Фотография - 69та тема

• 41 379
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
Хоп и в тази тема, че се появих в предната, ама накрая. Ще ви следя с интерес.

Аз все още се надявам да си спечеля евтин търг в eBay за 50мм/1.4, ама нещо все не се получава Wink

# 31
Запис и от мен :

Мисля, че ще ми е последен селф. Омръзнах и на самата себе се  Grinning

Последна редакция: ср, 11 яну 2012, 16:44 от La Fée

# 32
И от мен запис:

Untitled by di em ma, on Flickr

# 33
Да препоръчате мемори карта - мисля да снимам в raw + jpeg fine, колко голяма да е , с какви характеристики?
Със сапунерката досега винаги снимах с една 4GB, но досега не се бях интересувала от характеристики като скорост и т.н.

# 34
Скачам и аз в новата тема.
Селма, ужас е това. Много кофти като трябва да остане човек без фотоапарат.
И аз моя трябва да го пратя на рекламация, но все ми се вижда неподходящо времето да се разделя с него за месец. И накрая ще му изтече гаранцията без да успея да го оправя  Embarassed Embarassed Embarassed Ама как да се лиша от удоволствието да снимам ЦЯЛ МЕСЕЦ!!!
Лиде, мноооого готина обработка, айде сега ела кажи как го направи  Laughing Laughing

И от мен един дребчо, дето го приспах след това с триста зора Simple Smile

Still not ready to sleep by Тracy Tomsickova, on Flickr

Последна редакция: ср, 11 яну 2012, 18:21 от tracy_t

# 35
Да препоръчате мемори карта - мисля да снимам в raw + jpeg fine, колко голяма да е , с какви характеристики?
Със сапунерката досега винаги снимах с една 4GB, но досега не се бях интересувала от характеристики като скорост и т.н.

Марка/модел не мога да ти препоръчам, но картите можеш да различиш по класа.
Класа показва всъщност скоростта на четене/запис
Class 2: 2 MB/s
Class 4: 4 MB/s
Class 6: 6 MB/s
Class 10: 10 MB/s
По-висока клас означава по-бърза скорост на запис и четене. Като цяло операция запис е по-бавна от операция четене. Според мен когато снимаш серийни снимки най-добре се усеща този клас. Тогава ясно си личи дали апарата смогва или изнемогва да записва бързо снимките. и т.н

# 36
И аз знаех за тези класове карти /до 10MB/s/, но сега като се поразрових, видях, че има и карти /Sandisc extreme напимер/, които поддържат до 95MB/s и се чудя има ли смисъл да купувам такива.

# 37
И аз знаех за тези класове карти /до 10MB/s/, но сега като се поразрових, видях, че има и карти /Sandisc extreme напимер/, които поддържат до 95MB/s и се чудя има ли смисъл да купувам такива.

Зависи дали апарата може да пише с такава скорост

# 38
Да се разпиша и аз на трета страница:

8 by malena.milen, on Flickr

Засега проектът върви скучно, не особено качествено, но по план. Не съм се предала все още Simple Smile
http://www.flickr.com/photos/9457358@N05/sets/72157628686159557/with/6679364007/

# 39
Айде и аз тук...
Кадър за запис нямам, но пък мога да се похваля със среща със една много чаровна съфорумка  dance
Познайте дали съм толкова голям заплес, че да си забравя камерата (слава Богу тоя път само вкъщи)  Crazy

Редактирам се да добавя кадър, че ме е срам да кажа откога не съм хващала камерата...

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 02:34 от Edira

# 40
Айде и аз тук...
Кадър за запис нямам, но пък мога да се похваля със среща със една много чаровна съфорумка  dance
Познайте дали съм толкова голям заплес, че да си забравя камерата (слава Богу тоя път само вкъщи)  Crazy

Колко е малък света!
Аз цял ден си мисля за Asinka и за Д4 и кога ли ще стигне до европейските пазара, та цената да ме откаже.  Grinning Очакам с нетърпение репортажни снимки  Laughing

# 41
Цена на Д4 в България- 9999 лева Simple Smile
вече има една поръчана от клиент бройка

# 42
  • Варна
Много красиви снежни снимки гледам из фликър. Сняг нямаме само си мечтаем за него, но е доста резливо временцето при нас. От разходката ни вчера Wink

IMG_4915_ copy by Борикс, on Flickr

# 43
Нещо стана с ФШ ми... Не иска изобщо да се стартира от вчера. Някой имали идея каква може да е причината  newsm78

# 44
Нещо стана с ФШ ми... Не иска изобщо да се стартира от вчера. Някой имали идея каква може да е причината  newsm78

Грешка или съобщение някакво вади ли или нищо ?

Общи условия

Активация на акаунт