Фотокниги 9

• 39 472
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
6"x6" & 7"x5" Photo Books (20 Paged)
at $4.99 with Free Shipping
Coupon Code:    REGULARBKS13
Expiry Date:   2 / 1 / 2013

# 586
Също така, ако може някой да сподели опит с диспута в ПейПал - не съм пускала такъв. Сестра ми си е поръчала две козметични чантички, които още не са се появили и сега ще се свързваме с тях. Но тъй като подозирам отговора на кравата, веч обмислям да пиша и на ПейПал.

# 587
Добавям,че кодът е чекаут купон ( при плащане) .
Диспут -питай в темата за пейпал-подфорум пазаруване от чужд. сайтове.Според мен се бавят нещата от пощите ,дано пристигнат и да не се занимавате. Peace

Имам код за 100 снимки 4/6 до 4 дни валиден,някой на зор да ми пише на ЛС  Peace

# 588
Тия книжки 6/6 не бяха ли 3,99? Вдигнали са цената  Rolling Eyes

# 589
Момичета, не съм правила от много отдавна книжка  в арскау и съм забравила как да си изместя снимката,за да се вижда лицето. Моля за помощ! Има ли обяснено някъде?
Благодаря!

# 590
Е, дано в този чувал е и моят календар, че то януари свърши вече...

Вероятно е в него   Mr. Green  Там бяха и моите 5 закъснели поръчки, които пристигнаха днес на куп Simple Smile

# 591
Момичета, не съм правила от много отдавна книжка  в арскау и съм забравила как да си изместя снимката,за да се вижда лицето. Моля за помощ! Има ли обяснено някъде?
Благодаря!

като отидеш върху снимката ще видиш едно като детелинка и от там местиш  Peace

# 592
Днес получих книжка, шипната на 02.01 от кравичката Simple Smile)

# 593
Здравейте момичета,
трябва да направя спешно фотокнига за подарък и нямам време да чакам доставка от Кравата. Потърсих бг-сайтове и си харесах дизайн от тук www.printidea.bg , но нямам никакви отзиви за тях.
Ако някой е поръчвал от там, моля да каже какво е качеството и спазват ли се сроковете за изработка и доставка.
Благодаря ви! Simple Smile

# 594
Здравейте момичета,
трябва да направя спешно фотокнига за подарък и нямам време да чакам доставка от Кравата. Потърсих бг-сайтове и си харесах дизайн от тук www.printidea.bg , но нямам никакви отзиви за тях.
Ако някой е поръчвал от там, моля да каже какво е качеството и спазват ли се сроковете за изработка и доставка.
Благодаря ви! Simple Smile

Тези не съм ги ползвала, но съм ползвала funbook.eu и съм много доволна. Изпълнение, срокове, всичко.

# 595
Благодаря ти много, alina_si. Ще ги погледна и тези, но ми харесаха дизайните на printidea и ми се искаше да разбера дали са коректни и качествени.

# 596
100   Referee   Prints 4" x 6"   12/21/2012   Expiring soon, Time Left: 3 days 1 hour 44 mins    No   1ftdnva6j8fl    

# 597
  • В кошера...
О, и аз днес си получих календара. Все така става - явно пътуват наистина заедно и ги разпращат после. Къде ли ги бавят?

# 598
Здравейте, аз от скоро следя темата.Навярно съм закъсняла но искам да попитам дали някоя от вас знае дали има някакво намаление в кравата за картите ,които могат да станат за малки календарчета?

# 599
И аз се включвам с въпрос - не съм още много наясно и ще попрочета из темите, но да ви питам - някой поръчвал ли е за детска градина - около 35 броя еднакви фотокниги и каква може да бъде евентуално цената на една книга.

Гледам повечето си поръчват от artscow..

Общи условия

Активация на акаунт