Фотография - 69та тема

• 41 429
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Роси, страхотна новина- лека, безпроблемна, здраво бебе наесен
завиждам, но ще почакаме ние

племенника ни от днес

# 616
Бингъл, прекрасна новина! Лека и красива бременност и розово и пухкаво бебе на финала!
Трейси, голям карък си. Искрено ти съчувствам! Би ли ме добавила, че не виждам снимката?
И 1 шоколадова госпожа от мен:
Ashley by Galika_, on Flickr

# 617
Бингъл,  честито , страхотна новина!  Пожелавам ти всичко   да е наред и  безпроблемно да се гушнете, когато му  дойде  времето!

# 618
Бингъл, честито и от мен! Прекрасна новина!!!  Simple Smile

П.П.
Още един от тестовите кадри на 35-ката. Малко е дарк, знам, ама така ми идва отвътре.  Wink

dreams by Svetlana Bekyarova / freesoul, on Flickr

# 619
Бингъл, честито и леки оставащи месеци...   bouquet

Free Soul, много ми харесва... именно, защото е дарк. Wink

# 620
Бингълче, честито, лека бременност ти желая  Hug предусещам прекрани бебешки снимки  Peace

Фрий, много ми бяха интересни суук кадрите ти, благодаря, че сподели!!   bouquet

Трейс, стискам палци утре да се реши проблемът с 85-цата  Peace

# 621
  • София - град
Росииии голям кеф  Hug Hug Hug Hug Hug Дано  изкараш една прекрасна бременност, чакаме снимки на коремче Wink На есен, септември? Моя термин е 1 септември  Grinning Дано да нагушкаш едно прекрасно здраво бебче накрая! Момче?  Laughing Wink

# 622
бингъл Честито и от мен! Това е страхотна новина! Да сте много здрави с бебо!
tracy_t Съчувствам ти за проблемите с техниката. Това е ужасно, дано нещата се наредят бързо, вярвам че ще е така, защото все пак живееш в по-бяла държава от нашата!
Аз днес ходих на Cirque Du Soleil и трябва да ви кажа, че беше уникално преживяване. Но както и да е да не спамя много, само исках да споделя Wink
Да знаете, че от днес и аз съм в проекта 52weeks. Качвам няколко снимки със задна дата. Липсват ми само първите две седмици, но те ще са единствените липсващи да се надявам Grinning

http://www.flickr.com/photos/kristinakamburova/

# 623

биляна, хайде, твой ред е  Wink

Мантра!
 Laughing

ден 36 от мен:
36б by malena.milen, on Flickr

# 624
Роси, прекрасна новина! Пожелавам ти през септември да гушнеш здраво и хубаво рижо бебе!
Само ми наливате масло в огъня...няма да мога да дочакам до края на лятото  Laughing
Фрий, честит обектив! Със здраве и вдъхновние да си го ползваш.
Трейси  Hug

Нали наваксвам с проекта :

# 625
Роси, лека и безпроблемна бременност ти пожелавам Simple Smile

Аз днес ходих на Cirque Du Soleil и трябва да ви кажа, че беше уникално преживяване. Но както и да е да не спамя много, само исках да споделя Wink

Наистина ли ти хареса? Аз съм тотално разочарована

La Fée, отново прекрасен селф  Wink

# 626
Villysweety много ми хареса да! И музиката, и хореографията, и костюмите, а най-много от всичко харесах факта, че човешкия фактор беше основен, Тоест няма разни псевдо дресьорчета, които да мъчат горките животни и т.н. Абе готино беше!!! Wink Grinning

# 627
Бингъл,каква новина само!!!Прекрасно,прекрасно!!Предвиждам чудни  бебешки кадри! Laughing
Бъди здрава,износи го леко и безпроблемно,и щастлив финал!!А каките,ах каките,как само ще ти помагат!!! Hug

# 628
Каква по-хубава новина може да има от това Роси  Simple Smile Лека и безпроблемна да е  Hug

И от мен запис от седмичния проект :

5/52 by Ernesto_05, on Flickr

# 629
Роси, толкова много се радвам!!!!!! Вчера си мислех за теб и откога не си писала - викам си има нещо:))))) най-прекрасната новина!!!! Пожелавам ти лека и приятна бременност, да ни я покажеш и накрая едно здраво и красиво бебенце!!! И аз като феичката ти пожелавам да прилича на мама:))) Много се зарадвах!
Биля, много ми харесва проекта ти, а последната снимка е жестока!
Кристина, прекрасни кадри!!! Особено последния е мнооого добър! Браво от мен!
Светле, честит ти обектив! Страхотни цветове!!! И аз като Деси ще се радвам да видя обработката на лалетата с клетката:)
Трейси, връщай без да му мислиш! Не може постоянно да отвърташ и завърташ - ще му прецакаш резбата, а и не си е работа това...дано да нямаш повече такива проблеми!

Аз съм си снимала и тази седмица, но не съм обработила - ще кача утре:) нали дребосъка ми става на 4 във вторник и замислям момчешки снимки:) Дайте идеи, please!

Ох, Росенце, пак честито!!!! Много се радвам!

Общи условия

Активация на акаунт