ЕГИПЕТ - тема 6!!!

• 74 891
  • 732
  •   1
Отговори
# 690
  • Egipet
аз лично живея от 5 години в Египет била съм в Каиро по време на протести и ако не са били новините нямаше да знам че е имало такива. има си туристи и въпреки стрелбата по мексиканските туристи пристигат нови групи от Мексико. специално в Шарм си има туристи а и в Хургада не се оплакват има доста англичани италианци поляци руснаци на кило мернах даже и индиици. ми аз не разбирам страшно и опасно е колкото и в други държави маи на българите наи вече предразсъдъците ни са повече

# 691
аз лично живея от 5 години в Египет била съм в Каиро по време на протести и ако не са били новините нямаше да знам че е имало такива. има си туристи и въпреки стрелбата по мексиканските туристи пристигат нови групи от Мексико. специално в Шарм си има туристи а и в Хургада не се оплакват има доста англичани италианци поляци руснаци на кило мернах даже и индиици. ми аз не разбирам страшно и опасно е колкото и в други държави маи на българите наи вече предразсъдъците ни са повече

Абсолютно си права , ние решихме и пролетта отидохме и видяхме, ама това било , онова било -  казваш и тръгваш .Толкова много туристи видях на Пирамидите и Луксор , на хората не им пука от нищо. Заради тези "предразсъдъци" и страхове не може да се напълни един самолет и се провалят екскурзиите. Умишлено не пиша повече по - тази тема. Една съфорумничка пишеше преди няколко поста ,че иска да пътува на 30 септември ...Ами ,че то я се съберат хора за един полет до Нова година я не. Египет е тръпка и пожелавам всеки да се докосне и го види на живо ,тази древна култура.   bouquet

# 692
  • Egypt
Да разясня, че мексиканските туристи бяха убити в забранена зона в пустинята, където не се влиза без разрешение от военните и полицията.

# 693
  • Beyond the Frontiers
Пуснаха чартър до Шарм - http://www.teztour.bg/search.php?country_id=5732&resort_id=5 … D0%A0%D0%A1%D0%98

Дано да се съберат достатъчно хора. От доста години не е имало директен чартър....

# 694
  • Варна
Галактик, чудесна новина. Друго си е да има информация от извора.  newsm10

# 695
А дано пуснат и още хотели за тези дестинации ,да има повече избор човек

# 696
  • Beyond the Frontiers

Дълбоко се съмнявам. За съжаление Египет не е от най-търсените дестинации в БГ, съответно не е икономически изгодно да се дават 15-20 хотела за един полет.

# 697
Ще има полет на 7.11.2015г. със сигурност. До Хургада.

# 698

Дълбоко се съмнявам. За съжаление Египет не е от най-търсените дестинации в БГ, съответно не е икономически изгодно да се дават 15-20 хотела за един полет.
Галактик - та нали при повече хотели ще има по добър избор и ще се напълни чартъра от 200 души .Снощи разгледах офертите за Шарм ел Шейх ами тези по евтините са на втора линия без плаж. Е как да дам 1000 лв само за храна ..има хора където са били вече в Египет и искаме примерно да посетиме хубав курорт. Но за Хургада Алфа тур вече има оферти за първите 4 месеца на 2016г и там има доста хотели . Със сигурност 26.03.2016 и 06.04.2016г ще се напълнят . Ние тази година бяхме, но април пак бих отишла при по - добра оферта  newsm78

# 699
  • Beyond the Frontiers
Да но няма как да предложиш 100 хотела и да имаш добра цена, защото хотелът няма да ти даде добра цена, ако му кажеш - аз евентуално ще ти доведа 1-2 стаи. Друго е да са 10 хотела и да договориш с тях 5-10 стаи. Цената е различна.

Надявам се ме разбрахте.

# 700
Да но няма как да предложиш 100 хотела и да имаш добра цена, защото хотелът няма да ти даде добра цена, ако му кажеш - аз евентуално ще ти доведа 1-2 стаи. Друго е да са 10 хотела и да договориш с тях 5-10 стаи. Цената е различна.

Надявам се ме разбрахте.
Галактик , това не ми стана много ясно но и при тези оферти и избор на хотели , който иска ще отиде. Дай боже да се напълни един чартър сега ноември за Хургада и Шарм ел Шейх а пък пролетта повече . Хубаво е в Египет и това е дестинация която обезателно трябва да се посети.  bouquet

# 701
  • Варна

Надявам се ме разбрахте.
Галактик , това не ми стана много ясно но и при тези оферти и избор на хотели , който иска ще отиде. Дай боже да се напълни един чартър сега ноември за Хургада и Шарм ел Шейх а пък пролетта повече . Хубаво е в Египет и това е дестинация която обезателно трябва да се посети.  bouquet

Ако аз съм ТА и направя договорка с 3 хотела и им обещая да им закарам 300 туриста за сезона ще получа по-добра цена от това,ако се договоря с 30 хотела и тези 300 туриста се разпределят в тях,тоест,повече закарани туристи,по-добри отстъпки от хотелите и по-добри цени за туристите,дано го обясних по-просто Peace

# 702
  • Beyond the Frontiers
Мерси, май не ме бива в обясненията  Peace

# 703

Надявам се ме разбрахте.

Ако аз съм ТА и направя договорка с 3 хотела и им обещая да им закарам 300 туриста за сезона ще получа по-добра цена от това,ако се договоря с 30 хотела и тези 300 туриста се разпределят в тях,тоест,повече закарани туристи,по-добри отстъпки от хотелите и по-добри цени за туристите,дано го обясних по-просто Peace
Сега разбрах какво искаше да каже "Галактическият пътешественик"  и тъй като ние сме една 0,0001 част от туристическият поток за Египет / добре ,че ТЕЗ ТУР  ни дава от своите бройки / та и ние да закачиме от тази дестинация . Много благодаря за инфото и на двете Ви .  bouquet                                   

# 704

Общи условия

Активация на акаунт