Звезден Стил и Мода 2-ра тема

• 37 914
  • 425
  •   1
Отговори
# 120
 Няколко снимки от Брит наградите:

Никол Шерцингер във Версаче, страхотно ѝ седи този цвят!

Риана е в Живанши, едно към едно, заедно с ръкавиците, които вобще не ми харесват към тази рокля, но пък поне мустака и брадата не е взела от цялостния аутфит  Joy 

И една истинска ДИВА Aretha Franklin, но не от Брит. В мнооооого модифицирано Versace
  Проблемът на Дивите е, че са...хм.. Диви и правят (обличат) каквото си искат, без никой да е в състояние да им даде тон, но нищо, на нея и е простено, тя е Арета и няма нужда от хубави дрешки за да ни докаже, че я бива,а и,  кой би бил, дотам арогантен,че  да я критикува за някакви си рокли?? Аз не  Crossing Arms
 Малка, сладка Кайли Миноуг в Ив Сан Лоран
 Адел, все в същата черна рокля, с тюл  по ръкавите и част от деколтето, този път от Бърбъри
 Jessie J  не вярвам да успее да изненада някой с избора си на тоалет, но мен ме изненада с това, че я харесвам в този  Shocked, още не знам,защо, но я харесвам тук. Роклята е на Falguni and Peacock, чух я да го казва самата тя, иначе нямаше да знам, че е тяхна.

# 121
  • София

Ето Никол е точно пример за все едно смъкваща се рокля...хубава жена, хубава рокля, обаче тоя ефект "ей сега ще ми се подадат циците" не ме кефи.

# 122
  • София
Много е хубава Джеси Джей. Много женствено .
Малко е крещящо  за моя вкус, но на нея и отива. Grinning

Риана е потресаваща. Както и Ема Бънтън с неостаряващият "спайси"  вкус.

Много ми хареса Kate Beckinsale във Вивиан Уестууд
 Пак тя в Роберто   Кавали .
Аксесоарите и прическата са прекрасни. Heart Eyes

# 123
# 124
# 125
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Рийз е качила някое друго килце, но крачетата и са убийствени Simple Smile.

# 126
Голяма сладурана е Рийз, имам една приятелка, адски ми прилича на нея и съм пристрастна  Heart Eyes

А, тази Аманда е страшна красавица, поне в лице е уникална!
 Ема Бънтън  Joy   На пръб поглед в Маркеза, на втори не съм сигурна, но е ужасна, като е толкова студено да беше сложила дълга рокля, а не черен чорапогащник!
 Намерих роклята и ТУК
Тук първата снимка е на Лонгориа в чуден сет на Зухаир Мурад, а втората е на Кети Пери в Roland Mouret , роклята тук. Много е хубава  Heart Eyes (роклята!)  
обувките тук

Ева е ужасна тук в тоалет на Cushnie et Ochs , този лейбъл се казва по този начин от имената на двете си дизайнерки.

Ема Стоун в Ели Сааб от пролетната му колекция за тази година.

Ето и Камерън Диаз в Ели Сааб, което не ѝ помага особено...

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 15:35 от меркантилница

# 127
  • София

Ева е ужасна тук в тоалет на Cushnie et Ochs , този лейбъл се казва по този начин от имената на двете си дизайнерки.

Добре де, как и стоят гърдите така добре, все едно са правени (може и да са де  newsm78)

# 128
  • София
Не съм чувала да си е правила нещо по бюста.
Според мен просто са с размер, на който гравитацията не се отразява чак толкова много Laughing, а пък и тя не е раждала и т.н. Rolling Eyes

# 129
  Всичко е възможно с малко support  Wink   За подобно деколте или за V-деколте, използват от онези силиконовите  push ups, не знам как им е името на български, обаче  знам че ги има от години и в България по магазините, или поне във Варна ги имаше преди време. Това
 и Това ,нямат  презрамки, нито на гърба, ни на раменете, има и мнооого по скромни по размер от тези, които са показани.Могат да се наместват и според самата рокля (или топ) да се доорязва, каквото е излишно, а и да се залепят и за дрехата.
 Ако, не бяха те, полвин Холивуд щеше да се откаже от подобни деколтета, което би било голяма загуба за нас  Joy
 И една Кейт Уинслет в Джени Пекъм

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 20:12 от меркантилница

# 130
  • София
Оливия Уайлд в Гучи роклята ми харесва страшно много, но на моделката

Кейт Бекинсел в  Diane von Furstenberg

Мишел Уилямс в Луи Вюитон

Луси Лиу в Роберто Кавали и обувките Giuseppe Zanotti

# 131
  Какъв, разкошен цвят е това гащеризонче в/у Бекинсейл, направо грее, пролетно едно такова  Simple Smile
 Оливия Уайлд и тя пролетна, днес всичко пролетно ми харесва, дори и да не е за харесване,  просто ме е хванал един грип и лешперя вкъщи по диваните  Sick  Joy Радвам се на всеки символ на Пролетта, бил той и лилав гащеризон...

Мишел Уилямс  ми е много анти, и то само заради Мерилин Монро...Толкова ръбесто-грозноватичка ми е, а те да я сложат да играе Мерилин?!?!?!  Но я вижте какъв крак изкара, да ѝ се ненадей човек! Тя на Брит наградите ли беше в рокля от H&M ??  Това е последната тенденция, евтини дрехи по червената пътека, мин.година, не помня кой точно, но една звездица, беше с рокля на Топшоп на МЕТ Бал-а  в N.Y. точно на това събитие, където всеки се надпреварва да покаже Висша Мода, а тя в рокля за 100 кинта ...Не знам, дали ще се наложи тази тенденция, и не намирам смисъл в нея, няма лошо в по-достъпната мода, даже, много  хубаво че я има, но пък да се носи по червената пътека като символ на какво ???Да не би Мишел Уилямс да иска да ни каже "Ето, аз нося ХиМ, аз съм една от вас!" ? Сори, Мишел, но не си! Simple Smile  Нали затова си купуваме билети за кино
  Така или иначе, хората,(като примерно 90% от населението), които тази мода облича, не биват канени и нямат достъп до подобни събития,а и всички очакваме да видим, лукс, блясък и ексклузивитет, по червената пътека, а не Х и М, Зара и Топшоп....

Юхууууу , само няколко часа до ОСКАРите !!

# 132
  • София
Нямам търпение вече, не за друго ами да гледам рокли, като цяло не съм впечатлена от номинациите Laughing

# 133
От 12 - 3.30  вечерта  директно по btv cinema  Heart Eyes

# 134
Идвам и аз да се наредя за Оскарите.

Общи условия

Активация на акаунт