Звезден Стил и Мода 2-ра тема

• 37 918
  • 425
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Предполагам това на гърба е съшото което се вижда и по дължината надолу- някаква подплата

# 106
  Това е рокля на една, сравнително нова дизайнерка, набираща скорост -  Maria Lucia Hohan , знам, че е нейна защото Катрин Х. е в почти идентична като на Дж. Хъдзън рокля, пак с това "нещо" на гърба, а помните ли жената на Клуни, Стейси в тази, много хубава рокля на същата дизайнерка? Не беше много отдавна?  Ванеса и тя в същата рокля, но в жълто, хубави рокли, но все едни и същи. 

Последна редакция: нд, 19 фев 2012, 19:12 от меркантилница

# 107
  • ...край Дунава
Тук ще да е много приятно, в ЗК е ужасно напоследък Crossing Arms

п. с. Меркантилница   bouquet

Харесвам Джен и стила и:

Последна редакция: нд, 19 фев 2012, 19:52 от ╚Sisley╝

# 108
  Laughing Добре си дошла, обаче ще ти изтрият поста, освен ако не пуснеш, някоя снимка или коментар по темата

# 109

И двете в Стела Маккартни, Кейт Мос е и на ревюто на Стела Маккартни, за другата дама не знам.

Никол Кидмън  в Gucci ,мого ми харесва.

# 110
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Вижте каква красота, в един от любимите ми цветове Heart Eyes

# 111
  • ...край Дунава
От мен Никол Heart Eyes

Страхотна рокля, отзад е по-дълга, много харесвам такива Flutter
Меркантилница, чие ли дело е?

# 112
  • In The Middle Of Nowhere

И на мен много ми харесва този цвят още от миналата година от някои Оскарски рокли. За модела обаче се колебая... може би, ако беше с по-дебели презрамки щеше повече да ми допадне, или по-друг начин да беше деколтето.

# 113
  • вятър в маслините, вятър над хребета
... или въобще без презрамки Peace

# 114
  • София
Мда Peace
Салма е създадена да носи подобни модели.

пак Салма в Azzedine Alaia отново ми харесва Heart Eyes

Джоли в J. Mendel не ми допада нито като цвят, нито като модел

Мишел Уилямс в Кензо

# 115
 Салма е модна икона, откакто се взе с Пино, много добре ѝ се отразява този брак  Laughing Разкошна е и в двата тоалета, за първия сигурно ще е на Гучи, но не знам де, някой ако знае да каже, а за Азедин Алаиа, влюбена съм в полите и роклите му !  Heart Eyes

╚Sisley╝ Никол изглежда добре на снимките, според мен, но виждам, че нещо виси отзад като шлейф, в смисъл, че виси до земята едва ли не,  и това за мен разваля цялата работа...Роклята мисля, че е на Temperley London  от 2007 Есен/Зима , модифицирана като за Никол, но в такъв случай и снимката следва да е старичка, или ?? 

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 19:03 от меркантилница

# 116
  • София

Aaaaaaaaa, екстра си е роклята Simple Smile Салма е цицореста и без презрамки няма да стои добре - все едно и се свлича роклята. Поне моето усещане е такова - роклите без презрамки стоят на по-малки бюстове. Цветът е уникален, много красива рокля!

# 117
  • В полите на Пирин планина

Aaaaaaaaa, екстра си е роклята Simple Smile Салма е цицореста и без презрамки няма да стои добре - все едно и се свлича роклята. Поне моето усещане е такова - роклите без презрамки стоят на по-малки бюстове. Цветът е уникален, много красива рокля!

И на мен много ми харесва. Прекрасна е !!!

# 118
  • ...край Дунава
меркантилница-не знам от коя година е снимката, попадна ми в нета вчера и много ми хареса, аз пък точно такива рокли харесвам с шлейфове отзад, но и без него ще е разкошна. Просто аз си харесвам всичко, което има дължина отзад Laughing

А Салма е прекрасна наистина, и цвета е чуден Heart Eyes

# 119
 Аз я намерих, от наградите на MTV 2007-ма година е,  заради себе си я потърсих, да видя на кого е роклята, и да се поправя, ако се окаже че съм в грешка,  оказах се права ЙЕеееИИИ   Crazy   
 На теб ти харесват дълги шлейфове, те са хубаво нещо, но аз предпочитам да ги виждам на височки жени а, Никол Шерцингър не се слави с висок ръст, затова вметнах, че шлейф до земята би развалил всичко. Ма нейна си работа де.
 Аз какво да кажа, като си падам по сватбените рокли тип "сметанова торта" и вобще роклите тип "принцеса", затова и съм голям фен на Диор, а подобни рокли, никак не биха били, ласкателни за моят тип фигура, и това е меко казано    Embarassed Laughing  А, за много хора те са някакъв  си, кичозен остатък от 50-тте години...

Последна редакция: вт, 21 фев 2012, 15:55 от меркантилница

Общи условия

Активация на акаунт