Фотокниги 9

• 39 455
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, ако на някой му трябват календари и книга 8х8 от ARTSCOW

2 NewMember wall Calendar 11 x 8.5 (12-Months) 12/31/2012
Expiring soon, Time Left: 2 days 0 hour 0 mins
No     qc6vlbgs2d8g

1 NewMember 8x8 Photo Book (20 pages) 12/31/2012 Expiring soon, Time Left: 2 days 0 hour 0 mins

No 96wt8irwr1cm

изтичат след два дни на 31,01,2013

# 616
# 617
10 Photo Books 8"x8" & 9"x7"
for FREE!

Coupon Code:    FREEBKS8897
Expiry Date:    2 / 15 / 2013
Effective Period:    30 Days

2   Referee   8x8 Photo Book (20 pages)   01/09/2013   Expiring soon, Time Left: 1 day 18 hours 39 mins    No   q11eshkhry7k

# 618
Здравейте момичета, реших да се запиша при вас.
Виждам, че много поръчват от кравата. Как е като качество на печата спрямо Блърб?
Аз поръчвам основно от там. Много ми е удобен плъгина им за Lighroom

# 619
Момичета, може ли малко помощ. Имам пусната поръчка за фотокнига от кравичката на 09.02.2012. До момента като статус на поръчката стои " processing". Не се ли сменя статуса като изпратят поръчката? Възможно ли е толкова време да не е изпратена? Мерси.

# 620
Изпращат мейл,когато я шипнат.Може да отнеме и повече време,щом е книжка.До сега нямам неизпратена/неполучена книжка от кравата.

# 621
Благодаря много за отговора, Трапезица.

# 622
И аз да не казвам голяма дума нямам неполучени неща. Сега обаче доста се бавят с поръчките, изключвам снимките.

# 623
Момичета,искам да сваля снимки от кравата на моя компютър. Някой знае ли начин,без да купувам кредити??

# 624
аз не знам да има такъв

# 625
Ох,то и аз не знаех до преди малко. Мин. седмица загубих цялата информация на компютъра и се зарадвах,че имам поне малко снимки в кравата.Сега като се опитах да си ги сваля и ми каза,че ако искам кредити,да си купя .Цената ми се видя соленка ( 100 бр. кредита за 100 снимки ,всеки кредит по 0.1 $  ).Ако съм разбрала правилно,ше трябва да платя 10 долара,да си ги сваля обратно.Че аз за половината пари ще ги извадя на снимки.   

(1 download credit=1 photo download, $0.1 each)

# 626
FREEPHOTO900

900 Free Photo Prints for Everyone

Coupon Code:    FREEPHOTO900
Expiry Date:    3 / 3 / 2013
Effective Period:    3 Months

# 627
FREEPHOTO900

900 Free Photo Prints for Everyone

Coupon Code:    FREEPHOTO900
Expiry Date:    3 / 3 / 2013
Effective Period:    3 Months

Получих и аз това на имейла си,грешка ли направих -не знам,но въведох "FREEPHOTO900"в полето за валидиране  в "Кредит и Дискаунт" вчера...и днес като искам да поръчам снимки и да използвам кода ми казва да го валидирам пак...Опитвах и да въвеждам  генерираните кодове/Кey  в полето за купоните,но и при двата начина не ми се хваща и ми дава да си плащам и снимките на редовна цена и доставката.

Тези 900 снимки ,как се усвояват- по 200,по 100,как се използват кодовете от имейли и как от страничката ???

Моля ви ,някой запознат да го обясни стъпка по стъпка,че се побърках...искам да пусна снимки,а гледам,че кода е до утре?

Къде греша?

Благодаря ви

# 628
Така - този код се валидира само веднъж на едно домакинство и ти зарежда кредити след твоите, които вече имаш, т.е. са най отзад.
Като решиш да поръчаш не е нужно да генерираш код - ако имаш валиден към момента той се хваща автоматично, имаш право на 100 снимки на месец, ако не е изтекъл месец от последната ти поръчка няма как да стане.
Ако ти даваш на приятел генериран код от кредити и отстъпки или ползваш от приятел, то той се въвежда в Кредити и отстъпки и ти зарежда безплатните, но не съм сигурна дали веднага можеш да го ползваш, ако вече си поръчала някакви 100 безплатни с твой код.

# 629
Така - този код се валидира само веднъж на едно домакинство и ти зарежда кредити след твоите, които вече имаш, т.е. са най отзад.
Като решиш да поръчаш не е нужно да генерираш код - ако имаш валиден към момента той се хваща автоматично, имаш право на 100 снимки на месец, ако не е изтекъл месец от последната ти поръчка няма как да стане.
Ако ти даваш на приятел генериран код от кредити и отстъпки или ползваш от приятел, то той се въвежда в Кредити и отстъпки и ти зарежда безплатните, но не съм сигурна дали веднага можеш да го ползваш, ако вече си поръчала някакви 100 безплатни с твой код.

Благодаря ти  Hug  bouquet...Сега разбирам-просто не е минал месец от както съм поръчвала 100 бр безплатни.Това е проблема!

Поканих и мъжа ми Simple Smile),като приятел и там използвах 100-те безплатни...

Ако поканя още приятели,какво получават те безплатно и какво аз ?
До сега съм поръчвала изключително във Фотобокс-а и си мисля,дали е подобна схемата тук с приятелствата?

Общи условия

Активация на акаунт