Фотокниги 9

• 39 009
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
ninochka   bouquet благодаря много за разясненията. Единствено остана да ни кажеш и за цените за тези книги, защото никъде не открих такава таблица - вида корицата с брой страници и цена, така че да можем да се спрем на удачния за нас вариант. За тези, които са на промоция питам Blush

# 121
  • В кошера...
Аз отново опитах да направя книжка - 20/15 с твърди корици. Досега си играх, но сега ми дава пък проблем при записване. Не мога да я сейфна, за да поръчам. Цената за 13 стр. е 22,90, никъде обаче не пише, че това е цена за две книжки.
Ниночка, ти къде прочете офертата?
Намерих къде го пише - http://photobook.photosynthesis.bg/1gift/

# 122
цената е видна на следващите стъпки  вж менюто 
А Ако ми дойдат по пощата и ме няма и блокът се заключва,къде оставят пратката? И ако я връщат,как ще разбера,че са идвали и да ходя да си я търся?! Ами ако някой отвори,а не се събират да ги пъхнат в пощ.кутия?

# 123
  • В кошера...
Ниночка, мисля, че ги пращат с куриер. Те няма да ги оставят в кутия. Ще ти звъннат или пратят смс и ще се разберете.

# 124
A даже и да ги пращат по пощата най-вероятно оттам ще ти пратят известие да отидеш да си го вземеш от пощенския клон!

# 125
  • В кошера...
Ниночка, разбирам, че ти си поръчала от промоционалните книги. Аз също пуснах една поръчка сега и стигнах до края - поръчах я, но никъде не ме попита коя да е втората книга и изобщо нямаше помен от промоцията. Дано не си поръчах книжката за 23 лв. Сега ще им пиша, за да питам.
При теб как станаха нещата?

Току що получих и потвърждението на мейла за поръчката - една фотокнига за 22,9 + 6 лв. за доставка. Много солена ще ми излезе!

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 23:03 от medunka

# 126
звънни им да се разберете

аз не съм поръчвала, но проучвах

мн ме дразнят тези 6лв, поне за сф можеше да може да си ги вземеш на място

# 127
  • В кошера...
Да довърша моята одисея...
След като сутринта като станах видях, че нямам отговор на мейла, почнах да звъня. На третия телефон ми вдигна един господин и ми каза, че програмата така и не можали да я направят да отбелязва промоцията и мога да поръчам още веднъж книгата, която ще е подарък. Да отбележа това в полето за коментар на поръчката. Така и направих и след обед получих вече и мейл от отговарящата за фотокнигите, че това съм трябвало да направя.
Не ми допадна цялата работа с тези уговорки, но дано си струва поне усилията и доставката.
Няма как да не те намери куриера, защото се плаща с наложен платеж.

# 128
имам ОГРОМНА молба
трябва ми една снимка от артскау от моите албуми да си сваля, че съм я изтрила от компютъра... и не мога да намеря как!!
дано някой ме ориентира   bouquet

# 129
имам ОГРОМНА молба
трябва ми една снимка от артскау от моите албуми да си сваля, че съм я изтрила от компютъра... и не мога да намеря как!!
дано някой ме ориентира   bouquet
Мисля, че можеш да го направиш като отидеш в албума, където ти е снимката и от там с десен бутон даваш Save picture as... аз се сещам за този вариант, дано стане.

# 130
  • В кошера...
Момичета, получих си книжките от Фотосинтез. Прекрасни са - качеството е на светлинни години от Кравата, но и цената също, разбира се. С промоцията и доставката две книжки с твърди корици и твърди страници /13 стр/ ми излязоха 27 лв. Ще бъдат прекрасен подарък за 8-ми март.

# 131
Здравейте!И аз си получих книгите от Фотосинтезис и са невероятни.Поръчах ги за завършването  на градината и всички мами много ги харесаха,а и новата новина е че промоцията ще е до края на март! GrinningТака че който иска още може да се възползва! Peace

# 132
дайте линк за този сайт, моля  Praynig

# 133
дайте линк за този сайт, моля  Praynig
Заповядай http://photobook.photosynthesis.bg/

# 134

Общи условия

Активация на акаунт