Звезден Стил и Мода 2-ра тема

• 37 926
  • 425
  •   1
Отговори
# 345
  • Sofia
Тейлър Суифт има отличен стилист, от доста време няма грешка с тоалетите  Peace

# 346
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Скоро не съм наминавала, но така или иначе последната рокля, която наистина ми взе дъха, беше на Кийра от премиерата на "Онегин", та нямам какво да споделя Simple Smile.

# 347
Джесика Бийл със страхотна рокля  2  и с Джъстин  2

Oт компроматната, без да е компромат. Разкошна Джесика Тимбърлейк  Laughing   в разкошна рокля на Версаче от колекцията Пролет 13  Heart Eyes

# 348
# 349
Ох, Лонгориа, пошло, евтино и отчаян вик за внимание...Да не говорим, че от 100години няма червен килим на който да не се появи Лонгориа влачеща 3 км шлейф след себе си.
     Тейлър Суифт, и , да не повярваш Ан Хатъуей, бяха страхотни!! 
     Преди малко някъде мернах снимка на страшно красива рокля облечена от Кейт Бекинсейл, мисля на Гучи беше, някой ако я намери да пусне!  Praynig  Влюбих се!!!

# 350
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Розова, с къдри, нали? И аз я гледах днес Heart Eyes
Тази може би http://media.justjared.com/headlines/2013/01/kate-beckinsale-ins … es-party-2013.jpg
Колието ми харесва повече и от роклята.

# 351
  Точно !
  Трябва да спя сега, иначе бих се ровила да я търся, но снощи гледах шоуто до късно и съм на края на силиците си .  Embarassed
  Опс, ти си я намерила, страхотна е!!

# 352
  • София
На мен много ми хареса роклята на Салма( за разлика от нея самата Sad)

Дженифър Лопес в  Zuhair Murad
Нина Добрев в Оскар де ла Рента
Джесика Алва в Луи Вюитон
Много се зарадвах като видях, че някой е писал в темата  Hug Hug Hug

# 353
  • София
Този Vuiton на Алба е ужасен...ужасен!  ooooh! Като цяло си мисля,че тя има  нужда от нов стилист, напоследък никъде не мога я харесам.. Хубава жена  е, а някак я правят..не  знам..

Иначе страшно ми хареса Кейт Хъдсън в АМ.  Heart Eyes  Мисля обаче, че без колана щеше да е по-добре. Flutter

Джесика Тимбърлейк никога и в нищо не мога да я харесам. Тази жена ми е много неприятна, без особена причина  Tired Tired

Тейлър Суифт май си е сложила "0чи"...  Mr. Green Mr. Green

# 354
  • Sofia
Повдигам темата в очакване на Оскарите.
На какво залагате като основна гама - черно и златно?

# 355
И бяло!

# 356
И аз съм тук, момичета!!! Не знам на какво да заложа, седмицата на модата в Милано и Париж още не е приключила, със сигурност ще има много тоалети за най/големите звезди, които дори и на ревю не са били показани все-още.  Златно със сигурност ще има, накъде без злато по оскарите  Laughing   
   Дизайнери ще са обичайните заподозрени- Маркеза, Мурад, Гучи, Версаче, Лиим Акра, Диор , Живанши.
  Нямам търпение да видя Анджелина, Чарлииз, Кидман, жената на Джордж Клуни, както и Камила Алвес, Пенелопе Круз, ох и още и още, дано да се появят всичките

# 357
ето и една Джесика в златна рокля, харесва ми, но не мога да разбера това златно ли е или нюд ето в цял ръст Роклята май е Армани
  Еими Адамс това трябва да е Оскар де ла Рента, много подобна на нещо, което Пенелопе Круз е носила, мисля мин. година , не се сещам сега, но не ми харесва, много рокля, малко жена.
http://www.okmagazine.com/videos/watch-live-stream-2013-oscars-r … rpet-and-big-show
тук има лайв стрийм

Последна редакция: пн, 25 фев 2013, 01:37 от меркантилница

# 358
  Reese Witherspoon,в синя рокля на Луи Вютон, роклята не ми харесва, но Риис е сладка, косата й е чудна!   Ето Рииз
   Зое Салдана, изглежда разкошно с бяла "страплес" рокля, много красива! ето Зое  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 25 фев 2013, 01:44 от меркантилница

# 359
Кой Какво носи на Оскарите:    Който реши да допълва, или коригира
  Amanda Seyfried - Alexander McQueen
Amy Adams - Oscar de la Renta
Anne Hathaway - Valentino това е ясно
George Kotsiopoulos - Dolce & Gabbana
Heidi Klum - Julien MacDonald
Hilary Swank - Valentino това е ясно
Jennifer Aniston - Valentino
Jennifer Lawrence - Christian Dior- много скучна рокля, много жалко....Като булка е! Къде си Галиано?!??!  Cry
Jessica Chastain - Armani Prive
Jessica Chastain's grandmother - Michael Kors
Kelly Osbourne - Tony Ward Couture
Kelly Rowland - Donna Karan Atelier
Kerry Washington -  Miu Miu - отвратителна рокля
Kristin Chenoweth - Tony Ward
Maria Menounos - Romona Keveza
Miranda Kerr - Valentino
Naomi Watts - Armani
Octavia Spencer - Tadashi Shoji 
Reese Witherspoon - Louis Vuitton
Renee Zellweger - Carolina Herrera