалката, вали силно, апарата и обектива не са ми водоустойчиви и се чудя дали въобще да ги взимам. Ели Карагьозова прави уникални снимки докато вали сняг, но как си пази техниката? Най-голямата ми мъка ще е да изляза без апарата и да гледам Габи колко е щастлива, всичко да е в снежинки и бяло и аз да изтървам кадър след кадър Sad Но пред ужаса да си скапя обектива, май ще попивам всичко само с поглед и душа Simple Smile

# 245
С чадър,  малко е неудобно, но моята чанта е  през рамо и ми  е  удобно да вадя камерата и да я прибирам с  една   ръка. Или си намирам място , където аз  да съм под навес,  а този който снимам да е на снега.

# 246
  • Варна
Да си задам въпроса и тук, че питах във Фотошопската тема, но там никой няма а ми се иска да започна. Искам да направя картичка със снимка на детето за 8-ми март. И тази картичка трябва да я извадя във фотото с размери 10/15 см. Въпроса ми е като започна работа във ФШ размерите на документа как е най добре да ги задам като Photo Portrait 4/6 за да излезе добър размер без да се налага във фотото да го режат и да рискувам да изрежат нещо което не искам?

# 247
С чадър,  малко е неудобно, но моята чанта е  през рамо и ми  е  удобно да вадя камерата и да я прибирам с  една   ръка. Или си намирам място , където аз  да съм под навес,  а този който снимам да е на снега.
Благодаря Джали Simple Smile И моята е през рамо и ми е удобно с една ръка. Освен ще взема и чадъра и чантата и на място ще видя дали става да го извадя и да снимам. Поне няма да ме е яд, че не съм го взела.  Peace

# 248
Момичета един много глупав въпрос - Как снимате /ако изобщо рискувате да снимате/ в този сняг? Имам предвид, че сега ще излизаме с Габи на пързалката, вали силно, апарата и обектива не са ми водоустойчиви и се чудя дали въобще да ги взимам. Ели Карагьозова прави уникални снимки докато вали сняг, но как си пази техниката? Най-голямата ми мъка ще е да изляза без апарата и да гледам Габи колко е щастлива, всичко да е в снежинки и бяло и аз да изтървам кадър след кадър Sad Но пред ужаса да си скапя обектива, май ще попивам всичко само с поглед и душа Simple Smile

Аз снимам със сенник ( за да не се мокри лещата / филтъра) и една ръкавица, която да покрива апарата и обектива Wink

Борикс, задай точен размер 10 / 15 и задължително резолюция 300 pixels/inch , гледай надписи или важни елементи да не са забити в краищата.

# 249
  • Варна
Борикс, задай точен размер 10 / 15 и задължително резолюция 300 pixels/inch , гледай надписи или важни елементи да не са забити в краищата.
Благодаря

Един мой опит от снощи Wink

IMG_5198_ by Борикс, on Flickr

# 250
Как снимате /ако изобщо рискувате да снимате/ в този сняг?

Ако си с раница за да ти се освободят ръцете можеш да си сложиш дръжката на чадъра между гърба и раницата (не става със всеки чадър)

# 251
Акварел, не крия апарата си от сняг  newsm78, в Австрия сега не спря да вали на парцали например, но не му е и за пръв път. Обактивът се пръска, малко досадно, но не влошава кой знае колко качеството. Апаратът ми е на 4 години, междудругото. Не изглежда като нов, но не се е отразило на снимките.

# 252
Аз тази сутрин снимах като видях да вали. Снимах през прозореца и обектива ми се напълни със сняг  bash И го изчистих с кърпичка за очилата  Rolling Eyes За сега не виждам петна, но ако има дали LensPen би ми помогнало в случая  Embarassed

# 253
по повод ей тази снимка http://www.flickr.com/photos/midduke/6706454069/in/photostream искам да попитам какво е това freelensing?  Rolling Eyes откача се обективът от тялото, превключва се на ръчен и снимаш, така ли? какво точно се постига, по-плитък доф ли, що ли? каква е разликата с това просто да си снимаш на ръчен фокус? някой има ли идея, много ще ми бъде интересно да обясни...

# 254
по повод ей тази снимка http://www.flickr.com/photos/midduke/6706454069/in/photostream искам да попитам какво е това freelensing?  Rolling Eyes откача се обективът от тялото, превключва се на ръчен и снимаш, така ли? какво точно се постига, по-плитък доф ли, що ли? каква е разликата с това просто да си снимаш на ръчен фокус? някой има ли идея, много ще ми бъде интересно да обясни...
http://www.pixiq.com/article/free-lens
Не се откача напълно.

Общи условия

Активация на акаунт