Фотография - 69та тема

• 41 428
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Ей Росииии- нека с такива постове да спамим темата- суперско! Hug Hug Hug

Много се радвам за теб! А и каквито красиви деца ги правите- представям си и сега какво красиво бебе ще чакаме. Та три ли станаха бременните не разбрах?!? Laughing Laughing Laughing

Една червена шапчица от мен. Идеята си е на клиентката, всъщност тя си я хареса по една снимка.
Аз само снимах.

Red Hood in Mood by Abrasheva, on Flickr

# 631
Много благодаря на всички за експлорнатата сойка Simple Smile

Може ли малко помощ за цветовете на тези снимки? Ще се радвам да споделите ок ли са при вас, защото аз се изгубих... Първата ми се струва, че зеленее, втората - че е розов като прасенце...

IMG_8654_ps-2 by juan.pe (anna_p), on Flickr

IMG_8694_cc by juan.pe (anna_p), on Flickr

Уча се да работя с Фотошоп и съвсем се омотах Embarassed

# 632
Бингъл, честито! Леко бременеене и едно здраво бебече момченце  Wink на финала  Hug

# 633
Бингълче, страхотна новина!
Честито! Лека и безпроблемна  Hug

Трейси, съчувствам  Hug
Светле, ще ме разколебаеш за сигмата...много добре се сработвате с обектива  Hug
KKristina Разкошни са...само ме е яд, че не дават да се снима, иначе сигурно през седмица-две щях да ги гледам...

Един кадър да не съм без хич:

# 634
Еди - мноого е готин, много! браво за идеята Simple Smile
А за Цирка.......да ти кажа съвсем друго е при вас в страхотните театри, с всичко предивдено за съответното шоу и съвсем друго тук в спортната зала - няма я магията, няма я атмосферата...абе....знаех си, че ще е разочарование, но отидохме заради малкия - той пък хич не се трогна Mr. Green

Днес и моят син е у дома и така ми се искаше да поснимам, но в този мрачен гаден ден едва ли ще ми се получи на 2.8 нещо свястно  Cry Cry Cry

# 635
Леле, Бингълче, страхотна новина  Party
Като знам как хубаво ви се получават децата, кой знае какво прекрасно бебенце ще се появи наесен. Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам (и селфове... селфове Wink)

# 636
Роси, най хубавата новина за уикенда Simple Smile Много спокойна бременност ти пожелавам, и много усмивки !!  bouquet  bouquet

трейси, неприятно с фотоапарата. с 5д мк2 ли си? животът на затвора му е доста повече от 80 000 кадъра , ако си с него, не се притеснявай.  Hug

еди, сигма има смисъл да си купиш ако имаш наблизо сервиз, който да я поправи. ама истински. снимката е много яка. мисля, че ми става любимата твоя.

анна, наистина е в повече червеното на втората снимка.

криси, много весели снимки Simple Smile

# 637
  • Пловдив
Бингълче, и аз като Палечка те мислех тези дни къде се изгуби Simple Smile Чудесна новина, дано всичко мине леко и безпроблемно!
За Муцуна също се чудех къде изчезна, дано при нея всичко е ок.
Калине, много се радвам, че намираш време за нас.

Аз ровичкам летни кадри

Untitled by Blekuta, on Flickr

# 638
Продължавам упорито да се опитвам да постигна портрети при лоша светлина и непортретен обектив:

Monday at home - crazy!!!! by Alexia (Asinka), on Flickr

# 639
Аз направо се отчайвам, нещо не ми спори работата Rolling Eyes
Уж някой казва, че имам напредък, аз чувствам точно обратното,
все по- зле снимам и обработвам, какво става- не знам... и втори опит с перелината...
Много ще съм задължена, ако се отбиете да дадете насоки сега пак...

D. by Abrasheva, on Flickr

# 640
Калина, не със 60Д съм, за Марк 2 само мечтая засега.
Смъквам тъкмо снимките от вчера и се кефя на цветовете, е пусто хубав е този обектив, направо ми е тъжно, че се разделям с него, но предпочитам да го върна да ми го сменят (мъжа ей сега заминава да го връща и незнам кога ще имам нов). Но пък вчерашните снимки от Райските градини (така се казва станцията на мертото) ми се струват сполучливи и ще наводня темата  Joy Joy Joy Ей, колко лесно се снима в помещения с много прозорцииии, искам къщата ми да е пълна с прозорци, светлина бол Simple Smile
Нинка, коментрирах снимките, има какво да се желае по обработката.
Еди, готина снимка.
Ах, Роси, пак да кажа колко се радвам!
Феиче, това значи ли че .... айде скоро и ти да се похвалиш с коремче  Mr. Green
Айде дежурния модел, който откак казах, че не иска да се снима и няма да го снимам повече започна да ме моли да го снимам и позира без уговорки (пупу, все така да е).

Daniel by Тracy Tomsickova, on Flickr

# 641
Роси, чудя се аз къде се губиш толкова време и защо снимки не показваш, а ти други неща си свършила Laughingчестито, какво по хубаво от тази новина, пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и едно(а защо не две) живо и здраво бебче на финала  HugСега от теб очаквам бременни селфове и още кипуща интересни снимки Hug
Честито на всички с нови придобивки със здраве да си ги ползвате Hug
Трейси като видях, че си проверявала колко кадъра си нащракала, реших да проверя моят апрат, изправи ми се косата като видях, че няколко месеца преди да направя година с ново тяло, е време за ново;(((
От мен една синеока  русокоска.

Untitled by Elena Karagyozova, on Flickr

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 12:51 от Elеna Karagyozova

# 642
  • София/Осло
Бингълче, чудесна, чудесна новина ! Пожелавам ти една лека бременност и живо и здраво бебче на финала ! Изключително много ме зарадва тази сутрин !  Hug Hug Hug Hug

Нинка и двата кадъра на тази червена шапчица са добри ,но обработката им куца !
blekuta  - жестока обработка!
Ла Фе и тук да ти кажа..адски ми харесва последния ти селф!
Крис- снима ли в цирка ?
Трейс- мисля, че 85 е твоя обектив  Laughing
Ели- харесвам госпожицата ти !

# 643
  • София
Бингъл, лека бременност  Hug
Трейси, дано бързо ти мине лошата серия и по-скоро да си имаш нов 85мм
Ели, страхотна сним
ка!

Кристиян by vitaminka*, on Flickr

Кати by vitaminka*, on Flickr

# 644
  • София
Толкова се зарадвах като видях гастрола при Мария, а то каква друга по-важна новина имало!!! Роси, лека и безпроблемна, ще очаквам да се престрашиш за селф Simple SmileТолкова , толкова се радвам за теб!

Общи условия

Активация на акаунт