Парфюмни размисли и страсти - 148

• 42 918
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
Pixie, да не е Datura Noir Serge Lutens ?

# 91
  • при морето
И аз за Datura Noir ! Peace

Сега кои са лютите с лютите Чушки? Mr. Green
Аз пък нещо се чудя дали да не разкарам ванилията на Серж Лутенс, защото имам много ванилии и рядко го нося?

!Аз пък се оказах само с една ванилия/Алюр-ска/  Cry

Денси,възхищавам ти се!/имам пред вид последния ти пост/ Peace

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 18:45 от Winter fairy

# 92
Близо сте,  но не е Лютенс.

# 93
  • София
Аз със сигурност имам дупка и недостиг на бяло с моите туберозо-жасминово-гарденийни предпочитания. Което изобщо не е странно, аз бели неща нямам и не докосвам, като се изключи котката, която не съм избирала аз  Mr. Green а тя мен. Нямам бели дрехи и аксесоари, нямам бели чаршафи, омъжих се в зелена рокля  Mr. Green Компромисно нося едно кремаво яке, което ми е подарък, но е пухено и топли много, та съм се прежалила  Crazy Така че за мен пробитата аура е вярна.

# 94
  • при морето
Да не е Life Threads Silver by La Prairie?

# 95
Атти е тръгнала по следата Simple Smile   Не мисля, че е любимец във форума, но е коментиран, и е събуждал противоречиви коментари не само заради аромата. 

Последният ред е важен. Има признато значение в този вид аромати.

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 18:51 от Pixie

# 96
  • София
Пикси, тубероза е, ама коя ли от всичките?

# 97
  • при морето
Владее доста шумен вид цветя...Ха сега ,де ooooh!
 Ама те и Сребърните нишки не са любимец на форума! Thinking

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 18:59 от Winter fairy

# 98
  • Германия
Pixie, Amouage Honour?!

# 99
Carnal Flower Frederic Malle?

# 100
Beyon Love - By Killian или пък самия Fracas?

# 101
Valadin-че,радвам се,че ти допада Сеншуъс,за мен той е летен с влага,без влага,есен,зима,май всичко,само на пролет не съм го носила все още.Чудех се лятото,как така не съм открила по-рано това вълшебство и балсам за душата ми,ама така е,като подминавам бутилчетата по парфюмериите.Напоследък и аз нямам желание за тестове дори. Sunglasses Все още обаче ви чета с интерес.

Зимни-строго зимни:Nu EDP,Anglomania,Visa 2007,Kelly Caleche L`Eau de Parfum,Elixir des Merveilles
Зима със сняг-като горните
Ранна Пролет и Пролет-нямам специални,всичко което ми се носи
Лято-Sensuous EDP,White patchouli
Много горещи дни-Ninfeo mio,Essence,Un Jardin Sur Le Nil,Un Jardin En Mediterranee
Дъждовно време-Hiris,но го нося и зимата с удоволствие
Мъгливо време-Black cashmere и във всяко друго време
Топла есен и Студена късна есен-всичко
Празнични-всички са ми празнични,всеки ден ми е празник,но ако трябва да посоча все пак нещо в графата празнични,разбирай годишнина от сватбата,запознанство,рождени дни,биха вървяли в тази последователност:Cuir Amethyste,Feminite du bois,Feminite du bois
Коледни-нямам такива
Дневни-всички
Нощни- по барове не ходя и аз Laughing
Бизнес среща-Not a Perfume,Essence
Работна среда-всичко
Спортни-.......пииииииип,моля да не се споменава,това ми е болна тема
За свободното време навън-това го разбирам на мотора Mr. Green -обожавам да нося Essence и за да не се чудите защо не е Черния кашмир,с него е любимия,по-добре го усещам
Домашни-не нося вкъщи парфюм,освен ако не тествам нещо

Много интересен пост на Ксения,но аз съм малко,да не кажа много,недоверчива на такива теории.

Прочетох,че на Сънчо/май беше/ много й импонирал Ароматния еликсир в сух студ,ще взема да го разнося най-накрая Thinking

Пикси,не бих могла да отгатна,дори и живота ми да зависеше от това. Rolling Eyes

пп.Зимна,Аметистовата кожа хич не ми се връзва на мен с изцяло кожени дрехи,пресищам се от кожа,повече ми се връзва с кожен панталон по тялото и раздърпан,oversize,casual пуловер или топ,нисък ботуш или убийствено високи сандали/обувки

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 19:39 от goddess

# 102
  • Германия
Владее доста шумен вид цветя..

Точно владее ме насочва към Amouage Honour - там са опитомени и подчинени белите цветя. Освен това е достоен за кралица и го свързваме заради бранда като цяло с пищност.

Денс, запълвам, запушвам. Peace От два часа чета български речник, действително се забравя езика навън, не е било лиготия на Кеми Тодороф. Ще внимавам повече като пиша във форума - той ми е единственото място в което говоря български. У дома иначе е нетърпима и непростима смесица.

# 103
  • София
Много готина и очарователна смесица е точният израз   Simple Smile  А пък ХН говори още по-готино Simple Smile Чакам с нетърпение да минат още 21 дни и да ти припомним български с лавинна скорост  Hug

Ама пък ако точно ти не говориш добре български, то не знам кой го говори добре  Rolling Eyes

# 104
Амуаж Honour е доста нов за да изгради такива силни асоциации, и не сме го коментирали за друго, освен за аромата, а и цветята са малко бледи в него.   

ОК, давам ви най-големия жокер, като този на Емиа:  Има френско "р" в името Simple SmileSimple Smile

Общи условия

Активация на акаунт