Звезден Стил и Мода 2-ра тема

• 38 361
  • 425
  •   1
Отговори
# 150

Роклята на Нина е J.Mendell Есен/Зим 2012/2013 прясно взета от подиума.   За другата рокля не знам
 На афтър партитата има страхотни тоалети, като гледам албумите и от това на Елтън Джон и на Венити Феър, много красиви рокли видях. КЕити Холмс е в Eli Saab много е хубава, дори роклята на Дж.Ло ми харесва Зухаир Мурад, негова е и оскаровата рокля, която Дженифър носи и в която пак задникът ѝ играеше главната роля...
Ким КАрдашиан е в Алаиа, Бар Рафаели в Роберто Кавали както и София Вергара, Дита фон Тийз е в Джени Пекъм , Камерън във Виктория Бекъм , Хайдито и то там, голяма досада тази жена, но поне на Оскарите не се появи тази година  Praynig Тя е в жълто Версаче.
мюриел  и на мен ми хареса Есперанса, но не знам на кого е тази рокля  Thinking  Само бюстието изглежда прави гърдите ѝ абсолютно невидими, иначе е хубава.Армани? Диор? Ще видим по-късно сигурно ще излезе инфо и за нея. 

Иначе като цяло и на мен нищо не ми разхлопа сърцето, май Гуинет ,Мишел Уилямс, Пенелопе и Ема Стоун са моите фаворити,забравих и Мила Йовович поне не се сещам в момента за друго. Аз както винаги снощи гледах само червената пътека, а церемонията днес ще я гледам на запис, та може и да си променя мнението в последствие  Simple Smile 
  Бекинсейл на афтър партито на Венити Феър, какво си е мислила ?  newsm78  Laughing  в Ателие Версаче

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 12:52 от меркантилница

# 151
  • София
Аз снощи заспах и не успях да гледам Blush, та сега само по сними ще говоря Laughing

Ако ми кажете от къде да си го дръпна ще съм ви вечно благодарна, защото наистина от снимки се губи част от чара

Анджито нещо не ми харесва, наистина в последно време има промяна към добро, но с това клечаво краче, което се подава Confused Роклята на Лопес сама по себе си ми се струва страхотна Heart Eyes Приятелката на Клуни също ми харесва, много тематично подбран тоалет  Mr. Green Кели Озбърн като никога ми харесва много(като изключим главата де) и имам чувстовто че се е стопила, каква тъничка талия Shocked Ема Стоун също е с приятна червена рокля. Но като цяло май нямаше нищо, от което да ахна.

Малко рокли от партито на Елтън Джон
Ванеса Хъдинс в Georges Chakra много бляскава Grinning
Роузи Хънингтън в Антонио Берарди
Гуен Стефани в Зухаир Мурад не смятам че е за нея тази
Срам не срам ще си призная, че не ми беше известен този дизайнер Embarassed

Бекинсейл се е спретнала като някоя фолк певачка Confused

# 152
Само на мен явно не ми харесва Дженифър Лопез. Прилича ми на бъчонка с тази рокля. Ужасно и стои. Вижда се само един задник и едни огромни бедра. И прическата и е много грозна. Иначе я харесвам по принцип.

# 153
Голяма скука таз годишните Оскари. Харесах Глен Клоуз със сакото и Гуинет (по-късно беше без наметалото ). Дженифър Лопес се чудя докога ще се изживява като русалка и с тая вдигната коса,а Пенелопе роклята ми хареса,но гримът ми се струва ,че я състарява.

# 154
 Глен Клоуз няколко от класациите я сложиха в най-зле облечени, заради сакото. Според мен, го е сложила за да прикрие ръцете си, които, както всички знаем, първи показват годините на една жена, аз лично я намирам  за красива така и то много.
 Дж. Ло. е красива жена и то много красива, просто вече 15години е наоколо и винаги, всичко се върти около задника ѝ, ами на мен той ми омръзна още през 2001-ва година, намирам лицето ѝ за 1000 пъти по-красиво....Добре е да намери нещо ново с, което да впечатлява хората, защото е възможно, някой да си помисли, че не умее друго  Thinking

# 155
  • In The Middle Of Nowhere
Джей Ло още в първата секунда, когато я видях си помислих, че ще е много по-добре роклята, ако не бяха тези цепки на ръкавите. Прическата й също не ми харесва. Като цяло мисля, че е имала и по-добри визии на Оскарите с много по-шармантни рокли, но този път е решила да бъде по-семпла.

# 156
Да, да и цепките  Joy, що за безумие вобще...

# 157
За сакото на Глен ,моята асоциация е със номинацията и за Албърт Нобс  Wink. А и много как да кажа нетрадиционно за Оскар,което лично на мен ми допада(обичам модните бунтове  Laughing)

# 158
~Étoile~ , за дърпането, питай в клюкарника, някой все ще ти помогне, аз го записвам директно по време на излъчването им,  в Германия може да се записва директно от телевизора чрез един приемник  ooooh!  как го обяснииих...Тъй де, не знам в БГ дали го има това  и не знам как му се вика...  Confused

# 159
  • София
Намерих го вече в замунда  Blush

# 160
  • София
Тази година фаворитки са ми отново Натали Портман (макар и роклята и да не е нещо особено, тя изглежда прекрасна), Пенелопе Круз и Гуинет в бялата рокля (като статуя е.

Дженифър Лопез не ми хареса, а тя много рядко не ми харесва.

# 161
  • София
Гуинет и на мен много ми хареса, а принципно хич не  я харесвам. Само малко косата не ми беше по вкуса, но роклята и наметката бяха много красиви Simple Smile

Пък аз харесвам на Джени роклята, като изключим дупките на ръкавите. Ема Стоун много ми хареса - червена рокля в комбинация с рижата и коса беше страхотна, Глен Клоуз също много ми хареса и то точно със сакото, контрастът на цвета с русата коса - супер! Но пък Мерил Стрип беше ужасна! Грозна рокля, грозен цвят Sad, но страхотни обувки! Цветът на роклята на Клуновото гадже ми хареса много, самата рокля - не знам, розата ми дойде малко повече. И мацката този път не ми хареса. Беренис Бежо - също много красива, въобще имам чувстовто че много рижо в косите имаше. Оливия Спенсър също изглеждаше чудесно - тя ми е много симпатична Simple Smile Натали Портман, ако беше само червено без точки щеше да е чудесна, иначе готина, страхотни бижута. Друга мацка, която не харесва, но тук ми хареса - Мила Йовович. Виола Дейвис беше с интересна рокля, но с тази прическа не ми харесва. Джесика Частейн също красива и пак червенокоса, но мисля че някой е носил подобна рокля (меркантилница да помага Simple Smile) Анджелина не ми хареса - пак черно, пак червено червило, пак заголен бедър...аман! Но пък Мишел Уилямс ми е сигурно в топ 3 на най-зле облечените.

# 162
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Скоро не ми се беше случвало наистина да харесам звездна рокля, но тази ми спря дъха Heart Eyes

И задавам обичайния въпрос- чия Crazy?

# 163
Джой, разгледай Тази колекция , Naeem Khan F/W 2012/13  тези мотиви са водещи в нея, и на мен ми харесва.

По-късно ще се вкл. по-надълго, че пак трябва да бягам.

# 164
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Меркантилница, благодаря ти за експресния отговор, знаех си кой ще ме осведоми Hug. Страхотни неща има в тази колекция Heart Eyes

п.п. и между другото, разкошен аватар Hug

Общи условия

Активация на акаунт