Фотография - 69та тема

• 41 394
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
Не, изобщо не стартира. Кликвам на иконата и нищо  newsm78 Пробвах през ДПП да препратя снимката към фшопа пак нищо  Thinking

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 12:38 от шоши

# 46
.

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 16:55 от Toni4ka

# 47
Асинка, когато прочетох за изложението в Лас Вегас, точно си помислих, че ще отидеш до там  Mr. Green

Някъде, четох, че цената в Европа ще е 6хил евро, малко странно, че 'само' 10хил лв в БГ, сигурно е без ДДС това.

Аз чакам наследника на Д700, но ако наистина се окаже с 36мегапиксела, сигурно ще се заиграя с мисълта за Д4.

втората снимка от седмичния ми проект

Untitled by {Helena}, on Flickr

# 48
Не, изобщо не стартира. Кликвам на иконата и нищо  newsm78 Пробвах през ДПП да препратя снимката към фшопа пак нищо  Thinking

Намери Adobe Photoshop CS5 Prefs.psp файла и го изтрий. Ако е CS5 Версията де. АКо не е пробвай

Adobe Photoshop CS3 Prefs.psp или Adobe Photoshop CS4 Prefs.psp
Рестартирай компа и стартирай наново.
Явно ако си с крак не е сработил. Ако е лицензиран шопа то вече проблемът се коригиран на друго ниво.

# 49

Намери Adobe Photoshop CS5 Prefs.psp файла и го изтрий. Ако е CS5 Версията де. АКо не е пробвай

Adobe Photoshop CS3 Prefs.psp или Adobe Photoshop CS4 Prefs.psp
Рестартирай компа и стартирай наново.
Явно ако си с крак не е сработил. Ако е лицензиран шопа то вече проблемът се коригиран на друго ниво.

Благодаря Hug  bouquet оправи се  Simple Smile

# 50
  • София
И аз да се отчета по седмичния проект Simple Smile

Миряна by vitaminka*, on Flickr

# 51
проба

п.п. Така и не разбрах как се поства снимка-линк!

# 52
Искам да помоля момичетата,които имат опит с отпечатването на снимки на канава,да ми препоръчат сайт,където мога да поръчам онлайн.Знам,че вече е писано по тази тема,но не мога да го намеря,за което се извинявам.

# 53
Искам да помоля момичетата,които имат опит с отпечатването на снимки на канава,да ми препоръчат сайт,където мога да поръчам онлайн.Знам,че вече е писано по тази тема,но не мога да го намеря,за което се извинявам.

http://photo-place.org/ качваш  файла   като снимка за печат., в обяснението добавяш, че искаш  да е печат  на канва и какъв  размер, ако познаваш медиите, на които се печата, посочваш конкретната канава, ако не -им казваш те да изберат:))

# 54
шоши и Ели, съжалявам, че не мога да се включа със съвет.
Лени, З. е чудесна.
6000 евро?  Shocked Нали ще струва около 6000долара, което е към 5000 евро! Умряха ми надеждите  Laughing Това са много пари за непрофесоналист като мен...

И Леа се включи в проекта :

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 17:39 от La Fée

# 55
Джали,не познавам видовете канава.Казваш,че мога да им доверие, така ли?
Ти можеш ли да ми препоръчаш,разбира се, ще ти покажа за кои снимки.

# 56
Момичета, имам нужда от съвет.

Батериите на синхронизатора ми (тази част, която се слага на апарата) се изтощиха и трябваше да го разглобя. Тази част, за разлика от другата, която се включва в софтбокса, не е с капачка, а с винт. Да, обаче, този винт буквално се разпадна при натиска с отверката. Мъчих се 30 минути да го разглобя и накрая винта тотално се деформира и кръстата му форма в момента прилича на една голяма дупка.
Как мислите, има ли шанс някак си да го разглобя без да го счупя, или ще трябва нов да си купувам?  newsm78

# 57
  • Отвъд алеята зад шкафа
Запис и от мен в темата. Пускам няколко мои любими снимки, правени от абсолютен аматьор (аз!) с най-обикновен дигитален фотоапарат, без никаква допълнителна обработка. То си и личи. Но някак недостатъците от фотографска гледна точка не ми пречат да си харесвам много тези снимки.

# 58
# 59
6000 евро?  Shocked Нали ще струва около 6000долара, което е към 5000 евро! Умряха ми надеждите  Laughing Това са много пари за непрофесоналист като мен...

това намерих - http://www.theverge.com/2012/1/5/2683921/nikon-d4-specs-release-date-price
ако ме питаш мене, 5-6хиляди няма голямо значение, все е много.

Общи условия

Активация на акаунт