Звездни компромати - 124

• 46 588
  • 733
  •   1
Отговори
# 435
  • На земята, която е всъщност звезда.
Ама, Елфичка, трябва ли всички гримьори да чертаят в черно, за да са добри? Това, което е направила с Кейт Уинслет на Оскарите, е впечатляващо. Естествено, различно е да се работи с Кейт и с, ахх, Николета Mr. Green

Ами с риск да ме разпънете бих си споделила мнението, че според мен Николета е по-красива от Кейт Уинслет. И отново ще доуточня, че не симпатизирам нито на Николета, нито на Алисия, нито на други от близкото и далечното им обкръжение. Но намирам и двете за красиви и за по-красиви от доста световноизвестни красавици.
Лично мнение, не ангажирам никой с него.

E, защо някой да те разпъва на кръст. Обичаш такъв тип красота, друг обича друга и т.н. Дори по региони има диференциация на масовият вкус: вкусът на Балканите е различен от този в Зап. Европа, Америка, Япония или Арабският полуостров.

Тук спорът е за гримъорите, какво те (по)казват със собствената си визия и най- вече, дали ако гледаме само нашето и си повтаряме колко сме добре и не отразяваме какво става по света, това наистина ни прави номер 1.

# 436
 И аз не съм впечатлена от грима на Кейт Уинслет като за Оскари, а харесвам и нея и nude грима. Кой е гримьорът на Пенелопе, винаги харесвам как е гримирана.

# 437
Според мен гримьорите на Николета, както фризьор и фотографи не са никак лоши, предвид това, че правят Николета неузнаваема /въпреки, че аз чак толкова грим не обичам/. На живо момичето е трътлесто, ниско, почти безлично, като изключим наистина гладката и  перфектна кожа на лицето. Това на мен ми е направило впечатление след като съм я виждала на живо случайно, поради което едва я разпознах. И моля, не й завиждам  Laughing да не си помисли някой сега. Но от друга страна и за да подлежи едно лице на грим, то си има заслуги, признавам и го.
Алисия изглежда малко по-естествена, сякаш, не съм я виждала на живо.

# 438
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Елфичка, не си само ти в този форум, която се гримира, няма нужда в няколко поредни поста да ни изтъкваш на несъгласните с теб колко не разбираме Peace.
Аз бях дотук по тази тема, спирам. Относно съпругата на Демпси, да не и намирам "арт"-изпълненията в нета, но явно все пак с нещо си е заслужила мястото под слънцето, и най-вероятно то не е само в избора и къде да се роди Laughing.

# 439
Само искам да попитам как подяволите бих разбрала,че един гримьор е добър,ако не съм виждала негови различни изпълнения на различни стилове грим  Thinking
Как мога да разбера как той борави с цветовете,какво му е виждането за отделните персони и ситуации,колко му е точна ръката,как може да превъплъти един човек в друг....ако не съм виждала такива негови работи,а само един тип гримове  Thinking

Нека да видя аз на какво е способен/фолк,молк,арабски,театрален грим,нюд,ежедневен,сватбен,по специален повод.....арт..." пък тогава ще преценя мога ли да му се доверя за съответното събитие и дали влага индивидуалност в творенията  си  Wink

Елфичка, не си само ти в този форум, която се гримира, няма нужда в няколко поредни поста да ни изтъкваш на несъгласните с теб колко не разбираме Peace.

Едно е да се гримираш,друго е да се интересуваш и експериментираш... Tired

# 440
Ами те сякаш си имат портфолио, което показват на потенциалните си клиенти. Докато не стигнем до Холивуд, явно няма да го видим, не е налично из нета Laughing. Потресе ме цялата дискусия, породена от факта, че Вселена пусна снимка на дама, която се случи освен съпруга на холивудски красавец да е и успял гримьор Rolling Eyes.

# 441
Ами те сякаш си имат портфолио, което показват на потенциалните си клиенти. ..

Честно да ти кажа,аз не бих се доверила на гримьор,който няма такова  Rolling Eyes или поне снимки на негови работи  newsm78

# 442
И аз не съм впечатлена от грима на Кейт Уинслет като за Оскари, а харесвам и нея и nude грима. Кой е гримьорът на Пенелопе, винаги харесвам как е гримирана.

Едва ли работи само с един, по- скоро ползва различни за различните случаи, но Скот Барнс е един от тях, направил това:

Ето негово клипче:

http://www.youtube.com/watch?v=02oxJqK2Zww&feature=player_embedded

И страницата му:

http://scottbarnes.com/

Но се опасявам, че и той не е много артистичен по бг стандарти.  Laughing

# 443
Лелееее говорите, като че ли само на Николета и на нашите фолк певици се прави опушен грим!
Ето ви я и Фърги и Ким К. и Тейлър Момсен и Бионсе и още десетки други с опушен грим!
ама нали "мразите" да сте нападателни Crossing Arms

# 444
Натали, и аз харесвам опушен грим, но не мога да си представя да ходя само така. Особено в случаи, когато се
очаква да изглеждам малко по-елегантно. И ако съм гримьор, няма да работя винаги само в този стил, това е. Сега ясно ли стана?

# 445
Да, това е друго. Аз лично 1 път съм си правила такъв и то за Хелоуин

# 446
А това е Матю Ван Лъовен /съвсем скромен "луук", както виждаме/:

Автор на това:

...това:

...това:

# 447
Любимата ви Николета направила специална сесия в напреднала бременност ,'за да затвори устите' на недоброжелателните клюкарки./вие ще се разпознаете/ Mr. Green

Снимка от сесията - http://www.facebook.com/photo.php?fbid=332528073424785&set=p … ype=1&theater /хубаво червило/

поредната лъжа на Николета, чак Джулито и то започна да лъже. Тези снимки (на стената на Джули) не са от сегашна фотосесия, а от гримирането й в Close up.
ето ги от фен страницата на Николета:

http://gallery.nikoleta-lozanova.org/displayimage.php?album=558& … top_display_media

http://gallery.nikoleta-lozanova.org/displayimage.php?album=558& … top_display_media

относно Дули това което съм виждала (основно по Николета) смятам, че е страхотен гримьор Peace

Нито Джули, нито Николета са казвали такова нещо. На стената на Джули има точно една снимка от новата фотосесия, и на нея Николета не присъства. Снимката е на Джули и осиновеното лъвче. Peace

# 448
Аз ще прекъсна гримьорската дискусия с един разкошен холивудски хубавец. Той не носи опушен грим Mr. Green

# 449
Гледам снимките от промоцията на Мария http://www.bliasak.bg/gallery/photo/events/0/516_0/24999_0.html#selected  и смятам, че е облечена по-добре преди самата промоция, отколкото след това. И двата следващи тоалета никак не ми допаднаха.

Общи условия

Активация на акаунт