Game of Thrones: В очакване на сезон 2 (тема 4)

• 47 941
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
Трейлърът е НЕ-ВЕ-РО-Я-ТЕН, не мога да спра да го гледам... и да се чудя, на 0:55 коя е жената, която се съблича? Спирах няколко пъти, но не мога да разбера... Също така се чудя коя точно е сцената преди Аря да заговори?
И много ми хареса Денерис.. просто нямам търпение да дойде 1 април..

пп. Марджери и Ренли са. как не се досетих  Mr. Green

И малко гифчета:

(за тази сцена се чудех, но е Мелисандра, а сцената е, почти 100 % съм сигурна, когато роди Сянката в... Бурен край ли беше?

Последна редакция: ср, 01 фев 2012, 23:01 от Salt and Burn

# 76
пп. Марджери и Ренли са. как не се досетих  Mr. Green
...
(за тази сцена се чудех, но е Мелисандра, а сцената е, почти 100 % съм сигурна, когато роди Сянката в... Бурен край ли беше?

Хубаво е, че в сериала ни отговарят на някои въпроси около Ренли,
които нямат директен отговор в книгите Wink

Много внушителен рубин на гърлото  Twisted Evil
Да, под Бурен край, с Давос

# 77
# 78
Силно конфликтна е, да ви предупредя.  Laughing Дава много възможности да прецаквате другарчето.
Ние имахме случай да не говоря на любимия цяла вечер, защото ми потопи корабите. Simple Smile

Арт-а е страхотен. Не знам дали някога ще я играя пак, но дори и само заради удоволствието да ми радва окото, не бих се разделила с нея.
Тук можете да разглеадте още картинки:
http://boardgamegeek.com/image/1207959/a-game-of-thrones-the-boa … me-second-edition

Последна редакция: чт, 02 фев 2012, 11:59 от Анонимен

# 79
HBO са обявили, че на 2ри март пускат 16 минутно видео зад сцена, към сезон 2! Тогава какво спойлиране ще падне  Laughing

ето цялата статия - ЦЪК

# 80
Силно конфликтна е, да ви предупредя.  Laughing Дава много възможности да прецаквате другарчето.
Ние имахме случай да не говоря на любимия цяла вечер, защото ми потопи корабите. Simple Smile

Арт-а е страхотен. Не знам дали някога ще я играя пак, но дори и само заради удоволствието да ми радва окото, не бих се разделила с нея.
Тук можете да разглеадте още картинки:
http://boardgamegeek.com/image/1207959/a-game-of-thrones-the-boa … me-second-edition

Ей изглежда по яко отколкото съм си я представяла..  Heart Eyes  а и ми се вижда достатъчно сложна за да е интригуваща, не само красива.. А за конфликтността, те всички игри са така.. аз се скарах с девер ми на коледа като играхме Каркасон.. и ме държа до другия ден.. А уж не съм от хората които играят за да спечелят на всяка цена..

Новия трейлър много ми хареса, обхваща супер важните моменти.. екстра екстра Simple Smile

# 81
  • София
Да помоля, ако някой знае линк от къде мога да си сваля саунд-трака от филма, да го сподели  Praynig !

# 82
  • София
Да помоля, ако някой знае линк от къде мога да си сваля саунд-трака от филма, да го сподели  Praynig !
Заповядай http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=290818&hit=1  Hug.

# 83
  • София
Златна си, Вени   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet !

# 84
Да се мушна при вас, сега чета книгите, още съм към края на първата.
Сериала гогледах миналата пролет и съм му луд фен, чакам с нетърпение 1 април Grinning

# 85
Нови снимки  Simple Smile
Искрено съм впечатлена от Бриен и Мелисандра.

# 86
И аз. Много добре са ги пресъздали визуално. А на прокъсаната и издрана ризница на Теон Грейджой съм се взирала с минути. Всичко е изпипано, браво! Simple Smile

# 87

Страхотен подбор!
Бих добавила Давос и Бейлон към сполучливите актьорски решения.

# 88
Излезе нова снимка на Кит за "Men's journal". Прекрасен е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пт, 10 фев 2012, 21:28 от Aquariel

# 89
Излезе нова снимка на Кит за "Men's journal". Прекрасен е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

NO COMMENT  smile3544 smile3544 smile3544

Общи условия

Активация на акаунт