Гримиране - техники, съвети, идеи - 4

• 55 619
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
  • Велико Търново
 Благодаря, Мис Нели bouquet Ще потърся сенки на Инглот Peace Момичетата от София- в кой МОЛ мога да намеря тази марка Hug

# 331
В Мол София. Peace

# 332
  • Велико Търново
  bouquet Благодаря за бързия отговор! Непременно ще се отбия там при следващото си посещение в София Peace А ....ориентировъчно като цени... Thinking

# 333
  • в 1001-та нощ

за горния клепач ползвам само очна линия; нанасям я върху сенките и после няма корекции - не може  Sick

Аз най-редовно упражнявам очната линия, и мразя да я слагам върху сенки. Когато ми се налага, правя я първо само върху базата за сенки, после изчаквам да изсъхне хубаво, гримирам се отгоре с каквито си сенки искам, и после чертата на очната линия личи... Това, ако е черна де - само я повтарям. Така избягвам грешки, като имам време, че колко пъти се е налагало да си трия целия грим  ooooh! Tired . Като нямам време минавам и без сенки, само очна  Laughing

я виж ти  newsm78 не ми е хрумвало, че е възможно очна линия преди сенките, няма ли да я покрият  newsm78

иначе и аз до сега 2 пъти съм трила грима от очите заради разплескване  Sick много ме е било яд  #2gunfire

# 334
Аз като че ли много повече от два пъти...  Tired Ако използваш тъмно сиви, черни сенки може би ще покрият. Аз използвам гел очната на есенс в черно, която е страшно пигментирана! Дори след сенките, поставени върху нея, линията си личи, и само повтарям - много ми е лесно така. Отнема две-три минути повече, но определено предотвратявам триенето на целия грим.  Peace

# 335
  • в 1001-та нощ
ами днес пробвах естествено  Joy hahaha (може ли да се чака  Mr. Green) - ползвам светли сенки, така, че няма проблем - пробвах да изтрия малко да видя трие ли се - но ...  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! много трудна работа

все пак - като цяло стана добре  Peace

от гел очните линии на Катрис и Есенс - първата май повече ми харесва  Rolling Eyes

обаче и двете са много течни, в сравнение с други гел очни линии, ще ми се да е малко по-твърда - на ейвън е по-гъста (и ми е по-лека за нансяне  Peace), но няма черно  Sick , на е.л.ф. също е по-гъста  Heart Eyes

чудя се на МАС каква е - някой дали може да я сравни, като консистенция с друга?  Rolling Eyes

утре вероятно ще пробвам тъмно лилавата на е.л.ф.  Party

# 336
Аз пък предпочитам гел очната линия да е по-течна  Simple Smile На Есенс кафявата е по-твърта от другите /не знам защо/ и не ми харесва толкова, като нанасяне.
Вчера гледах, че Манхатан имат гел очна линия. Ако си намеря кафявата, ще ги пробвам и тях  Mr. Green

# 337
  • в 1001-та нощ
при мен, когато е по-течна - леко се разлива по клепача и става по-широка, когато е по-твърда става по-пастелно и поне при мен по-прецизно нанасяне  newsm78

Манхатън предлагат ли се в Лили и ДМ  Rolling Eyes

# 338
В Лили нямам спомен да съм ги мяркала. В ДМ имат някои неща, но основно ФДТ и пудри. И аз ще проверя днес дали има зареждане на друго  Grinning Иначе аз ги гледах в Ремедиум.

# 339
  • в 1001-та нощ
Благодаря  Peace

такава четка за гел очна линия (като показаната в похожденията Blush ) не съм ползвала  newsm78

ползвам скосена твърда  newsm78 , но ми се струва, че с тази може да е по-удобно

# 340
Ами аз се справям с нея по-добре за по-тънки линии  Grinning Имам и една такава на Катрис /тя всъщност е комбинация от двата вида четки/, но реших и тази да я видя как е. За сега ми харесва повече от Катрис  Peace Има по-голямо снопче и косъмчетата са по-подредени. Ще видим, като я ползвам известно време.

# 341
Аз много харесвам двустранната четка за очна линия на Катрис! Peace

Въпрос- някой има ли идеи за тъмнозелена гел очна линия? Praynig

# 342
Въпрос- някой има ли идеи за тъмнозелена гел очна линия? Praynig
Ами от тези на Есенс има и зелена, но аз не съм я виждала никъде из магазините  Rolling Eyes Може да пробваш да си я поръчаш от тук.

# 343
  • София
Алверде имат тъмно зелена гел очна линия, но искрено те съветвам да не си я купуваш! Не е хубаво пигментирана, не се нанася равномерно, рони се и за капак на всичко изсъхна напълно в кутийката за две седмици, при положение, че съм я отваряла не повече от 5-6 пъти за това време  ooooh!

# 344
Някой пробвал ли е вече Нейкид 2 .Притеснявам се, че много ще наподобява първата палитра  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт