Звездни компромати - 124

• 46 588
  • 733
  •   1
Отговори
# 510
Кели Озборн трябва даде  фризьора си под съд  ooooh! http://bilder.rtl.de/rtl/voting5050/00003111_2.jpg

тук даже добре изглежда, покрай Хелоуин се появи в няколко издания с нещо като синьо сива коса, не изглеждаше добре. Харесвам рубриката й и я гледам редовно, прави много точни коментари и разбира много, ама много от мода
фенка съм й да не говорим какви подвизи прави с не много природно нараденото си дребничко тяло
http://2.bp.blogspot.com/_wtrjG7xGLms/TORojzS_gcI/AAAAAAAAAHo/lB … rne_newandold.jpg

# 511
http://hotarena.net/lifestyle/mariq-promotira-parfium-i-shterka-idl-2365

Какво мислите за сестрата на Мария?  Hug

# 512
Митко направо си беше убавец в сравнение с новия.  Peace И си личеше, че много я обича. Но вероятно не е бил достатъчно богат или склонен да хвърля пари на вятъра, ъ... пардон, да влага в невероятната и кариера.
http://www.---/uploads/tinymce/krasivi/nadia/a_11d3f9.jpg
http://kliuki.bg/wp-content/uploads//2010/09/mariicheto.jpg
Мария нали се беше изказала нещо от сорта - "Мъжът ми е богат, но не е от най - богатите".Явно е решила да премине на следващото ниво с новия си възлюбен. Whistling

# 513
  • София
Мария нали се беше изказала нещо от сорта - "Мъжът ми е богат, но не е от най - богатите".Явно е решила да премине на следващото ниво с новия си възлюбен. Whistling
То това ниво ли е, кълбо ли е... да пълзи там като червей по тиква, щом я влече.  Peace

# 514
# 515
  • Burgas
Този ли е възлювения на Мария  ooooh! ужас......

Аз позабравих физиономията на бившия на Марчето  Rolling Eyes нещо не мога да се сетя как изглеждаше...

# 516
  • София
Този ли е възлювения на Мария  ooooh! ужас......

Аз позабравих физиономията на бившия на Марчето  Rolling Eyes нещо не мога да се сетя как изглеждаше...

Ей така. Тук са на изписването на Марая. Напишете хотнюз.бг на мястото на точките, тоест чертичките.

# 517
За мен е жалко, че това дете няма да има добър пример пред себе си, поне само да избере иска ли да става карикатура като порасне. Защото Мария и сестра й са се направили на такива на външен вид. И си вярват, че са прекрасни мацки. Дано се вижда често с баща си малката и дано покрай него гледа и нещо различно, ако има.

Shocked Shocked Shocked

Aйде бъдете майки на вашите деца, а не на чуждите!  ooooh!  Нали вие сте идеалния пример за вашето дете!
Мария със сигурност е най-добрата майка за своето дете! Със сигурност го обича повече от всичко на света! А каква ще стане малката - времето ще покаже!
Но такива нагли обобщения като горното -  Sick  Sick  Sick

п.с. не съм фен на Мария, просто мисленето на отделни индивиди ме изумява!

# 518
айс куин - не може да води дете където се пуши, най-малкото!!! мен не ме пускат с дъщеря ми в обикновен ресторант в залата за пушачи, пък какво остава за данданията, отделно дето надали промоцията е свършила преди сънчо Mr. Green

къде гледате снимки на сестрата на мара и на майка й?

# 519
  • София

Shocked Shocked Shocked

Aйде бъдете майки на вашите деца, а не на чуждите!  ooooh!  Нали вие сте идеалния пример за вашето дете!
Мария със сигурност е най-добрата майка за своето дете! Със сигурност го обича повече от всичко на света! А каква ще стане малката - времето ще покаже!
Но такива нагли обобщения като горното -  Sick  Sick  Sick

п.с. не съм фен на Мария, просто мисленето на отделни индивиди ме изумява!

Изумявай се, твое право е. Убедена съм, че обича детето си повече от всичко, но това не променя личното ми мнение, че не е добър пример, нито тя, нито хората около нея.
И аз не й казвам как да си гледа детето, пиша във форум и от никого не очаквам да е съгласен с мен.

# 520
  • ...край Дунава
къде гледате снимки на сестрата на мара и на майка й?

Ето я снимката

# 521
Нали вие водите вашите деца на подходящи места, сред подходящи хора! Не бъдете чужди майки!
Аз пък непрекъснато виждам майки с деца на въпросните неподходящи места, но нали не са известни и никой не ги напада!

# 522
  • София
Нали вие водите вашите деца на подходящи места, сред подходящи хора! Не бъдете чужди майки!
Аз пък непрекъснато виждам майки с деца на въпросните неподходящи места, но нали не са известни и никой не ги напада!

Ааа, нападат ги, как не! Laughing Просто не всеки път разбираме.
Няма как да станеш майка на чуждо дете, казвайки какво мислиш във форум. Дори да е негативно.

# 523
Определено не разбирам защо Мария е помъкнала дъщеря си на това "събитие"
За какъв й е да мъкне детето в този димилник, сред полуголи каки и вече не дотам каки (начело със собствената й майка), придружавани от дядовци-мускетари.
Можеше да му спести спокойно това "преживяване"  Stop

# 524
Е, как , мама празнува поредния плод на своето "творчество".

Общи условия

Активация на акаунт