Фотокниги 9

• 39 504
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
Ох, няма да я получиш, за жалост. Sad Отказана е. Така пише на всичките ми отказани поръчки. Отначало седи canceled и processing,  а после се сменя на shipped, но като отвориш самата поръчка си пише canceled на мястото, на което ако всичко е наред трябва да пише paymentOK.

# 391
 Отдавна не съм писала тук... ама сега се хванах да правя книжка в кравата. Преди делукс книжките имаха кодове и 8х8 излизаше около 20 долара.. сега обаче не ги виждам... Знаете ли има ли още отстъпка при тях или трябва да чакам да направят?

И аз имам такъв код, изобщо не знам за какво е... ако на някой му послужи- Z099BOOKY8NQ5

# 392
КикиНики, кодове за книжки 8х8 има, но те са за обикновена книга, не са за делукс. Обикновената излизаше само с платена доставка...около 14-15лв (помня, че правих лятото на приятелка).
Виж дали нямаш код за такава, ако ли не, пиши все някой от нас има изтичащи в скоро време кодове, които няма да ползва и може да ти сподели.  Peace

Този другият, който си "изтеглила" е за книжка пак обикновена 6х6 или 7х5, тя с такъв код излиза заедно с доставката 0.99, така че си струва да си поръчаш и нея.
Твоят код може да се ползва от желаещ приятел тук в темата или познат, така на твоя акаунт ще се зареди 1 долар кредит, който може да ползваш в бъдеще.
Ти пък може да избереш да ползваш код на някого от темата със същите условия.

---
Z099BOOKP3KDU  - моето кодче за книги  ваш генерирайте тук:  http://www.artscow.com/photo-book-deal

ZPDY29E - моят код за поръчка на нещо "подаръците" - чанти, ключодържатели и т н http://www.artscow.com/photo-gifts/99cents-gifts  , за да се генерира ваш код от тук: http://www.artscow.com/free-mousepad

# 393
Ох, няма да я получиш, за жалост. Sad Отказана е. Така пише на всичките ми отказани поръчки. Отначало седи canceled и processing,  а после се сменя на shipped, но като отвориш самата поръчка си пише canceled на мястото, на което ако всичко е наред трябва да пише paymentOK.

аз разбрах защо е отказана ... защото аз поръчах с един код на приятелка и тя със спечеления долар поръча подложка за мишка... мисля обаче да ги питам - никъде в условията на промоцията не пише, че това е забранено - даже напротив, че трябва да се разпространи кода ... тъй че мисля да им спретна едно прочувствено писъмце и да ги помоля да направят и нейната и моята поръчка ...

# 394
Zl-76, по-скоро да е отказана, ако няколко пъти си поръчвала от 0,99$ промоция. Нали имаме право само по веднъж, и ако са се усетили, че не ти е първа.... newsm78

# 395
Първа е ... ама сега им пиша обяснение и да видим ...

Нямаше да се хване кода, ако бях поръчвала.

# 396
Момичета, гледам темата за календари не мърда, но пък следите купоните на кравичката.
Моля ви свиркайте като дойдат намаленията на календарите да не ги изпусна, че да пристигнат до коледа. Praynig

# 397
Лагуна, не ми се вижда мн далаверско, но във Фотобокса има офрета за календари, стига сумата да те устройва:
http://www.photobox.co.uk/content/latest-promotions

Offer code: SAVETHEDATE
Offer ends: Midnight Friday 12th October

Пак там за покана на приятел имаш възможност да си избереш и подарък настолен календар, но доставката се плаща http://www.photobox.co.uk/my/refer/new?pukbohp003 :

Select this reward
and earn a free Desk Calendar worth £12.99

# 398
 Hug много мерси anny_ за предлождението, но аз от 3 години си поръчвам все 12месечните календари на кравичката и съм си много доволна от тях, затова за там се надявам Peace

# 399
  • Плевен
Има ли някой, който ползва превозвач за снимките? Имам един акаунт с 2 лири и 50сн, кредит, който не ми върши работа  Peace

# 400

Няма смисъл да им пишеш. Аз им писах и не получих смислено обяснение, освен стандартния отговор. Хем писах в чата и се изразявах съвсем конкретно, няма как да не са ме разбрали.
Анулираха ми първата и единствена поръчка на фотокнига с код. Изобщо нямаха основание! Естествено последва направа на нов акаунт, платих си доларчето и нямаше проблеми. След като ми анулираха един куп поръчки, започнах да пускам платени и минават. Явно по някаква причина се дразнят от ползваното доларче и затова пресяват. Хитра тактика- даваме ти долар при ползван код, ама после като си пуснеш поръчка с него, ще те резнем.

# 401

Няма смисъл да им пишеш. Аз им писах и не получих смислено обяснение, освен стандартния отговор. Хем писах в чата и се изразявах съвсем конкретно, няма как да не са ме разбрали.
Анулираха ми първата и единствена поръчка на фотокнига с код. Изобщо нямаха основание! Естествено последва направа на нов акаунт, платих си доларчето и нямаше проблеми. След като ми анулираха един куп поръчки, започнах да пускам платени и минават. Явно по някаква причина се дразнят от ползваното доларче и затова пресяват. Хитра тактика- даваме ти долар при ползван код, ама после като си пуснеш поръчка с него, ще те резнем.

Да, писах ... и получих тъп отговор и май няма да се разправям ... обаче да взема да я пусна същата книга от друг акаунт и друго ІР като платя единия долар ... или от моят акаунт от друго ІР ... обърках се, ама ме ядосват - аз знам каква е причината и не са прави - явно си искат тъпия 1 долар да се плати ... смотаняци  #2gunfire

# 402
Само един съвет. След като си шернеш линка за книгата и го отвориш от акаунта, от който ще пускаш поръчка, съхрани я в своите дизайни. Това става като я вкараш в коша и от там дадеш на редакция/save as.... Така излиза все едно си е правена от втория акаунт. Аз така направих като предпазна мярка да не би да свържат единия акаунт с другия и отново да има отказ.  Confused

# 403
Само един съвет. След като си шернеш линка за книгата и го отвориш от акаунта, от който ще пускаш поръчка, съхрани я в своите дизайни. Това става като я вкараш в коша и от там дадеш на редакция/save as.... Така излиза все едно си е правена от втория акаунт. Аз така направих като предпазна мярка да не би да свържат единия акаунт с другия и отново да има отказ.  Confused

благодаря ти, много  Hug

ама какво да правя с подложката за мишка, като няма акаунт, от който не е поръчван аксесоар - там са възстановени 0,99 долара от моята книга, а на мен не са ми възстановени 0,99 от поръчката за подложката ...  Rolling Eyes

или пък да се пробвам да повторя поръчката, но с друг код ...  Rolling Eyes

# 404
Цъ, нищо не възстановяват /ако разбрах правилно/. Виждаш го в баланса, но в скобички- реално долар няма наличен. Пробвай като сложиш нещо в кошницата и ще видиш, че не ти излиза да прихванеш от поръчката...
А нов код няма да се хване на акаунт, от който са анулирали поръчка с код за същата промоция.
Направи нов мейл в абв-то, нов акаунт и така ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт