Фотокниги 9

• 39 459
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
И аз се включвам с въпрос - не съм още много наясно и ще попрочета из темите, но да ви питам - някой поръчвал ли е за детска градина - около 35 броя еднакви фотокниги и каква може да бъде евентуално цената на една книга.

Гледам повечето си поръчват от artscow..

Здравей.
Вчера видях въпроса ти в другата тема, но нямаше как да пиша повече.
Аз съм поръчвала албум за един клас ето тук Колкото повече броя, толкова по-ниска цена. Напиши бройка и изчисли и ще видиш.
Ето го моят албум. . Стана много хубав. Децата много си го харесаха. Simple Smile

# 601
И аз се включвам с въпрос - не съм още много наясно и ще попрочета из темите, но да ви питам - някой поръчвал ли е за детска градина - около 35 броя еднакви фотокниги и каква може да бъде евентуално цената на една книга.

Здравей.
Аз съм поръчвала албум за един клас ето тук Колкото повече броя, толкова по-ниска цена. Напиши бройка и изчисли и ще видиш.
Ето го моят албум. . Стана много хубав. Децата много си го харесаха. Simple Smile

Благодаря за сайта!
Наистина излизат добри сметките  Peace

За Кравата - би могло да се направи с много кодове, но трябва да се поръчват на порции не-повече от 3 броя, да се ползват чужди кодове и евентуално да се поръчат от няколко акаунта, но си е играчка, треперене  кои кога ще дойдат и цената за 6/6 ще е 8 лв. - за по-големите е още по-висока.

# 602

Здравей.

Прекрасна си  Hug

Много добре изглежда и да питам - този ламинат - при вас какъв е, че не се вижда на снимките? И това едностранен и двустранен - имат предвид и от двете страни на листа ли? Сигурно ще е по-добре да е двустранен, но матирания да не замъгли снимката?  Thinking
Вашите как са?

Последна редакция: пт, 18 яну 2013, 15:21 от Бо_

# 603
Те моите не са снимки, това са ми файловете, които подготвих на Фотошоп.
Албумчето не съм снимала.
Аз бях поръчала без ламинат.
Беше на хубава хартия. Аз не харесвам гланцирана хартия (защото се драска много).
Само корицата беше на по-твърда хартия, но не твърди корици.
Много съм доволна от принт.бг
Там поръчвам и календари.
Като цяло техния печат се доближава най-много до това което виждам на монитора и си представям че ще се принтира на хартията.
Ако имаш нужда от помощ, пиши ми. Simple Smile

# 604
но това всъщност са фотокниги, така ли?

# 605
Ами да, то си е описано в сайта. Отиди на продукти и виж какви различни фотокниги правят.
Тези албуми със спирала са най-евтините.
Аз избрах тях, защото са подходящи за училище или детска градина, не излизат скъпо.
А файловете за печат си ги подготвяш ти и им ги пращаш.

# 606
И последно: Къде мога да си направя рамки на снимките на децата.  Peace

дръпнах една програма от другата тема, ама май не мога да се оправя с нея... Дали няма нещо по-лесно някъде?

# 607
И последно: Къде мога да си направя рамки на снимките на децата.  Peace

дръпнах една програма от другата тема, ама май не мога да се оправя с нея... Дали няма нещо по-лесно някъде?

Такива ли?
На мен с фотошоп ми е най-лесно, но може и с някоя друга програма.

# 608
то тия от нета са с лошо качество ... повечето - добре е или от софтуер на фотоапарата или на Фотошоп, ама там не всеки може.

# 609
samuil_ioan аз съм ползвала printidea и искам да ти кажа, че съм много доволна. дизайните както си забелязала са много сладурски, не съм имала никакви проблеми със сроковете и доставката. ползвала съм и други преди, но тези определено са ми фаворити в момента. идеята ми е, че няма да съжаляваш, so go for it Simple Smile)

# 610
пропуснах да кажа, че до момента съм пробвала от всичко - една фотокнига подарък за мъжа ми (не съм сигурна колко я оцени, той май очакваше друго  Mr. Green ), 2 канави за вкъщи (страшно стоят на стената, махнах всички снимки в рамки заради тях) + 2 календара за подарък за Коледа за бабите. И всичко си е супер.  Peace

# 611
  • В кошера...
Много искам да похваля и календара от Кравата - миналата година не поръчвах, но качеството е доста по-добро от преди 2 години.
И един въпрос не много за тук, но търся къде да си направя канава, но за размер 50/90 е минимум 60 лв. Дали знаете нещо по-евтино?В кравата казвате, че са като мушама, но нали идеята е да е като платно?

# 612
samuil_ioan аз съм ползвала printidea и искам да ти кажа, че съм много доволна. дизайните както си забелязала са много сладурски, не съм имала никакви проблеми със сроковете и доставката. ползвала съм и други преди, но тези определено са ми фаворити в момента. идеята ми е, че няма да съжаляваш, so go for it Simple Smile)

Много ти благодаря, rika Simple Smile ще ги ползвам и ще пиша после

# 613
alina_si, да, такива..

но да ви кажа момичета, че си решихме проблема и няма аз да се занимавам с това... ще дойде човек на място, ще снима, ще рамкира, надписи, оформяне .. одобрение на снимки и файлове и отпечатване - всичко това за 20 лв на човек, което ни устройва.  Hug

Благодаря за съветите и да не забравя - сайта, който ми предложи alina_si са много любезни и изразиха готовност те да сложат рамки и ние да ги одобрим. Това щеше да струва общо 20 лв, което разпръснато между децата беше изгодно. Фотокнига би излязла максимум 15лв на дете.
Единствено, това, че при нас ще дойдат да снимат децата + другите екстри натежа в избора с друга местна фирма.  Hug

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 00:12 от Бо_

# 614
Някой преди време беше питал за Кубчето на Рубик.
Има оферта в сайт за колективно пазаруване
За празника на влюбените: уникално кубче на Рубик с 6 снимки по твой избор! за 15 лв.

Общи условия

Активация на акаунт