ЕГИПЕТ - тема 6!!!

• 75 065
  • 732
  •   1
Отговори
# 375
нямам впечатление от агенцията, но програмата е супер! Най-добрия начин да разгледаш Египет е точно това!!! Не бих се колебала!

# 376
Здравейте!Планирала съм почивка в Египет за времето от 01-11.09.2014.Резервирала съм самолетните билети-870 евро за двама.Трябва да резервирам хотел-предпочитам ол инклузив и по възможност близо до аерогарата.Виждам,че някои хотели предлагат летищен трансфер,но ми е много трудно да се ориентирам,по-скоро да се доверя!Ще се радвам да помогнете,имам толкова много въпроси!!!

# 377
Здравейте!Планирала съм почивка в Египет за времето от 01-11.09.2014.Резервирала съм самолетните билети-870 евро за двама.Трябва да резервирам хотел-предпочитам ол инклузив и по възможност близо до аерогарата.Виждам,че някои хотели предлагат летищен трансфер,но ми е много трудно да се ориентирам,по-скоро да се доверя!Ще се радвам да помогнете,имам толкова много въпроси!!!

Моят съвет е да не си взимаш хотел до летището! Вземи си хотел на центъра и като дойде деня за връщане си хванете такси няма нищо страшно за около 30 египетски паунда ще ви закарат без проблем може и предварително да се уговорите с някой от охраната на хотела денонощно има човек на вратата в деня на заминаване той да ви спре такси и да му каже да ви закара до летището не е проблем   Naughty  само не се качвайте на такси преди да сте уговорили цената, защото качите ли се без предварително да сте се разбрали за цената ще ви вземат много повече

# 378

Здравей Ванямис,

От къде летите? Гледала съм оферти с тръгване от Истанбул, но са само  полети с нощни часове  и неудобен престой. Ние чакаме да има повторение за Египет Praynig есенна програма с чартър.

Поздрави,

# 379
Здравей!Летим от София с прекачване в Турция.Наистина са неудобни часовете-кацаме в 3.00 часа сутринта,но ние сме двамата с мъжа ми и това не ни притеснява.Искам хотел в близост до плажа и добър ол инклузив.Мечтая си за повечето от екскурзиите-пирамидите,планината Синай,сафари в пустинята,рифовете и посещение на Божи гроб.Доколко е възможно за девет дни-незнам. newsm78Да помага който е ходил.  bouquet

# 380
Здравей!Летим от София с прекачване в Турция.Наистина са неудобни часовете-кацаме в 3.00 часа сутринта,но ние сме двамата с мъжа ми и това не ни притеснява.Искам хотел в близост до плажа и добър ол инклузив.Мечтая си за повечето от екскурзиите-пирамидите,планината Синай,сафари в пустинята,рифовете и посещение на Божи гроб.Доколко е възможно за девет дни-незнам. newsm78Да помага който е ходил.  bouquet

Виж  - Steigenberger Al Dau Beach Hotel, висока топка и се намира в близост до летището.

# 381
Steigenberger Al Dau Beach Hotel-този хотел не е ли в Хургада?Ние кацаме в Шарм ел Шейх.

# 382
Steigenberger Al Dau Beach Hotel-този хотел не е ли в Хургада?Ние кацаме в Шарм ел Шейх.

Да, в Хургада е. Предположих, че ще летите до Хургада.

Виж този, Concorde El Salam Sharm El Sheikh.

# 383
Да подкрепя krankita и в нашия хотел мини бара беше безплатен, макар, че аз мразя тая дума, защото всичко сме си платили предварително. Имахме само безалкохолни и вода естествено. Дори мисля, че си спомням коя е krankita пътувахме заедно в самолета.

# 384
  • София
запис и от мен

# 385
Записвам се при Вас и се връщам да прочета всичко   bouquet

# 386
  • Germany
Здравейте,
Обмисляме едноседмична ваканция е Египет, Хургада, края на октомври. Споделете моля, как е времето тогава. Дали ще става за плаж и къпане в морето? Нямаме опция да го направим по рано, тъй като сме вързани с ваканцията на големият ни син... Интересува ме, също така, доколко е безопасна обстановката там в момента? Мястото ни го препоръча наша съседка германка, която беше за 2ри път там началото на юни. Според нея проблеми няма, но аз съм леко притеснена.

# 387
  • София
Здравейте,
Обмисляме едноседмична ваканция е Египет, Хургада, края на октомври. Споделете моля, как е времето тогава. Дали ще става за плаж и къпане в морето? Нямаме опция да го направим по рано, тъй като сме вързани с ваканцията на големият ни син... Интересува ме, също така, доколко е безопасна обстановката там в момента? Мястото ни го препоръча наша съседка германка, която беше за 2ри път там началото на юни. Според нея проблеми няма, но аз съм леко притеснена.

Била съм за седмица точно в края на октомври и първите дни на ноември. Морето е по-топло от варненското през август.  Wink  А ако все пак ви се види хладно, за всеки случай един от басейните в хотела го подгряват.  Laughing Всъщност май топ сезонът им е точно октомври-ноември. Летните месеци изобщо не се предлагаха почивки заради жегите. Единствен недостатък е, че много рано се стъмва - още около 5-5,30 следобед. Иначе ако отидете на екскурзии във вътрешността на страната, температурите са над 35 градуса. Връхна дреха (лятно тънко яке) сме ползвали само в автобусите заради климатика и вечерта в Кайро.

За безопасността казват, че няма проблем по курортите, но нямам преки впечатления. Бяхме преди няколко години, когато нямаше размирици.

# 388
  • Germany
Таня, благодаря   bouquet

# 389
Записвам се да следя темата. Ще се върна да прочета назад. После сигурно е имам въпроси

Общи условия

Активация на акаунт