ЕГИПЕТ - тема 6!!!

• 75 037
  • 732
  •   1
Отговори
# 420
А клуизи по Нил от нашите тур-оператори (т.е. през Тез тур) май още няма предложения?

# 421
  • София
А клуизи по Нил от нашите тур-оператори (т.е. през Тез тур) май още няма предложения?
Честито! Пуснаха отново круизите по Нил!

Но дали са се осъществили - не знам. Галактик може би знае.  Wink

# 422
  • Beyond the Frontiers
За съжаление ги няма. И аз съм им хвърлила око...

# 423
Сигурно зависи от потенциалния брой туристи.Италия е ако не се лъжа на челно място като брой туристи в Египет от много години и има много предложения,смятана е за лоу кост дестинация за масовия туризъм и не са малко и тези които я снобират заради това ,аз мисля че само заради миналото си заслужава да се види.
Когато бях там с посочения т.оператор всъщност бяхме първо в Кайро после круиз и накрая на морето.Моите родители бяха с мен и макар че не разбираха гидовете по време на екскурзиите им остана прекрасен спомен и казват най-хубавото преживяване

# 424
Сигурно зависи от потенциалния брой туристи.Италия е ако не се лъжа на челно място като брой туристи в Египет от много години и има много предложения,смятана е за лоу кост дестинация за масовия туризъм и не са малко и тези които я снобират заради това ,аз мисля че само заради миналото си заслужава да се види.
Когато бях там с посочения т.оператор всъщност бяхме първо в Кайро после круиз и накрая на морето.Моите родители бяха с мен и макар че не разбираха гидовете по време на екскурзиите им остана прекрасен спомен и казват най-хубавото преживяване

Този сайт от любопитство го погледнах (относно по-дългите почивки в Египет), но нали за жалост е само на италиянски не е за мен.
Ето по повод круизите едно предложение от бг-фирма, но на мен ми се струва безобразно скъпо.
http://ekskurzii.alexandertour.bg/offers/egipet/samoletni_ekskurzii/offer341/

# 425
Цените от БГ са двойни но не се учудвам.

# 426
  • Beyond the Frontiers
Не сте прави - 11 дни са първо. Второ това не е чартърна програма, а е с редовни полети и с прекачване и 100% самите самолетни билети са доста по-скъпи.

Цените в БГ не са двойни, ама пазарът ни е 1 стотна на тези, с които се опитвате да сравнявате.

Простичко е, икономически принцип - икономия от мащаба.

# 427
А защо не продават пакетите на големите туроперарори по модела по който продават пакетите на Тез Тур ?

# 428
  • Beyond the Frontiers
Кой не продава пакети? Кои големи световни туроператори предлагат пакети с тръгване от България?

Защо си мислите, че БГ туроператорите не искат да продават на по-ниски цени. И на нас ни е ясно, че по-ниска цена, означава повече туристи и съответно повече печалба....

# 429
Тез Тур ?

Не съм в нещата - какво става ако дойда утре във вашата агенция и поискам крузи по Нил ?
Имате ли официални контакти със западни агенции , чийто пакет да закупя , а транспорта до изходната точка - примерно Милано или Фрнакфурт вече въпрос на уточнения ?
Имам предвид договорки с агенции , а не нещо което всеки сам може да си закупи от нета.

# 430
  • Beyond the Frontiers
Нещо не се разбираме явно.
Чак световна фирма не бих ги нарекла, за нашия пазар са голяма компания да.
Ние сме малък пазар и за големите фирми не представляваме интерес - това е.

# 431
Да ясно , че не е световна но за руския пазар предполагам е много  голяма.

# 432
  • Beyond the Frontiers
Всяка агенция може да ви организира круиз - през чужди туроператори без проблем, но това няма да го намерите по интернет сайтовете на българските фирми. Само на запитване.

# 433
  • София

Снимка от дневен круиз...Кайро.

Интересен и приятен спор, няма да го коментирам.
А и трябва да почивам, Хелуин ме измори в италианско. Утре ни чака друг, много по-хубав круиз.
Ползвали сме и дневен и вечерен круиз по Нил с храна и....

Скрит текст:

Обстановката също не е зле...
Но ако трябва да повторя, тези бих пропуснала и бих отишла отново на този към Луксор, Долината на Кралете, Едфу,  Асуан и т.н.
Препоръчвам...
stenk Това беше за теб, поздрав...

# 434
Благодаря ... кючекчийката ли беше за мен 😜 ?
Ще го направя аз това пътуване по Нил !

Общи условия

Активация на акаунт