От Франция до България-превоз на покупките ни (11)

• 40 361
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
СД планират да имат нов курс в четвъртък тази седмица - 02.02. Мъжът ми днес ходи да ми взима една поръчка и така са му казали.  Peace

Благодаря за инфото !  bouquet

Е,хубава работа  - курс през 2 седмици по време на намалие ???? newsm78

Дали следващият път в камиона /буса няма да са 80 % от пристигналите неща на френски адрес ? newsm78
То остави, че е през две седмици, но без никаква логика, последните 2 курса бяха през 3-4 дни и пак не се събраха всички пратки Whistling

Чак на 2 февруари!  Shocked
Нали беше предвиден за края на тази седмица?!

# 586
  • София
Тъй де, точно за 8-ми март hahaha
Само да не стане, че някои пакети за Великден ще взема Whistling
Трябва да са заръчали цял камион за нас, а не  групаж, защото ще настане вой.... Tired

# 587
С последните два курса страшно ме изнервиха, защото ми разпокъсаха пратките /не можаха да тръгнат всички заедно/ Tired Това в историята им откакто съществуват, не се беше случвало да пуснат курсове толкова на често. Бяхме свикнали веднъж на 1-2 седмици, че даже май имаше и веднъж в месеца ooooh! Сега забавянето въобще не ме впечатлява, типично в техен стил, до скоро се опитвах да хвана някаква логика, но реших вече да не се напъвам hahaha

# 588
  • София
http://prikachi.com/images/812/4319812C.png

Какво стана с това правило ?   newsm78 Да не съм го измислила аз !!!

Айде стига вече!Започвам да се изнервям,че може да си правят каквото решат и никой не ни бръсне нас за сливи ,а ужким клиентът имал права ?!!!! #2gunfire

# 589
  • София
http://prikachi.com/images/812/4319812C.png

Какво стана с това правило ?   newsm78 Да не съм го измислила аз !!!

Айде стига вече!Започвам да се изнервям,че може да си правят каквото решат и никой не ни бръсне нас за сливи ,а ужким клиентът имал права ?!!!! #2gunfire
Аз като ще чукна месец, да си търся ли моите права Rolling Eyes
Уф, как мразя да мрънкам Crossing Arms
Тъпо, тъпо....дано само всичко са ми качат, че ще иЗтерясам...

# 590
Момичета, аз за първи път пуснах поръчка през СД (на 17.01), гледах им в сайта, че е на статус "Чака номер на кашон" (което, доколкото прочетох, означава обработена заявка и очакване на пристигане на колета), а в ЛаРедут ми е "livrй le 24/01/2012 а l'adresse de livraison choisie" и ми е на 7 стъпка Ливре. Трябва ли да се притеснявам, че има някакви проблеми или попринцип трябва да е така? Извинявам се предварително за въпроса, но новобранският страх нещо ме побутва. Embarassed

# 591
  • София
Пру, статусът ти ще се промени, чак когато пакета ти пристигне в БГ Tired Тогава ще стане "в изпълнение". Като гледам, към 10-ти февруари имаш надежда да го вземеш Peace

# 592
  • София
Тъй де, точно за 8-ми март hahaha
Само да не стане, че някои пакети за Великден ще взема Whistling
Трябва да са заръчали цял камион за нас, а не  групаж, защото ще настане вой.... Tired
не камион, два тира ще им трябват, тия хора са пример за пърлна дезорганизация и антитърговия  Joy Joy Joy

аз пък влизам безкрайно учудена да споделя, че днес получих мейл от френската поща, че пратката ми от киаби е на път и ще бъде доставена на 30-ти /аз естествено знам, че ще я доставят на 31-ви, но те още не знаят/ - това ми се случва за пръв път, някой получавал ли е такова чудо  newsm78

и като събирам чудеса - на ЛР им писах преди доста дни за ваучера, който са ми пратили - да проверят и да го анулират, отговор от тях нямам пък и ваучера е валиден, накрая ще ме принудят да го използвам  Mr. Green

Последна редакция: сб, 28 яну 2012, 16:37 от Дзвер

# 593
Благодаря много, Ms. Gorgeous!  Hug Мислех, че ще се промени, когато им е на френския адрес и какво ли не си помислих, че съм сгрешила... Успокоих се, макар че май ще се надявам на по-дълга зима, че да мога да си понося зимните от поръчката, с това доставяне...  Grinning Отново благодаря, приятно пазаруване на всички!   bouquet

# 594
  • София-Лагера
На мен ми дойде всичко.Явно съм късметлийка Mr. Green

# 595
  • Някъде там...
Да се поправя, че пуснах бомбата... Мъжът ми не ми е обяснил добре.  Laughing В четвъртък ще пристигне курса на СД в Бг и в събота ще раздаватMr. Green

# 596
  • Бургас
Да се поправя, че пуснах бомбата... Мъжът ми не ми е обяснил добре.  Laughing В четвъртък ще пристигне курса на СД в Бг и в събота ще раздаватMr. Green

Еее, това е друго нещо!  Laughing
Всъщност, тръгнал ли е този курс?

# 597
  • София-Лагера
Аре сега всички се извинете. Joy Joy Joy Joy

# 598
  • София
Аре сега всички се извинете. Joy Joy Joy Joy

И защо да се извиняваме ? newsm78

Дали пратките ни пристигнали на фр.адрес са до 10 дни при нас ???

Да се поправя, че пуснах бомбата... Мъжът ми не ми е обяснил добре.  Laughing В четвъртък ще пристигне курса на СД в Бг и в събота ще раздават.  Mr. Green

Това е друго нещо. Peace

Аз не мога да разбера защо ние клиентите нямаме право да знаем кога ще има нов курс ?
Къде в сайта им или ФБ пише ,че тази седмица има курс за БГ ???
За да не ме изненадат и напишат след като прочетат тук си направих снимка . Grinning

http://prikachi.com/images/404/4321404k.png

Последна редакция: сб, 28 яну 2012, 20:09 от tedichka07

# 599
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Теди тук пише:
"Всички поръчки са обработи и са вкарани в системата. Имаме още малко техническа обработка на данните и след няколко часа ще можете да видите във вашия профил и доставките (обединяването на всички ваши поръчки в текущия курс). Всеки клиент може да провери дали има пристигнала поръчка в своя профил в история на поръчките в момента. Данните в секция colissimo също са обновени, но с пристигналите пакети, а не тези които са във Франция.
Тези, които нямат данни за пристигнали пакети в България, означава че поръчките им ще пристигнат със следващия курс. Очакваме такъв да тръгне до края на тази седмица. За повече информация следете секция курсове:
http://smartdelivery.org/bg/route66.html"

Но нищо по-конкретно като дати

Общи условия

Активация на акаунт