Фотокниги 9

• 38 992
  • 753
  •   1
Отговори
# 195
То времето му изтича след няколко минути, но ако някой може да се възползва.
Код за Кравата:

Coupon Code: FRECRE8897
Expiry Date: 08/10 /2012
Effective Period: 30 Days

https://www.artscow.com/

# 196
Здравейте! Аз много отдавна не съм влизала в темата, но сега искам да ви питам за тази нова оферта от кравичката:
http://www.artscow.com/free-mousepad

Аз вчера се възползвах от нея, изпратих код на една приятелка, тя си поръча карти за 0.99 и съответно на мен ми се върна 1 кеш долар, с който аз пък си купих козм. чанта. Само не мога да разбера това, че един човек може да спечели до 100 кеш долара как точно става? Все един и съш ли код трябва да споделяме? Аз ще напиша моят код, ако някой реши да пробва, ще съм му благодарна, за да разбера дали така действа. Също така дали аз, при условие, че вече съм направила една поръчка, мога да ползвам кода на някой друг, за да си поръчам нещо друго?

Ето моят код:
Z099PLAYS6Y65

# 197
Здравейте! Аз много отдавна не съм влизала в темата, но сега искам да ви питам за тази нова оферта от кравичката:
http://www.artscow.com/free-mousepad

Аз вчера се възползвах от нея, изпратих код на една приятелка, тя си поръча карти за 0.99 и съответно на мен ми се върна 1 кеш долар, с който аз пък си купих козм. чанта. Само не мога да разбера това, че един човек може да спечели до 100 кеш долара как точно става? Все един и съш ли код трябва да споделяме? Аз ще напиша моят код, ако някой реши да пробва, ще съм му благодарна, за да разбера дали така действа. Също така дали аз, при условие, че вече съм направила една поръчка, мога да ползвам кода на някой друг, за да си поръчам нещо друго?

Ето моят код:
Z099PLAYS6Y65

Пробвах с твоя код,но дава,че е използван вече.Въведох си моят код при поръчка на козметична чантичка преди плащане и се възползвах от отстъпката и ми струва 0,99 $.
Ако някой е по-наясно с тази промоция нека ни разясни какъв е редът,кой с кого може да споделя код?

# 198
 newsm78 И аз от онзи ден ги гледам, но не схващам идеята.
Моят код е това:

ZPDY29E

Сега какво? Ще се пробвам да сложа нещо в коша и да видя кое колко излиза ли?

Във фотобокса беше далаверакта до вчера с ваденето на снимки.
Там все още има намаление на разни продукти, за които може да се купи кредит и да се ползва/да се направи/поръча в следващите 3 месеца продукта.

... Така направих проект за портмоне/козметична чанта (алчно най-големият размер  Joy )
С моят код ми даде намалението на 0.99, после сложих горния на Тия за проба, но излезе надпис, че е невалиден.

Последна редакция: ср, 15 авг 2012, 13:34 от anny_

# 199
МНого странно, аз доколкото разбрах всеки трябва да споделя кода си с други хора  newsm78
Ние така направихме с една приятелка - аз й дадох моя и тя си поръча карти, после тя ми изпрати нейният и аз си поръчах козм. чантичка. И аз предполагах, че това е идеята, нали рекламата е, че може да натрупаш до 100 кеш долара, а как да стане това, ако кодът не може да се ползва повече от веднъж??? Ще поразгледам в тяхната ФБ страница

П.П. А каква беше офертата за сномки във фотобокса? Сега видях, че са удължили срока до 16 август, но снимките са по 19 ст. без да включвам доставката?

Според мен нещо им бъгва системата на кравичката, но както и да е, не е за пръв път.
А това е кодът на приятелката ми, ако някой иска да го пробва:

ZGCQCKF

А вие като си поръчахте със своите кодове, след това получихте ли по 1 кеш долар?

Последна редакция: ср, 15 авг 2012, 13:52 от tiya

# 200
Your unique coupon code is:

Z099PLAYY224H

Share this code with your friends. Once they purchase an item from the selected product list, $1 cash dollar will be rewarded at your account.

http://www.artscow.com/photo-gifts/99cents-gifts

Terms and Conditions apply.

моят код не е ли мн дълъг?
сега мога да поръчам нещо за ,99 а, като шерна какво стана не разбрах !

# 201
Дени,  не се притеснявай, някои кодове са по-дълги.
А  по принцип, според правилата, би трябвало ти да използваш нечий друг код и чрез него да си поръчаш нещо за 0,99 и съответно да споделиш твоя код, за да може някой друг да си поръча нещо с него. Това са условията на промоцията, но май не винаги действат.

# 202
пуснах си сега една чанта хл, с моя код
за0,99
сега от другия комп ще пробвам да пусна нещо др пак с моя код
ДАВА ми и намен на др акаунт, че е невалиден
какво обърках, дали Не трябаше да пускам аз със моят си код

Последна редакция: ср, 15 авг 2012, 23:33 от деница*

# 203
  • Плевен
Щом продуктът струва 99цента, колко е доставката? Това да не е със доставка?!?!

# 204
с доставка

# 205
  • Плевен
О,благодаря ви!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 206
и на ФБ страницата им казват, че не работели после кодовете, има някаква врътка. май не трябва ти да си ползваш твоя код, а да използваш някой шернат, а твоя да го разпространяваш само! Може би!
1 приятелка ми пусна от нейния комп, но с нова рег един клучодържател. утре ще пробвам да пусна от на майка ми копм, и ше видя какво врътки да правя.... за 1 долар  Laughing

Последна редакция: чт, 16 авг 2012, 00:24 от деница*

# 207
Идея нямам какво пише във ФБ, но при мен също не работят вашите кодове. Пробвах с моя, както бях писала по-горе и хваща. За всеки останал артикул от промоцията ми иска по 4.99.
И аз като Дени пуснах чанта, възможно най-голямото и най-скъпото, което се предлага  Joy ... ми то сметката отиваше почти 20 долара, а платих 0.99 с кода, така че екстра.  Peace

# 208
засича ИП (или поне вкъщи), а преди си спомням, че от нас съм пускала и от компа и от лап-топа. сега не ще да пусне от компютъра , след като си пуснах от лап-топа.

# 209
 Peace Дени, да, винаги е било така, мисля бях чела, че до 2 "домакинства" може да се възползват от едно АйПи... аз за това бях направила акаунт на работата, на някаква почивка бях и там имах  Joy сега обаче не помня кой откъде е.
...Като имаш лаптоп що не пробваш да хванеш нет от някой съсед за идеята Wink

Общи условия

Активация на акаунт