Парфюмни размисли и страсти - 148

• 41 760
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
Кураж, каква хубава дилема! И аз искам такава.

Ако Бежовия Шанел си знаеш, че ти е любимец, моят глас е за него:  абстрактни зластисти цветя (този парфюм има златист цвят за мене), с нишка мед. Много траен, както знаеш, и подходящ за почти всичко.

Не знам колко струва в Европа, но защо да не можеш да го поръчаш ако се обадиш на някой Шанел бутик  newsm78   Аз съм поръчвала от Европа успешно, макар не от Шанел точно.

За Новата Целувка на Картие не съм ентусиаст. Много хубаво начало, но става досаден, а и една химическа нота се развива при мене.

Ели Сааб започва измамливо като бели цветя върху мене само за да се превърне в нещо, което ми напомня за Бялото Пачули на Том Форд--препарат за чистене на дървени подове (да не се обиждат феновете, моля).  Много е трики  Peace

# 601
  • Варна

За Новата Целувка на Картие не съм ентусиаст. Много хубаво начало, но става досаден, а и една химическа нота се развива при мене.

Точно така го усетих и аз. Аха-аха да ми хареса и накрая се изложи.

# 602
Куражче - малко предположения - след като в САЩ 75 мл Беж е 110 USD, предполагам в Европа ще да е около 110 Евро, поне за 200 мл беше нещо подобно съотношението - в САЩ 210 USD, a по други места беше към 210-220 Евро. Thinking

# 603
  • Варна
Мерси за отговорите!  bouquet
Няма да го купвам тогава на сляпо.

# 604
  • София
П.п. Колко струва Беж 75 мл. в Европа?

в бутика на Шанел в Брюксел, 110 евро.
последно проверявах преди 3-4 месеца  Rolling Eyes

# 605
П.п. Колко струва Беж 75 мл. в Европа?

в бутика на Шанел в Брюксел, 110 евро.
последно проверявах преди 3-4 месеца  Rolling Eyes

ее, значи уцелих с налучкването  Wink

и да ми стискате палци утре през деня, ей  Praynig имам нужда пак от вашата подкрепа Hug

# 606
Малко преди коледа от парфюми шоп ми доставиха 75мл коромандел от бутик на шанел казаха че го вземат за 110 евро точно Simple Smile

Вчера в сефора си пръснах покрай другите неща коко едт и ми се видя по-сладък от едп, изумих се , верно че само на блотер пръснах но душих учудена доста време ще трябва да пръсна и на себе си. Хареса ми аромата мислех че ще е по-ретро поне така съм чела но за мен не е. Малко остана да награбя едт но се въздържах.

Последна редакция: ср, 25 яну 2012, 10:10 от raz_nejena

# 607
  • в голямото село
raz_nejena,  аз ползвам Едт на Коко и ми е един много топъл и женствен парфюм.Мога да го нося целогодишно, без в големите жеги и винаги ми е много комфортен, страхотно балансиран. Не съм пробвала ЕДП, но си представям пък той каква красота е.

По напред в темата сте коментирали Маруся - ейййй много ретро и много мазно. Подарих го на майка ми и върху нея не можах да го възприема този парфюм.

П.П. Предвид щуротиите ставащи на раб.ми място, ако успея ще дойда на срещата, нищо че съм от активно четящите

# 608
vivinka че е красота  коко едп красота е , пробвай непременно Peace

# 609
Привет и от мен Hug. Вчера се върнах от Милано и потвърждавам за цената на екслузивите на Шанел -110 евро. Гледката на всички екслузиви накуп ме докара до екстаз Crazy.Успях да тествам Коромандела,Bois des Iles, Chanel22, и La Pausa 28. Коромандела си го чакам от щатите ,но следващият за който ще мечтая е La Pausa 28-божествен. Руската кожа само я помирисах ,не посмях да пръсна,но определенията за пълни памперси и обори не са далеч от истината Laughing.Успях да тествам и Том Форд -Noir de Noir, при мен е вкиснала роза ,никакъв шоколад и Tobacco Vanile- този ми хареса тютюн,ванилия ,която после стана шоколадова.Тестовете бяха по ръцете и накрая доста ми се омеси всичко,но все пак успях да придобия някаква представа за тях.

# 610
 Allys ,La Pausa 28-кажи малко повече за него,  Simple Smile

# 611
  • Варна
Успях да тествам и Том Форд -Noir de Noir, при мен е вкиснала роза ,никакъв шоколад и Tobacco Vanile- този ми хареса тютюн,ванилия ,която после стана шоколадова.Тестовете бяха по ръцете и накрая доста ми се омеси всичко,но все пак успях да придобия някаква представа за тях.

Да не би наистина да си ги омесила? В Ноар де ноар няма нищо сладко, което евентуално след време да вкисне.

# 612
Ааа Laughing,сто процента съм ги омесила,то просто няма как да пръснеш толкова аромати по ръцете си и да добиеш реална представа.Но аз и друг път съм казвала ,че розата не ми е любимото цвете в парфюм.Единствено имам и харесвам Lady Vengeance,но там е игрива и искряща. Понеже ви бях чела за Noir de Noir,че е роза и шоколад ,опитвах се да усетя шоколада но не би.Роза,роза но някак кисела е това беше.
А за La Pausa ,какво да кажа започва сякаш свежо ,зелено после става пудрено цветен.Досега съм нямала парфюм с ясно изразен ирис и явно харесвам миризмата му.Определено се различаваше от другите ексклузиви ,които пробвах.

# 613
  • Варна
Ами тя розата в Ноар де ноар е от същия вид, както в Отмъстителната, на това отгоре е по-приглушена  Laughing
Иначе и аз възприемам розите само в определени композиции и трябва да са ми меки и съчетани така, че да не доминират. Остри рози изобщо не харесвам.

# 614
Ха Laughing,ами тогава сигурно нещо кисело ще се омешало с розата Laughing.Майтапа настрана ,но е много гадно като попаднеш в такива парфюмирии,хем искаш да пробваш всичко ,хем имаш само две ръце ooooh!.

Общи условия

Активация на акаунт