ЕГИПЕТ - тема 6!!!

• 75 002
  • 732
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Да,прави са за застраховка и на мен не ми се рискува,сега смених дестинацията,нооо на Египет няма да му се размине другата година Mr. Green

# 181
Радвам се за теб,Bee,вчера ми стана ясно,че само в БГ е така,ти пък се размажи и за нас Hug
Приятна почивка Peace

Ами ако си спомняте миналата година принудиха с гръм и трясък Тез Тур да прибират по спешност туристите от Египет. Нищо, че другите чужденци си стояха там...Та фирмата отнесе доста негативи и финансови и имиджови от българските туристи по този повод, така че нормално сега да се презастраховат.
E,тогава и ние се прибирахме 2 дни,но почивката ни беше свършила.Тогава много туроператори прибраха туристите си. Hug

# 182
  • Варна
Вее,там ли си вече,топличко и хубаво е сигурно Crazy

# 183
Вее,там ли си вече,топличко и хубаво е сигурно Crazy

Е,още не съм,малкия е на училище,но до 20ти сигурно ще тръгнем,стига да намеря това,което търся на сносна цена. HugПри нас цените са много по-високи,но е разбираемо,стандартът е друг...Като тръгнем ще обадя,то се знай.. Laughing

# 184
  • Варна
Вее,пожелавам ти да намериш най-хубавия хотел на най-добрата цена и да си изкараш много хубаво...ииии да не си забравиш фотоапарата Mr. Green Hug

# 185
Хайде да размърдам темичката малко.  Party
Тъкмо попаднах на оферта - даже и круиз по Нил предлагат. Не знам дали са им най-добрите условията и цените, започват от 02 ноември:

Кайро, круиз по Нил и Хургада
Хургада 9 дена

# 186
  • Варна
Ноу_нейм,те цените не са никак лоши,ама тая ТА не съм я чувала newsm78,като се има предвид,че преди няма и месец ни спряха полетите,ползвала ли си им услугите Peace

# 187
  • София
E, то всичко опира до чартърните полети, които явно не се пълнят у нас. В тези оферти пише, че се лети с редовни линии и има прикачване.

А агенцията съм я срещала, не ми е непозната, но никога не съм я ползвала или проучвала.

# 188
  • Варна
Танче,права си,но ми е странно защо ще ни режат от Алфа Тур,пък тази малко известна ТА,ще ги предлага,че и за 9 дни,не се изразих ясно,исках да кажа,че ние щяхме да почиваме за същите пари за 7 дни,а тук за 9,цели два дни аванта newsm78,страх ме е като гледам какво става Shocked

# 189
Съмнявам се, че някой ще ти даде нещо на аванта, просто работят при по-добри условия или нещо подобно. Не виждам чак такъв проблем - все пак работят в условията на (малко или повече) свободна конкуренция и не са длъжни да предлагат всичко на еднакви цени  Wink
Хермес не е малко известна ТА (с уговорката, че не съм я позлвала, но аз и не ползвам услугите на агенции така или иначе)  Peace

# 190
Хермес не е малко известна ТА (с уговорката, че не съм я позлвала, но аз и не ползвам услугите на агенции така или иначе)  Peace

Peace Почти същото щях да кажа. Хермес съм я чувала от години, но по стечение на обстоятелствата не ми се е налагало да я ползвам, та нямам лични впечатления.

# 191
Точно Хермес холидейс ползвах за второто си ходене в Египет, защото само те предлагаха хотели в южната част, около Марса Алам - където ми беше целта.
На място трансферите бяха осъществени с техен партньор /трябва да имам някъде координати/ с комфортен бус и лека кола. След прословутата "евакуация", при която също организацията беше идеална,  само за седмица ни възстановиха сумата за неизползваните нощувки. Много коректни. Peace
Предлагат и доста дайв сафарита. Мислех тази година пак с тях да пътувам, но ще видим обстановката как е.

# 192
Здравейте! Искам да направя подарък на приятеля ми екскурзия в Египет.Бихте ли ми казали дали сте доволни?Има ли някъкви програми като да разгледаш забележителностите и на каква цена са екскурзиите . Wink

# 193
Здрасти, няколко постинга над твоя има линкове - ползвай ги, като примерни, за да се ориентираш в това какво се предлага и на какви цени. Иначе темите са изпъстрени с впечатления, а на 1стр. има обобщена информация по всички, вълнуващи те въпроси  Peace

# 194
  • Beyond the Frontiers
Хермес са ок - ползвала съм ги за клиенти в Австрия и в Израел, не съм имала оплаквания.

Общи условия

Активация на акаунт