Парфюмни размисли и страсти - 148

• 42 932
  • 723
  •   1
Отговори
# 180
# 181
  • виртуално
Рапунцел, соева каша? - Simply Clinique  chef

право в десятката  Peace

# 182
Симпли ми мирише на ракия. Joy

# 183
  • виртуално
ти с какво си била захранена като бебе  Joy

# 184
Хубава гатанка Hug
Ето и от мен:

В зимна нощ със син отблясък
пред камината сама се грея...
и представям си, че на топъл пясък
млечната ми кожа се белее.

Що е то?

# 185
ти с какво си била захранена като бебе  Joy

Ми не знам, предполагам с някакво нишесте. hahaha
Но освен ракия друго не надушвам в Симпли. Д аже се учудвам, че го наричат парфюм. hahaha

# 186
Тъкмо изпъчих гърди, доволна, че накрая съм познала една загадка....пък то нищо подобно. Кашата на Рапунцел според мен беше Кензо Амур, защото мирише на мляко с ориз...
А на върната кърма мирише точно Клои Лав, да ме прощават феновете, но на моята кожа това излиза.

Новата загадка сложна ми се струва. Night версия на летен аромат...или Midnight fantasy на Бритни? Шишето е синьо, някой си фантазира пред камината...хм..

# 187
Cassandra, много добре се насочваш Simple Smile... само че не е летен.. по-скоро "Гладна кокошка просо сънува".

# 188
Кехлибаровка, интересно нахлуване - с точен отговор! Добре дошла, де!
За твоята загадка - Jeux de Peau?

Аз днес съм възхитена от Chloe Rose edition - локумена роза + фин бергамот, много ефирност, трайност и за мен е различен от оригинала. Розова хубост!

# 189
  • Варна
Да не би да е Миднайт пойзън?

# 190
И аз се зачудих дали не е Миднайт Пойзън, но пясъка ме хвърля в недоумение...

# 191
  • Варна
Ами нали каза Кехлибаровка, че препратката към пясъка е по-скоро "гладна кокошка просо сънува"  Simple Smile

# 192
  • при морето

И аз съм за Simple/Clinique!Имам далечен спомен,че още като го помирисах и си помислих "оле,че гадно нещо".Оттогава не искам нищо на Клиник,с изключение на Ароматичния еликсир.

Оле,благодаря ти за включването за Onde mystere,Сънчо,и на теб!  bouquet

Момичетата,които притежават Prada Candy биха ли споделили как го усещат,харесват ли си го и съжаляват ли,че са го купили.Току-що прочетох ревю на Калина в Капитал,тя го усеща 1:1 с мен,т.е доста слаб,да не кажа немощен.Иска ми се да знам в моя телевизор ли е повредата и зависи ли от някакви атмосферни условия развитието му,такива неща.Благодаря!  bouquet

Последна редакция: сб, 14 яну 2012, 03:30 от Winter fairy

# 193
Никак не харесвам Прада Кенди. Още първия път не го харесах и при повторните проби това впечатление само са затвърди. Слаб и нищо особено. Това е парфюма от новоизлезлите, за който най-много се изненадах, че го купиха доста хора.

Вчера пробвах отново Love на Килиан. Една чаровница ми беше пратила проба още много преди получаването на красивия сет и го познавам, но не го харесах не го харесвам и сега. Това е сладкото на което не искам да мирише. Особено в първите минути направо ме задушава. Твърде сладък, твърде прост. Има прилики с други ванилови парфюми и за претенциите, си както доста се писа тук е нищо особено.

# 194
  • Sofia
Love и на мен ми е твърде сладък , силно напомня на Цветната бомба.

Общи условия

Активация на акаунт