Парфюмни размисли и страсти - 148

• 42 928
  • 723
  •   1
Отговори
# 555
Ели, Том Форд има нещо с лайм?! Бр...представям си Confused
Натали ако ще се оказва в нашия тубфил отбор само на лют студ, не се брои, моля-моля Laughing

Забравих да разкажа, че вчера след ритуалното изкъпване и ощавяне с вряла вода (с цел неутрализиране на хабанитската дрога Wink) пробвах Перлите на Лалик и с ръка на сърцето мога да кажа, че е крайно, но наистина крайно време да спра да се занимавам с комбинацията пачули+роза! Не, защото не ми харесва, напротив!-а защото вече познавам всички концентрации на пачули и роза и мога да ги подредя по степени от Обикновената Отмъстителка, през Среднощната Отрова, та до Екстремната Отмъстителка и оттам до Перлите, които са божествено начално пачули, което те удря като конски ритник в носа и повдига веднага и най-заспалия дух и една красива разцъфнала роза след това- по-тежка и налята с цвят от тази в Отмъстителките, но все пак си я представям розова роза, докато в Среднощната е една красива, червена арабска роза или роза дамаскена Heart Eyes До такава степен разпознавам тази комбинация на тези две любими съставки, че днес разпознах с какво ухаеше една дама пред мен на улицата-Среднощната. Без срам си я попитах и се оказах права (поне по описанието-``едно тумбесто синьо бурканче е, на Диор``)

# 556
  • при морето
   Organza First Ligth -нищо не сте ми писали Embarassed

# 557
Харесах Черната Орхидея едно лято и то само остатъка й на кожата. Това ми беше държало влага до  тази есен, когато я поръчах. Е, вече не я харесвам, не я искам, абе въобще...голям провал бяха взаимоотношенията ни и затова я размених. Не е за мен.

Зимна, First Light на мен ми прилича на Dune, но ми е досадна...

# 558
  • София
Натали ако ще се оказва в нашия тубфил отбор само на лют студ, не се брои, моля-моля Laughing

ще я пишем асоцииран член  bowuu bowuu

# 559
  • Бургас
Натали, точно за медицинска дъвка питах. Изчетох всичко, както и темата в другия форум, за което благодаря от сърце   bouquet на всички отзовали се на моето питане  Hug

Тези дни съм се отдала на Сеншуас Ноар Ести Лаудер  Heart Eyes Чувствам се уютно с него.  Без да съм очаквала точно този парфюм да е толкова присъствен, постоянно ме питат с какво съм.  

Така искам да дойда на срещата, но нямам възможност. Ще  изчета с удоволствие всички впечатления.

Валандин, Елица - честити ви нови придобивки!  Heart Eyes
Добре дошла на Клодилия   bouquet

# 560
  • София
млeчко, тенк ю, мила, но моят Галиано не е нещо ново - имам си го от доста време, но май не го нося много често (от чичо Скруджовщина най-вече май  Laughing)
но просто толкова ме изкефи днес, че ме напъна да споделя  Laughing

# 561
Черната Орхидея я опитах само веднъж, само на блотер и само тогава съм се стресвала толкова много от парфюм и консултант едновременно (няма нищо общо със свян този път, този мъж е извънземно и се гримира по-добре от мен) Laughing
да, и аз се стреснах първия път като го видях.. всъщност, стреснах се когато осъзнах, че е мъж  Laughing

Този пич искам аз да го гримирам и в най-скоро време ще му предложа да го направим с неговите продукти. Whistling

Клодилия, и от мен добре дошла! Hug  bouquet

# 562
Хаха, Денси, дали са на Ести продуктите, как мислиш Laughing

ще я пишем асоцииран член  bowuu bowuu

Ето това е модерно общество Grinning

Не съм сигурна коя бутилка обичам повече от трите, които притежавам-Златото, Опиум или малкото кристално бижу на Хилъри Дъф, започвам да разбирам колекционерската стойност на бутилчетата

# 563
  • при морето
Или на никой не му е интересен този парфюм,или не иска да ми сподели никой,или е е...ти парфюма. ooooh!

# 564
пробвах Перлите на Лалик и с ръка на сърцето мога да кажа, че е крайно, но наистина крайно време да спра да се занимавам с комбинацията пачули+роза!

Сега веднага наострих уши. Joy Този парфюм съм го пропуснала за тест.
Моля някой ако го има да го донесе на срещата.

Новия гримиран консултант къде се намира,в  МОЛ Сердика?

Натали не си я даваме,тя си е в нашия отбор. Hug

# 565
Лейди, аз имам 5 мл. в бутилче, с радост ще ги донеса, ако някой иска да донесе вместо него нещо различно. Иначе знам, че Натали го има и харесва, но да не превишаваме допустимия багаж  Simple Smile

# 566
Или на никой не му е интересен този парфюм,или не иска да ми сподели никой,или е е...ти парфюма. ooooh!
Отговорих ти малко по-нагоре.

# 567
Или просто не го познаваме Laughing

Лейди,имам съмнение,че Перлите на Лалик ще ги пожелаеш от раз,много ги харесвам,но са ми нетрайни за покупка,а пък за размяна никой не ги дава Rolling Eyes

Ау,Натали,ще чакам с нетърпение да разкажеш за Черната орхидея как я усещаш. Heart Eyes

# 568
Здравейте момичета! Бихте ли споделили за колко време пристигат парфюмите от сайта на Жулиета??

# 569
Хаха, Денси, дали са на Ести продуктите, как мислиш
Мисля че да, всъщност сигурна съм, но аз ще го гримирам с Мас, пак са техни. Whistling

Зимна, парфюма е коментиран много, с търсачката не излиза ли нищо? Не го бива, ама хич за мен!

Общи условия

Активация на акаунт