Звезден Стил и Мода 2-ра тема

• 37 923
  • 425
  •   1
Отговори
# 90
Дженифър Анистън и Джъстин Теру на премиерата на "Wanderlust"
1  2  3  4

Дженифър е в рокля на Том Форд 

Анджелина и Брад на премиерата на филма "In the Land of Blood and Honey"в Париж
21612-5.jpg]1  2  3  4  5  6

Анджелина в интересна рокля на Ralph & Russo

# 91
  • София
Според мен роклята на Фърги щеше да е страхотна, ако имаше подплата, хем да скрива прелестите, хем да изпъкне дантелата - самата рокля като кройка и идея е много красива.

Адел е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Невероятна! Рокля, грим, прическа!

И гласище - страхотно изпълнение на Rolling in the Deep!

# 92
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Jessica is wearing a Zac Posen dress with Harry Winston jewels and Roger Vivier heels.
Тази рокля е уникално красива Heart Eyes. Обувките и те, много семпло  и елегантно цялостно излъчване на красивата Джесика.

Чудех се тази тема защо умря, а то какво било- изтрит ми е първия пост и не съм получавала известия Rolling Eyes

Записвам се отново с една отвратителна рокля на Анджелина от вчера:

А тази красота върху Петра Немцова имате ли идея чия е Heart Eyes?

# 93
Джой, аз пък се чудех къде пак изчезна  Grinning

Роклята на Немцова не знам на кого е, но това е снимка от ревюто на Маркеза, по принцип по неписани модни правила, когато те поканят на ревю, следва да носиш тоалет на същия дизайнер, който те е поканил (Ана Уинтор, го спазва само за Прада и Шанел) Но пък тази рокля, много сатенена ми се вижда за Маркеза, а и никаква следа от дантела и тюл, хм...нещо италианско да е освен?? С две думи не знам. Обаче ми се струва не ,че роклята краси Немцова, а точно обратното, красива жена каквото и да облече, то става красиво .

# 94
  • Sofia
Анжелина да не е сменила стилиста?
Харесва ми вече в трети пореден тоалет, нечувано  Mr. Green

Роклята на Дженифър Анистън е страхотна  Peace

Меркантилница, права си за Тейлър, но аз тотално не я възприемам като младо и модерно момиче. Според мен тя е от свръх-консервативно семейство, винаги е старомодна, облечена доста, нищо да не се вижда  Laughing  LaughingСигурно затова все е с разбито сърце, много е скучна  Party

# 95
  • Русе/София
Записвам се отново с една отвратителна рокля на Анджелина от вчера:

как пази равновесие?Имам чувството,че всеки момент розата ще натежи и Анджи ще падне.

# 96
Харесва ми роклята на Анджелина- интересна ,стилна и елегантна.Тя взе да избира светли тонове-може и наистина да е сменила стилиста  Grinning

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 18:24 от Cafelate

# 97
Много ми харесва Анджелина в тази рокля.

# 98
  • In The Middle Of Nowhere
На мен също ми харесва роклята, макара че в нея Анджелина има някакво мраморно излъчване като на древногръцка статуя.

# 99
Цветът ми е меко казано неприятен на роклята на Анджелина, да не говорим колко е непропорционално огромна розата. Може би не би изглеждала толкова абсурдно на тяло с ханш, но в случая и аз имам чувството, че Пръчката ще се скърши на две Whistling.

# 100
  • София
Много ми харесва Дженифър Анистън в Том Форд, струва ми се леко напълняло, но и отива Laughing
Анжелина точно мраморна ми изглежда, не ми харесва, нито тя, нито роклята, но определено се забелязва промяна в стила й към добро.

Салма Хайек в ИСЛ  не ми харесва
Мишел Уилямс в Диор ужасна ми е тази рокля
Лейтон Мистер в Прада и тя не ми харесва. Mr. Green

# 101
Виктория Бекъм със страхотна рокличка, чудя се каква ли марка е newsm78

# 102
Рокличката е Прада  Heart Eyes, страхотна е, ще потърся и от коя колекция точно е, че не се сещам на пръв поглед, но като гледам русата коса на Бекъм, нещо от 2007-ма ще да е. Пролет Лято 2007 сигурно

# 103
Меркантилница, знаех си, че ти ще си осведомена  bouquet Hug

# 104
  • Sofia
Дженифър Хъдсън
На кого е роклята? И какво има на гърба?

Общи условия

Активация на акаунт