Фотокниги 9

• 38 977
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Леко съм изпуснала темата, а сега съм в момента на правена на книжки, че от доста време гледам не съм вадила нито една снимка. За сега имам 3 безплатни от Фотобокса, започвам да ги правя, дано бързо дойдат, че мисля с посредник да ги пусна.

# 136
по какъв начин се снабдявате с безплатни книжки от фотобокса-някакви лични кодове за покани ли,що ли   bouquet

# 137
по какъв начин се снабдявате с безплатни книжки от фотобокса-някакви лични кодове за покани ли,що ли   bouquet

кодове от Фейсбук страницата им ... а и по мейла пращат.

# 138
  • София
Аз лично чрез покани се снабдих, трябваше да вадя към 300 снимки на приятели и пращах покани и така. Сега имам 3 книжки и 5 паунда кредити.  Laughing

# 139

В Сурат тефтера и Фото Бокса ли имали прИмоции, сега и на тях трябва да им ставам приятелка ... уфф а така не го харесвам тоя фейсбук.

# 140

В Сурат тефтера и Фото Бокса ли имали прИмоции, сега и на тях трябва да им ставам приятелка ... уфф а така не го харесвам тоя фейсбук.

Ани, Кравата пускат във Фейсбук, фотобокс не съм забелязала - те пращат по мейла.
Кравата пуска повече кодове и по-често за повече неща.

# 141
 Да се запиша..макар и на 10та страница:) Не съм правила нищо напоследък, а имаше кодове за книжки в кравата... време е май за следващата:)

# 142
Момичета, много се извинявам предварително, предполагам, че и друга тема има, но все пак да ви питам - на някой да му се намира купон за безплатни или с безплатен шипинг за снимки 10х13?

# 143
  • Тук и там
В случай, че някой е пропуснал да види един код за кравичката Peace

20 Pages 7"x 5" photo book - $4.99
Coupon Code: PHOTO75BOOK
Expiry Date: 4/27/2012

http://www.artscow.com/Images/Cache/edm/edm_28_03_2012_web.html

# 144
Благодаря,допълвам само,че е чек-аут купон  Peace

Моля,някоя добра душа да ми подари код 8/8 за книжка .Ако може и да е валиден поне 2 месеца... Hug

Последна редакция: чт, 29 мар 2012, 20:48 от Трапезица

# 145
  • Плевен
Здравейте!
Искам да ви  попитам за кравичката - когато има БД , то тя и до БГ ли е ? И когато имаме купон за 2-3-4 книги , една доставка ли се плаща или за всяка отделна книжка ?

И как препоръчвате да се правят поръчките с безплатните неща при регистрация - например 100-те снимки на една поръчка, после 50-те и така всяко нещо отделно ...
Благодаря !

# 146
  • София
mishkaromba в този сайт каквото и да поръчаш си заплащаш доставката, дори и да си ги пуснеш в една поръчка. Така, че ти си преценяваш дали заедно или отделно ще си ги пуснеш.
Относно безплатната доставка, аз от отдавна не съм попадала на такава и не мога да дам отговор, но ти най-лесно можеш да видиш като си добавиш всичко в кошницата и въведеш БГ адрес ще ти даде тотал.

# 147
И аз чак сега влизам в темичката.  Embarassed Освен 3Д картичките по $0,99, не съм пускала нищо скоро. Чакам да натрупам снимки, че да ги пусна за вадене или пък да правя книжки... За сега само се записвам.  Peace

# 148
  • Варна
Здравейте,
Аз поръчвам понякога от кравичката и съм доволна. И книжките ми харесват и снимчиците са с добро качество. Сега пуснах 6 книжки и се надявам всичко да е наред и да ми пристигнат. Някой наскоро поръчвал ли е книжки да ми каже колко време отнема, защото предния път си я чаках месец  и половина.
Имам и едно кодче за 50 снимки 5''Х7'' изтича след 5 дни ако на някой му е полезно
   wyjad4j8o3fq

# 149
Получила съм някакви 50 снимки 6/4, които идея нямам от къде са и ако някой ги иска мога да му дам код.

Общи условия

Активация на акаунт