От Франция до България-превоз на покупките ни (11)

• 40 314
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Информaция за курсовете на Smart Delivery
Статус курс 11.01.2012- пътува
планувана дата за пристигане - 17.01.2012

*има неописани пратки, които пътуват с този курс.

# 61
Случайно забелязах, че има промяна в изписването на имената в адреса на СД във Франция:
Nom:  Името на получателя на поръчката в България,независимо на чие име е акаунта
Prenom: Фамилията на получателя на поръчката в България,независимо на чие име е акаунта
3 Rue D Aubure (улица,№)/ pour SmartDеlivery

Дали се задават проблеми?

Това къде е написано, защото нито на страницата им нито в във фейсбук откривам такава промяна.

# 62
  • София
Случайно забелязах, че има промяна в изписването на имената в адреса на СД във Франция:
Nom:  Името на получателя на поръчката в България,независимо на чие име е акаунта
Prenom: Фамилията на получателя на поръчката в България,независимо на чие име е акаунта

Това къде е написано, защото нито на страницата им нито в във фейсбук откривам такава промяна.

Снощи го видях и ме е яд защо не го снимах.Сега е  пак по старият начин. ooooh!

# 63
  • Пловдив
Статус курс 06.01.2012- 11.01.2012г - пристигнал
Някой има ли получен мейл за пристигнала пратка с този курс и дължима сума?
Вече взех да се притеснявам за пакетчето ми, което е със статус В България откакто пристигна първия курс от 27.12.2011  Tired бях получила и мейл с дължимата сума за 2 пратки (едната е при мен вече) пристигнали на фр.адрес на 26.12.2011

Аз имам мейл, но сумата, която трябва да платя в него е различна от тази, която ми е отразена в акаунта и вече 3 дни не мога да се уточня с тях коя е рярната, за да я платя Crazy

# 64
Някой има ли получен мейл за пристигнала пратка с този курс и дължима сума?
Вече взех да се притеснявам за пакетчето ми, което е със статус В България откакто пристигна първия курс от 27.12.2011  Tired бях получила и мейл с дължимата сума за 2 пратки (едната е при мен вече) пристигнали на фр.адрес на 26.12.2011

Аз имам мейл, но сумата, която трябва да платя в него е различна от тази, която ми е отразена в акаунта и вече 3 дни не мога да се уточня с тях коя е рярната, за да я платя Crazy

Hug
чакам и се притеснявам  Tired

# 65
  • Варна
Някой получил ли си е пратките по Еконт от курса от 06.01 на СД?
Вече ме ядосват много и си смених всички акаунти с адреса на ФТБ. Twisted Evil Crossing Arms
Още един подарък закъсня и тъпото е , че продължава да закъснява, обещах го до края на седмицата. Confused

# 66

Днес в страницата им е така:
Prenom: Ivanka Valcheva

Тази сутрин получих следния мейл от тях: "Коментар: Имате пакет на името на Иванка Вълчева! Това е в разрез с общите ни условия и при следваща подобна пратка ще се върне на магазина."

Силно съм притеснена ще върнат ли останалите ми поръчки (не съм видяла промяната и съответно - не съм я направила в акаунта си в ЛаРедут. Има ли и други с подобен проблем?

# 67
Nom:  Името на получателя на поръчката в България,независимо на чие име е акаунта

Снощи беше изписан адреса така. Днес вече не е...
Аз също имам 2 нови поръчки, пуснати с "Prenom: Ivanka Valcheva". Засега нямам мейл от тях.

Последна редакция: пт, 13 яну 2012, 10:09 от DeepSpace

# 68
  • В полето, под тепето.
СД  като никога са обработили пратките за 1 ден и днес ще ги изпратят.по Еконт. Не виждам причини за недоволство.
С курсовете в петък на ФР пак ще се чака няколко дни/ задължително събота и неделя/  докато ги изпратят.
Не виждам никаква разлика в това отношение между превозвачите.

За тези които се притесняват- недоставената ми пратка поради отстъствие на получателя , е доставена на другия ден. Grinning
И аз прочетох, че има върнати към сайтовете, дано не се случва повече. Peace

# 69
  • София
СД наистина съвсем ... сдадоха багажа - по моя въпрос с неполучените пратки от ИР изведнъж се оказа, че пратката ми е в склада им, не е предадена на пощата... ooooh!
направо не ми се мисли, какви ще ги заформят сега по намаленията... дано както започнаха с по два курса седмично, успеят да се оправят с пратките и дано най-накрая си получа тези толкова чакани неща от ИР  Praynig (а пък и ако по изключение са ми пратили всичко...)

# 70
  • София
от страницата на СД:

Пратки Офис 1 обработени*
*ще бъдат налични в петък 13.01.2012 в офиса в Дружба2 след 14:00ч
Пратки Еконт - изпратени*
*предадени са в четвъртък 12.01.2012 вечерта в 19:00ч / петък ще бъдат изпратени

Пратки Български пощи - обработени*
*понеделник  ще се изпращат 16.01.2012 всички платени пратки и тези с наложен платеж.
....
Аз пак.  Rolling Eyes Кажете ми, че и вие разбирате написаното за Еконт, като пратките вече да са в Еконт и съответно утре по адресите.  newsm78

# 71
  • София
от страницата на СД:

Пратки Офис 1 обработени*
*ще бъдат налични в петък 13.01.2012 в офиса в Дружба2 след 14:00ч
Пратки Еконт - изпратени*
*предадени са в четвъртък 12.01.2012 вечерта в 19:00ч / петък ще бъдат изпратени/

Пратки Български пощи - обработени*
*понеделник  ще се изпращат 16.01.2012 всички платени пратки и тези с наложен платеж.
....
Аз пак.  Rolling Eyes Кажете ми, че и вие разбирате написаното за Еконт, като пратките вече да са в Еконт и съответно утре по адресите.  newsm78

И аз го разбирам точно така - днес ще бъдат изпратени,утре ще бъдат в офисите и по адрес. Peace

# 72
Някой знае ли точно какво означават статусите на поръчки в системата на СД.
Чака номер на кашон какво ще рече? Другият ми статус е В изпълнение?

# 73
  • София
Някой знае ли точно какво означават статусите на поръчки в системата на СД.
Чака номер на кашон какво ще рече? Другият ми статус е В изпълнение?

При статус "в изпълнение" трябва да имаш табличка с данни  къде се намира поръчката/БГ или ФР/,кг и т.н. Peace

# 74
  • Бургас
Момичета,извинявам се за глупавия въпрос  Embarassed , но след като избера So Collisimo ,кое от следните три да избера ?
-mon domicile
-mon bureau de poste
-mon commercant

Общи условия

Активация на акаунт