Парфюмни размисли и страсти - 148

• 42 930
  • 723
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Пикси, изобщо не усещам ирис. Ако го има наистина, сигурно се е претопил някъде из другите благини. Не, изобщо не, според носът ми.

# 481
Мимс, благодаря!! Наистина е вдъхновяващо описанието ти. Ще го търся. 

# 482
Мимс, възбуди любопитството ми и прекрасно описание  bouquet

# 483
Пикси,за мен има ирис,но е влажен.Най-добре го намери за проба,защото не се знае при теб какво ще се появи Peace

# 484
Не се сдържах и пръснах Роша Абсолю-ами да, много мой, но вече ми е време да се спра с тези ориенталци с пипер, малко цветя и бензоин или нещо дървесно за разкош. Върху мен Абсолю е богат, плътен аромат-подправков, топъл, в същото време леко пудрен, предполагам, че в драйдауна ще стане още по. Не усещам портокаловата мандарина и ей Богу-нищо белоцветно. Има нещо кожено-велурено върху мен, но не мога да реша откъде идва и дали не си внушавам. Има и леко мъжествена нотка, която е там по-скоро, за да възбуди любопитството ми и е като закачка, съвсем не е твърде мъжествен. Замислям се, че може би не отива на студентската ми лекомислена натура, но не съм му издала присъдата още Laughing

# 485
  • Варна
Пикси,за мен има ирис,но е влажен.Най-добре го намери за проба,защото не се знае при теб какво ще се появи Peace

Нещо коренисто подушвам аз, нещо наистина влажно. Обаче ирис, какъвто съм свикнала да помирисвам в парфюмите - не. Обикновено го долавям като пудра, като нещо прашно. Тук такива неща не прихващам. А тази землиста влага ще да е от пачулито вероятно, ама и то не ми е съвсем типично. Струва ми се, че този парфюм наистина ще се проявява доста различно на различните кожи.

Валандинче, почини си, че тази тежка артилерия, с която се обстрелваш днес ще ти обърка възприятията  Simple Smile Смола не усещаш ли в Абсолю? Доста отдавнашен ми е споменът, това ми се е запечатало най-рязко.

# 486
Тъмна,сладка,вкусна,сладострастна...
Хищна и отровна съм била дори.
Пирамидата ми е богата,
ориенталски шипър казват съм,
а съм просто.......цвете.

Ала след мен въздишат и мъже,и жени.

пп.Мимс,като корените на ириса,но наистина не са така изявени,както например в Hiris.

# 487

Валандинче, почини си, че тази тежка артилерия, с която се обстрелваш днес ще ти обърка възприятията  Simple Smile Смола не усещаш ли в Абсолю? Доста отдавнашен ми е споменът, това ми се е запечатало най-рязко.

Тъкмо бях решила да заспивам и усетих нещо от ръката ми-бре, как се разви тоя аромат, смола дали е точно не знам, но нещо дървесно-свежо, борова гора и то не суха, напечена от слънцето, а тъмна и прохладна, това усещам в момента на ръката си. Няма бели цветя и това си е! Пиперът и той избяга някъде, а върху моята кожа обикновено е агресивен и си стои зо край. Доста се заобли и рафинира за половин час Абсолю, много съм впечатлена Simple Smile

Годесчето ме заби с тази загадка, тук си трябва експертно мнение, чакам с интерес

# 488
  • Козлодуй
Много съм щастлива,че един от последните ми фаворити е вдъхновил Мимс за това красиво описание Heart Eyes Колкото и да си го обичам,не бих могла да намеря подходящите думи,а той заслужава.Единственият нюанс,който мога да твърдя със сигурност,че усещам е кожа-каква точно не знам.Ако има ирис,той се размива в общото звучене.И пачули не различавам,а го обичам.Още при първият тест реших,че Мон парфюм Шери е различен и продължавам да го твърдя.Необичаен,ако и да прави асоциации с други кожено-шипрови аромати,и наистина загадъчен.У мен предизвиква всеки път чувство на тревожно и сладостно очакване,може би това са въпросните пеперуди в стомаха Grinning

Денси,честита придобивка!
Pixie,съчувствам ти за нослето Hug
Пък моят шанс да присъствам на вселенската среща нарасна значително днес Grinning

# 489
 Дали все още се намира някъде този парфюм. Беше невероятен

http://www.flickr.com/photos/elb_the_prof/3736015574/

wild Lagoon

# 490
Годес, Лунен Сън, благодаря и на вас!

Мисля, че разбирам какво Годес казва за влажния корен.

Съгласна съм с Мимс затова, че усещането от мирисане директно на ръка (китка, обикновено) може да е съвсем различно от усещането когато всъщност носим парфюма. А наскоро и четох, макар че не се сещам къде  Embarassed , че на китка не е препоръчително да се тества защото там кожата ни била по-киселинна (асидик беше оригиналната дума).  Хм-хм..... кой знае дали е така, но това може би обяснява защо Нарсисо Родригез Фор Хър ЕДП е малко като химическа мес върху китката ми, а ако го пръсна на друго място го долавям много по-приемчиво. 

# 491
Мерси Сънчо! Ще се запознаем наживо, страхотна новина. Дано се съберем много хора и ще откараме до нощта.
Много е хубав този парфюм на Гутал наистина, точно различен е, вълнуващ, странен, има да се мисли по него, изненадва те. Необичаен е и ми харесва, че е много силен и траен.

За мен има огромна разлика от тестването на ръка и истинското носене на парфюм за проба. На ръката много ми се набиват в носа и някои аромати ме дразня,т а после ги усещам от врата добре.

# 492
От сутринта разхождам в студа Хабанита, та дано усетя знойната хаванска жега и ми се привидят  мулатки и музиканти, танцуващи по улиците. Но: ретро, тежко начало, с завладяваща кожа, която ми стои по-груба от тази в Градската кралица. Всъщност, Кралицата притежава единствената кожа, която ме влюби в себе си, мисля я и я желая страстно, но преди нея май искам Романтина, а още преди нея идва друг приоритет и става твърде сложна метаматическа сметка за нежната ми философска душа на заплеснат политолог...ето, пак се отклоних в размишления Laughing Та кожата в Хабанита утихва при мен след час и се съчетава добре с горчива ванилия, да, при мен определено е горчива ванилията. Много класа има в този парфюм, но чувствам, че не ми отива, не ме замайва и ме оставя почти безразлична към него. В този контекст-няма смисъл едни пет милилитра отливка да прашасват при мен, засилвам го без свян в размените.

# 493
  • Козлодуй
Валка,а каква концентрация на Хабанита тестваш?Твърде млада си за този парфюм,макар че показваш доста добри парфюмни познания и вкус Hug (на твоята възраст помня аз колко далеч бях от тези неща) Просто не те виждам с него.При това има доста сериозна разлика между ЕДТ и ПП.Аз първият не можах и да го оценя,не просто не можех да го нося.Докато чистият парфюм е приказен в студеното.И все пак...Ако Романтина отговаря на нежната ти,млада душа,то защо изкуствено да се състаряваш с Хабанита?Някой ден може и на него да му дойде времето,но сега ти е рано Hug

Аз тествам Пепър Жасмин на Корес.Чудесен аромат,ама защо по дяволите толкова нетраен?Би бил много мой,ако го усещах върху себе си повече от 10 минути Sad

# 494
  • Варна
Ох, като знам аз какви драми имах с Хабанита едт  ooooh! Първо ми харесваше, носих го, даже в някакви трудни ситуации си спомням, че намирах "опора" в него. Втвърдяваше ме, така да се каже  Simple Smile После изведнъж така започна да ме захлупва, че ми отнемаше цялото жизнено пространство, въздуха, земята, небето - всичко, каквото се сетиш  Simple Smile  Направо непоносимост развих. Ей това не знам как се получава. Сега само при мисълта за него потръпвам и ми се прехвърля стомаха. Ако има връзка с възрастта, сигурно като стана на около 70-80 може да успея да го приема по философски  Laughing И как, как да се отделя от тези ми усещания и да се опитам да го оценя обективно, както препоръчва Натали  Hug, след като така сериозно и отровно е въздействал върху физическото и емоционалното ми тяло  Simple Smile Не мога, бога ми. С този парфюм скочих от едната крайност в другата - от обожание до презрение. Мисля, че мога да бъда обективна, когато не ме владеят силни чувства, иначе емоциите замъгляват разума ми.
Имам една пробичка от Хабанита пп и още не съм се осмелила да я понося. Може да се опитам днес.

Общи условия

Активация на акаунт