Обвинява за това майка си .. ноооо това е положението .. ето и един цитат:

Второ - дори и малко кърма да успяваш да даваш - пак е по-добре от нищо. В нея има бактерии, които нормализират чревната флора - а от там идва 80 % от имунитета. Щом като те боли под мишницата може да имаш запушени канали, поне при мен бяха такива усещанията. Приемът на соев лецитин подпомага отпушването. Ако мислиш, че имаш сили да се бориш свържи се с консултантка по кърмене за да обсъдите начина за отпушване на гърдите и за релактиране. Изобщо не е невъзможно, още повече, че ти вес още произвеждаш някакви количества и раждането и стартът на кърменето не са били чак толкова отдавна. Не нужно да минете изцяло на кърма, но ако успееш да увеличиш обема й само ще му помогнеш на детенце. Пък има и случаи на бебета, които са върнати обратно на гърдата дори на 6 месечна възраст. Не се отчайвай и не го приемай пораженчески, а просто се опитай да вдигнеш лактацията и полека-лека да предлагаш сукане. Може пък и да се получи. Това обаче не го прави само защото е модерно да се кърми и всички те питат дали кърмиш и те обвиняват. Това не е някаква самоцел. Направи го, ако го искаш защото смяташ, че това ще помогне на детето ти и защото имаш сили, не заради данък обществено мнение. А с кърменето така или иначе няма да угодиш на никой. Ако кърмиш изключително до 6 месеца ще има хора, които ще смятат, че лишаваш детето си от важни храни, ако кърмиш след годинката ще има хора, които ще смятат, че е време за отбиване и на детето му е време да яде пържоли и кюфтета (не е ясно как става дъвкането само с резци ама явно трябва да го могат децата
), ако случайно дръзнеш да кърмиш след годинка и половина или две почти всички хора и най-вече лекарите ще те гледат като извънземно и ще твърдят че е извратено, че кърмата ти е токсична, нехранителна и какво ли още не (как така кравешката кърма не е токсична и нехранителна, а човешката придобива тези си свойства не знам...ама те на факт
). В кърменето угодия няма и не гледай чуждото мнение, а това, което ти диктува сърцето. Ако се получи отпушването на гърдите и се увеличи млякото - чудесно, ако ли пък нямаш сили за тази борба - не е края на света. Успех ти пожелавам каквото и решение да вземеш 
Имам познати, на които децата са им повръщали на фонтан и са припадали. Тежките реакции по правило са по-редки от леките. Дано не ти се налага да се сблъскваш с този проблем
Ама няма как, зима е! Все пак съм доволна, че вчера успяхме да се разходим едно хубаво. Откарахме си два часа навън и два по пътя, молове и магазини.
Само се чудя на кого се смее повече на себе си или на мама и тати!

Коколинко се заигра сам с играчките и нещо им гука та използвам времето да разгледам новите снимки, а също така качих и няколко негови снимки - най-после и ние да се представим, вече в човешки вид 

Всички дечица са толкова сладки
Такава усмивка ми се разтегна от ухо до ухо, че сигурно приличам на жаба. 
Честита месечинка на малката Стела 

Ей, не се научи тоя човек. За кашлица/кихане може бебето да е болно. Спри за няколко дена или 1-2 седмици, ако даваш нещо различно от мляко и пак пробвай да видиш дали пак ще стане така.

Всички рано или късно ще захраним и е добре да имаме нужната информация за това. 
Страхотни сте, наистина 
От една седмица насам не си изяжда млякото- остават му към 40-50 мл. Не го насилвам- колкото изяде, толкова.
мои приятели му подариха чувалче и съм много доволна- ръцете са му свободни, а надолу е завит 

и аз така се уплаших че (в съня си де) отивам при милото и му викам "Влади проговори, ама не иска да каже мама или тати, а ми вика имам гражданска" и той ми се изсмя подигравателно.Отивам аз пак при детето и то пак вика "имам гражданска"
, а после "аз съм ангел", а аз му викам "какъв ангел, небесен ли"
Представете си
А той не бе аз съм преродилия се ангел и скочи от столчето дето го хранех защъка наоколо като голям човек и тогава се събудих.Е няма такава щуротия начи.
А иначе и аз четох че този д-р Момчилов бил много добър специалист.Даже има профил в БГ мама, разписва се като доктор ОГИ.Дано да попаднем на него в понеделник.
Даже ставам любопитна да видя свекито ти че така представа си изградила за нея в моите очи че.......Много обичам постовете ти!

май трябваше да си ги отбележа на едн листче. 

(обикновено боледувам 1 път през зима - като абонамент)