Фотокниги 9

• 38 987
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
  • Карлово
Колко излиза доставката на фото книга?
Имам код за 8х8" 20стр.за  6.99 $ и безплатна доставка. Дали ми е по-изгодно беплзтна книга и платена доставка?

# 166
Предвид,че за да не останат празни 3 страници ще си ги доплатиш по 50 цента всяка,мисля,че излиза горе-долу същото.ОКоло 8-9 долара ( по спомен )излиза безпл. книга с платена доставка.Много ми е бавен нета,но като проверя ще напиша колко точно  Peace

# 167
Някой има ли код за канава да ми даде. Благодаря! Simple Smile

# 168
виж във Фейсбук страницата им  Peace

# 169
Да, видях, но има само за големи размери, а и този който видях, изтича днес. Няма да мога да реагирам.

# 170
Здравейте! Някой може ли да ми каже в кравичката как да си сменя шрифтовете? Има 2-3 кирилизирани,  които не са ми подходящи за книжката. И също така исках да питам някой дали има излишен код за книжка 8х8 инча, 20 странички?

# 171
Колко излиза доставката на фото книга?
Имам код за 8х8" 20стр.за  6.99 $ и безплатна доставка. Дали ми е по-изгодно беплзтна книга и платена доставка?

доставката на 8х8 с добавени 3 странички,за да не останат бели ( 3х0.50) = 10.50 $

с код за БД би излязло 8.50 $

госпожица Кобрети ,кирилизирането се сменя от клавиатурата ти . Peace

# 172
Трапезица, най-вероятно не се изразих правилно, за което се извинявам. Да видим дали ще се справя по -добре сега.  Laughing При въвеждане на текст, макар програмата да ми предлага богат набор от шрифтове, когато избера някой ръкописен, да речем, текста просто не се променя, а горе в поленцето за шрифт вече стои новия. Реално в момента мога да ползвам само Ариал, Комик санс и още 2-3 други серифни, които са ми неподходящи за книжката.

# 173
Имам няколко питания:  newsm78

1.Искам да си направя фотокнига и да я поръчам в кравичката, но се чудя дали е задължително ползването на техния софтуер за фотокниги или мога да си ползвам фотошопа и да си я орезмеря 8"x8"? (Дали пък да не си я направя на фотошопа и да я вмъкна после в техния софтуер!?) newsm78

2. Видях, че има някаква промоция 1200 бр. безплатни снимки.Ако поръчам част от тях  дали ще ми се запазят останалите безплатни снимки за следваща поръчка?

3. Ако поръчам безплатни снимки може ли да се ползва и код за безплатна фотокнига ?

Въобще ние българите много обичаме безплатните неща Simple Smile) Mr. Green

Последна редакция: ср, 13 юни 2012, 16:53 от Синя фея 1

# 174
госпожица Кобрети Аз ползвам комик санс,Мики беше пуснала адвенчър ,ако не се лъжа ,преди време,правихме календари с него  Peace

# 175
 Синя фея 1
По т 2 - 1200 снимки са на година, всеки месец ти се полагат по 100 (6х4) и 50 (5х7), не можеш да поръчаш 200 примерно от тези 1200 веднага, но ако сега поръчаш 100, останалите 1100 ще те чакат за следващите месеци.

По т 3 - всяко нещо се заплаща отделно, можеш да поръчаш на един път 100 снимки и безплатна книга, но доставката на всяко е отделна, на снимките ще си платиш доставка с или без книгата в поръчката, по същия начин ще платиш и доставката на книгата с или без снимки  Peace
 newsm78 вероятно питаш дали 2 кода в поръчка могат да се ползват, не зная, но няма и смисъл, защото всяко си има отделна доставка.

По т 1  Rolling Eyes ако си направиш снимката 8 х 8 не е проблем да я вкараш като такава на празна стр от книгата (има и такава опция без техните китове, финтифлюшки и залъгалки  Mr. Green ).

# 176
Синя фея 1
По т 2 - 1200 снимки са на година, всеки месец ти се полагат по 100 (6х4) и 50 (5х7), не можеш да поръчаш 200 примерно от тези 1200 веднага, но ако сега поръчаш 100, останалите 1100 ще те чакат за следващите месеци.

По т 3 - всяко нещо се заплаща отделно, можеш да поръчаш на един път 100 снимки и безплатна книга, но доставката на всяко е отделна, на снимките ще си платиш доставка с или без книгата в поръчката, по същия начин ще платиш и доставката на книгата с или без снимки  Peace
 newsm78 вероятно питаш дали 2 кода в поръчка могат да се ползват, не зная, но няма и смисъл, защото всяко си има отделна доставка.

По т 1  Rolling Eyes ако си направиш снимката 8 х 8 не е проблем да я вкараш като такава на празна стр от книгата (има и такава опция без техните китове, финтифлюшки и залъгалки  Mr. Green ).

bouquet

# 177
  • Карлово
Трапезица, най-вероятно не се изразих правилно, за което се извинявам. Да видим дали ще се справя по -добре сега.  Laughing При въвеждане на текст, макар програмата да ми предлага богат набор от шрифтове, когато избера някой ръкописен, да речем, текста просто не се променя, а горе в поленцето за шрифт вече стои новия. Реално в момента мога да ползвам само Ариал, Комик санс и още 2-3 други серифни, които са ми неподходящи за книжката.
Мисля, че не можеш да сложиш други шрифтове в кравичката. Аз си правя страниците на ФШ, ползвам каквито си искам шрифтове, записвам в джпг формат и качвам в кравата.

# 178
  • СТАРА ЗАГОРА
какво е времето на доставка и по пощата ли идват поръчките от кравичката

# 179
времето за доставка зависи от натовареността на сайта и пощите. От Седмица и нещо  до месец и нещо.Идва по пощата,а на по-симпатичните,пощаджийте им ги носят Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт