Звездни компромати - 124

• 46 572
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Това ми напомни онази приказка ,че дебел мъж без пари е свиня, а дебел мъж с пари е "мечо".  Mr. Green

Mr. Green

Мария нарича себе си и него "канарчета", защото не могат един без друг.

# 661
Тоя мазния е ужасно гнусен  Sick

# 662
  • Burgas
Това ми напомни онази приказка ,че дебел мъж без пари е свиня, а дебел мъж с пари е "мечо".  Mr. Green

Mr. Green

Мария нарича себе си и него "канарчета", защото не могат един без друг.
hahaha  Ще видим до кога.....канарчета.....

# 663

на втората снимка младежът ракия ли пие?

# 664
Цитат
Но според мен ,ако вземе да се стегне това момче фитнес + диета ще изглежда много по добре от сега

Това е и моето мнение-младежа не е нито грозен,нито гнусен по рождение.Докарал се е сам до тези габарити с плюскане.
Момко -вместо да влагаш пари в тази използвачка и златотърсачка ,вземи си наеми диетолог и треньор...и след 6 месеца си хвани някое нормално гадже.
Мале ,вярно си е ,че който каквото сам си направи ,никой друг не може да му го направи.
В този случай -който не може да си държи устата затворена ,си плаща да го хванат за канарче  Mr. Green

Младите звезди пеят все по -разголени и провокативни/о:(в статията се набляга на текстовете на песните също)
Риана -най-сексапилната жена според списание Esquire,  пак
Га(р)Га -най-влиятелната певица в света
Miley Cyrus пак и пак ,в Хамбург
Taylor Momsen ,само на 18 в Мадрид ,пак ,и пак
Kesha в Шотландия и Лос Анджелес

И пак за Марчето -православната църква разрешава разводите -май до 4 пъти беше,така че няма какво да се лигави.Нещо се е объркала с католицизма  Mr. Green

Последна редакция: нд, 15 яну 2012, 20:56 от Ветинари

# 665
Гледам в хайлайф снимките от промоцията, два албума има, и за разлика от другите промоции в заведения и едно и също, тук е доста по-различно, гледам и присъстват залятата с киселина Мария Бонева (дано не греша името), Ивана Скендарова със съпруг, Галена Димова и тя с мъжа си...и разни други.

# 666
# 667
  • ...край Дунава
Риана, какво цели чрез действието си с ръката към интимните части? Rolling Eyes
При баш "зведзите" си има доста материал за обсъждане мога да кажа Wink

# 668
Има и някакъв парфюм. Успях да прочета by Refan  newsm78

# 669
  • вятър в маслините, вятър над хребета
При баш "зведзите" си има доста материал за обсъждане мога да кажа Wink
И още как Whistling. Особено Кеша ми е олицетворение на пошлостта Sick

# 670
Joy, за много неща сме на едно мнение   Laughing тъкмо щях да пиша, че Кеша ми е голямо недоразумение, и за да не съм офф в темата на Мара - могат даже да се конкурират 2те  Mr. Green

едит: снощи гледах Мисия невъзможна 4, и знам, че Том Круз не е любимец в темата, ама за пореден път си припомних колко ме кефи. Колкото и да е хахо има някакъв странен чар. Малко снимки от премиерата 1, 2, и жена му ми харесва дори  Laughing

Последна редакция: нд, 15 яну 2012, 21:43 от malka_mravka

# 671
  • вятър в маслините, вятър над хребета
 Hug

# 672
Сега си спомних, решението на съда по делото на Алисия и Валери, не беше ли за 8 януари ?

# 673
Има и някакъв парфюм. Успях да прочета by Refan  newsm78

"За промоцията ще има още една изненада - представянето на моя аромат. Казвам "моя", защото всичко носи своята символика. Разработен е във Франция, и е подобен на първият скъп парфм, който съм си купила, когато започнах да работя. Това беше лбимият ми аромат и през годините и винаги, когато ми домъчнее си го купувам, за да се напарфмирам с него -  не само защото е хубав, а защото ме гони носталгията. Рефан са съмишлениците в идеята ми за моя аромат, и я реализират изцяло. За промоцията ще бъде направена лимитирана серия от известен брой, които ще получат моите гости и приятели на промоцията. "

# 674
 Мария ми лъха на аромат от типа на "Poison" или "Opium".

Общи условия

Активация на акаунт