Фотокниги 9

• 39 363
  • 753
  •   2
Отговори
# 270
Влез в профила си и натисни зеления бутон, който се намира малко по-надолу вдясно на тази страница: http://www.artscow.com/free-mousepad
Там е и линка с продуктите, които могат да се поръчват на цена $0,99.

# 271
  • Ловеч
Coolmummy, мнооооого ти благодаря!

# 272
на моят акаунт има заредени кредити за снимки до 02.2014 ... и нямам никакво обяснение на този факт  Rolling Eyes

Zl-76, да не би приятел, когото си канила да се е регистрирал? Тогава печелиш мисля 900 снимки

никого не съм канила - никого, още по-малко пък една приятелка, на която аз управлявам акаунта - и тя има мнооого снимки  Rolling Eyes

Тая промоция с кодовете продължава ли още или свърши?

# 273
Зл,нали имаме 1200снимки, те се зареждат веки месец по малко май  newsm78

# 274
Зл,нали имаме 1200снимки, те се зареждат веки месец по малко май  newsm78

да, ама аз мнооого отдавна съм регистрирана и съм си ги ползвала, после съм си активирала кодоме от фейса за снимки ... тези са други, ама като ги дават ... да си седят.

# 275
  • моята мила родна страна
Видяхте ли това?
Only $0.99 Photo Book with Free Shipping
(6"x6" & 7"x5" sizes available)

Ето кодче: Z099BOOKU55NH

# 276
Видяхте ли това?

това пък от къде е Rolling Eyes

# 277
Анулирали са ми последните 7 поръчки... Ами прекалих...  Crazy

# 278
че как така? Нали ако с IP-то има проблем го засича веднага? Или по домашните адреси са те хванали?

# 279

От е-мейл! И аз имам желание да пусна поне 4 книжки,ама възможност едва ли.

Ето код и от мен:  
Z099BOOK549KV

# 280
че как така? Нали ако с IP-то има проблем го засича веднага? Или по домашните адреси са те хванали?

Направих 4 дизайна на акаунт, от който пуснах поръчка едва снощи. Шервах четирите неща на предходни акаунти и хем ми мина през ума, че може да стане гаф, но ме домързя да ги правя наново на всеки един. Първата анулирана е на приятелка, пусната е поръчката на нейния адрес и имена, така че не вярвам адреса да е проблем. Доларчетата са взети на някои акаунти, а на други има кредит 0,99 /интересно при първоначален долар и поръчка за 0,99 защо има остатък 0,99/, но не дава да се поръча отново- не хваща ни един от тия кодове за 0,99, дори да е код от нов акаунт. Та така, ще чакам да минат няколко дни и ще си пусна една платена, за да проверя какво ще стане с нея.  Peace

# 281
и какъв е принципа? До кога е срока?

Практически излиза, че промоцията за разни работи по 0,99 си е в действие, така ли?

Съжалявам, че са те хванали.

# 282
 Hug Да, удължиха срока до края на септември.

# 283
Мерси ... може и да се включим с още нещичко ... аз за мен съм поръчала 4 неща и 2 за приятелки.

За фотокнигата нямам мейл, но първата ми книжка беше за 1 долар.

# 284
Видяхте ли това?

това пък от къде е Rolling Eyes

Аз пък нямам нищо такова на пощата  newsm78 Но пробвах с този код и цената се генерира,имах готова книжка 8*8,но я промених 6*6 и вече я пуснах  Mr. Green добре,че не прибързах  Mr. Green
А това отново ли е от този тип промоция,където на ползван код в профила се връща долаче  newsm78 и до кога е промоцията с фотокнигите?
Аз си чакам втората чантичка да ми пристигне,както и една фотокнига 8*8,едни карти сърце с 54 снимки (те са ми промоция от кредитите за поканени приятели) и сега тази книга,тези в пощата вече ми станаха като роднини  Laughing по улицата ме спират да ида да си получа пратка  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт