От Франция до България-превоз на покупките ни (11)

• 40 345
  • 735
  •   1
Отговори
# 630

Моята също е от 11,01-а още не съм я получила, бясна съм им... не ми отговорят. Естествено с СД-дали не е изгубена? Момичета получихте ли мейл със задължението към тях?... Вътре са пумите за дъщеря ми направо ще се пръсна от яд....ако заради тяхното нехайство не пристигнат.. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 631
  • на морето

Моята също е от 11,01-а още не съм я получила, бясна съм им... не ми отговорят. Естествено с СД-дали не е изгубена? Момичета получихте ли мейл със задължението към тях?... Вътре са пумите за дъщеря ми направо ще се пръсна от яд....ако заради тяхното нехайство не пристигнат.. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Моята от 7.01 я нямаше в предния курс.След много запитвания от моя страна и без отговор и едно с по-остър тон ми отговориха много любезно,че я няма и най-вероятно е в следващия им курс.И че щом е с къщичката е нормално до 10 дни да пътува с фр.пощи до адреса им.Благодарих им за отговора и сега се надявам да е в този курс,но нямам още никакъв имейл.Вие имате ли или трябва да пристигне в Бг?

# 632
  • Варна

Не, не получих. пратката бе изненада. за всеки случай провери в пощенския си клон или офиса на Еконт, който си заявила. Laughing

# 633
Момичета, не помните ли какво беше по време на намаление, когато пратките ни идваха по пощата? Имаше пратки, които пътуваха по 2 месеца. После същото стана и с DHL. Много хора поръчваме от Ларедут. Бъдете малко по-търпеливи и спокойни. Нищо няма да ви се загуби, а и като се загуби ще ви върнат парите. Не си късайте нервите за 5 парцала.
Моята получена пратка е от 11. Обадиха ми се съвсем изненадващо за мен от Еконт и в събота ходих да я взема. Иначе статуса й в сайта беше пристигнала в Бг, чак днес са го променили на предадена на куриер.
Имах една поръчка от декември, дето забравих кога съм я взела, а те не я бяха отразили като платена, до скоро стоеше в изпълнение.
Не се притеснявайте излишно ще си вземете пратките надявам се скоро   Hug 

# 634
  • София
Да де, ама като ползваш услуга в "приемливи срокове " и не си получиш пакета в твоите " приемливи рамки", нещо се размиват нещата....
Освен във форума да помрънкаш, няма къде! Бяхме цензурирани Mr. Green

# 635
Относно СД - има ли на някой, който да може да си проследи пратката от секцията Colismo , т.е. да е тръгнала с курса, който очакваме да дойде на 03.02? Thinking Аз чакам 4,които трябва да са уж с този курс, а нито една не излиза.

Всъщност имам 2 пратки, които ми излизат в сайта на СД в секцията Colissimo. Но други две, които от сайта на colissimo.fr излиза, че са получени на 26.01.12 - не са отразени. Предполагам, че евентуално само първите две пътуват към БГ.

Момичета, не помните ли какво беше по време на намаление, когато пратките ни идваха по пощата? Имаше пратки, които пътуваха по 2 месеца. После същото стана и с DHL. Много хора поръчваме от Ларедут. Бъдете малко по-търпеливи и спокойни. Нищо няма да ви се загуби, а и като се загуби ще ви върнат парите. Не си късайте нервите за 5 парцала.

202uu

# 636
  • Пловдив
Относно СД - има ли на някой, който да може да си проследи пратката от секцията Colismo , т.е. да е тръгнала с курса, който очакваме да дойде на 03.02? Thinking Аз чакам 4,които трябва да са уж с този курс, а нито една не излиза.
Аз определено не намирам втората част от пратката си от 11.01. Май нищо от "пътуващите" пратки не са отразили Rolling Eyes Дано поне пътува, че уж с предния курс трябваше да е, ама е в 10-те % явно. Ако въобще са 10 %. Stop

# 637
Писах и в темата за Ла Редут, но проблема е по-скоро за тази тема. Получих си тази вечер трите пратки от франсето заедно и установих ,че мъжките маратонки Адидас липсват. В пакета има разрез , но тъй като е залепен за другите два ,разреза се скрива и докато не се разпокъса обвитото тиксо не се вижда. Проверих теглото по съвет на момичетата от другата тема - тегло на останалите покупки 2,750 кг. , фактурирано тегло от франсето 3,536кг. Съвет как да действам и друг има ли с подобен проблем?

# 638
  • София
Гала, пиши на Ларедут! Пиши, обясни и си искай парите. В крайна сметка, от звеното превозвачи, поща, Еконт....нищо няма да видиш ooooh!
Както каза Теди, превозвачите да си купят по 1 КАНТАР! Струва 20лв! Tired

# 639

аз не мога. СПоред колисимо имам 3 пратки там (другите не са с колисимо) и нито 1 не се вижда в сайта на СД, нито чрез колисимо, нито е маркирана от тях като пристигнала. Някой са от 17.01 на адреса.

# 640
  • София
#Cussing out
Аз определено не намирам втората част от пратката си от 11.01. Май нищо от "пътуващите" пратки не са отразили Rolling Eyes Дано поне пътува, че уж с предния курс трябваше да е, ама е в 10-те % явно. Ако въобще са 10 %. Stop

И моите пратки в сайта на Колисимо одавна бяха отразнени като доставени на адрес. Но в сайта на СД не ги откирвам  #Cussing out
Струва ми се че останалите пратки са много повече от 10%....
Много е дразнеща липсата на инфо, отношението към клиентите и липсата им на организираност.

Последна редакция: пн, 30 яну 2012, 21:19 от nolia

# 641
  • София
Значи не съм само аз. Дано въпреки това, че не  ги откриваме в сайта, дойдат с този курс.  Peace Но наистина липсата на информация е много дразнеща. Crossing Arms

# 642
  • Sofia

Не виждам никакъв смисъл да се коментира от коя дата ти е пратката. Същественото е да се казва кога е доставена при СД.
Имам 3 поръчки от 11.01, Ларедут доставиха първите 2 на 14.01 (пристигнаха с курса), а третата чак на 19.01, вероятно точно съм изпуснала курса, заминал на тази дата. Е как да виня СД, че имам неполучена пратка от 11.01?! Просто кофти стечение на обстоятелствата за мен е, че пратката ще чака следващия курс. Не виждам никаква драма в това. И нямам намерение да заливам СД с писма къде ми е пратката, при условие, че очевидно няма как да е качена в камиона.

# 643
  • София
Не виждам никакъв смисъл да се коментира от коя дата ти е пратката. Същественото е да се казва кога е доставена при СД.

А ние как да разберем кога е доставена ,когато  не се обновява навреме информацията ? newsm78

Сега погледнах СД :

Тази седмица единият наш куриер е в отпуска, а поръчките са много и съответно имаме забавяне при въвеждането на информация от Франция. От другата седмица ще влезем в ритъм с информацията. Благодарим за търпението и разбирането.

# 644
  • Пловдив
Дами, не се шашкайте и настройвайте така, де. Аз колкото пъти съм имала някакъв проблем, СД винаги са ми отговаряли в рамките на няколко часа сигурно щото не им задавам глупави въпроси Mr. Green Доколкото разбрах от тях пратките ни не фигурират в секцията Колисимо, защото са бързали да ги натоварят и не са имали време да ги опишат и най-вероятно пътуват вече към нас /ама не е много сигурно, ще им повярвам като ми пристигнат нещата/ Mr. Green Това е от мен, нападайте Peace

Общи условия

Активация на акаунт