Фотокниги 9

• 38 988
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
В артскау няма много шрифтове, които могат да променят бг текст Cry На компютъра имам качени много шрифтове,но те не излизат в програмката за правене на фотокниги. Как мога да кача шрифтове там? newsm78

Последна редакция: нд, 17 юни 2012, 09:25 от Синя фея 1

# 181
  • СТАРА ЗАГОРА
SHIPPED ДАЛИ ОЗНАЧАВА, ЧЕ Е ИЗПРАТЕНО ОТ КРАВИЧКАТА

# 182
Здравейте
Искам да поръчам  canvas 7x5. Имам въпрос и ще съм ви благодарна да ми помогнете. Като дшожа снимката и отстрани остава една прозрачна лента и не знам след направата ще се вижда само това което е в средата или и това под лентата. Притеснявам се да не би да трябва да се съобразя с тази прозрачна рамка и да не вземат да пристигнат  изрязани...надявам се да съм обяснила разбираемо

# 183
vesy1, Обикновено изискването е снимките да запълват цялата рамка,за да не се получат бели  ивици.Все пак важните детайли да са по-централно,извън преходнте зони.Имам предвид фотокнигите,че канвас съм поръчвала еднократно,но предполагам логиката е същата Peace

krebstein,да,това означава,и изпращат мейл. Peace

# 184
Имам въпрос към тези, които са правили фотокниги със софтуера на photobox-a.
Като се направи кутийка за текст как мога да махна линията, която очертава кутията и да си остане само текст върху фон?

# 185
Inkubook вече май не правят книги, гледам, че и името са сменили?

Вчера поръчах книжки от Mymemory.com за първи път, ще пиша как е качеството като дойдат.

# 186
Някой поръчвал ли е с кодчетата за 5 книги? Може ли да поръчам само една или трябва да са 5?

# 187
Може да е само 1

# 188
Zl-76, благодаря   bouquet

# 189
  • Пловдив
Здравейте някой има ли код за книжка ?

# 190
 Hug Имам получен код за намаление на печати: http://www.artscow.com/Images/Cache/edm/edm_29_06_2012_12.jpg

Coupon Code: RUBSTAMPS
Expiry Date: 7/20/2012

http://www.artscow.com/photo-gifts/rubber-stamp

Може ли някой да сподели какви са на вид и дали не бъркам нещо.
Първият на редовна цена 7.99, който с кода става 2.99 е такъв, който "стои вътре" и се натиска и тогава печата...т.е. вътре някак трябва да му се сложи мастило, мога да избера цвят, това е на мастилото, с което ще е зареден, така ли?

А вторите по-скъпите са простичките печати, които се "топят" в тампон и се поставят  newsm78
извинявам се за лаишките обяснения, но не съм спец.

# 191
Здравейте, момичета! Нахълтвам в темата, за което се извинявам.., но не мога да открия тази за сайта Photobox. Поръчвах оттам снимки, които бяха с много добро качество и на сравнително добра цена след регистрация и покана на приятел. Много моля, ако някой има актуална информация да ми пише на лично или да ми посочи линк. Благодаря ви сърдечно! Прегръдки и прохладно лято на всички! (hug)

# 192
# 193
Някой иска ли безплатни снимки от Кравичката?

b5xde7erl8i6 още 23 часа

Последна редакция: вт, 07 авг 2012, 21:06 от Zl-76

# 194
Момичета от Блърб как доставяха - по БГ пощи или с някой куриер (и кой)?

И едно кодче (Блърб):

Now make the book, let the good times last, and get 30% off your book when you order before August 28, 2012 using the code SPLASH at checkout.*

Общи условия

Активация на акаунт