Гримиране - техники, съвети, идеи - 4

• 57 037
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Ето тези продукти на Флормар имам предвид:
пудрата и ружа

# 616
Аз имам теракотена пудра на Флормар/номер 25/,но я ползвам за руж естествено,защото е брутално блестяща  Laughing

Преди това имах на Голдън Роуз пак теракотена пудра/използваща се за руж/,от нея бях по-доволна  Peace

Иначе се сещам за какво говорите.За нормална пудра с някакъв седефен блясък в нея.
На абитуриентския си бал бях намерила съвсем случайно точно такава.Помня,че беше прахообразна на Руби Роуз,струваше към 5 лв мисля,но това беше през предалечната 2003  Laughing
Сега нямам идея дали съществуват все още и дали са същите  newsm78

Редактирам се,че намерих снимка в нета.Изглеждаше ето така:
http://darudar.org/var/files/img/13/4b/134bcc2199766657bd085fe8d33398b8_600.jpg

# 617
  • София
И аз съм сред почитателите на теракотите на ФлорМар и Голдън Роуз. Всъщност, тези на ГР са по-блестящи от Флормар. Или поне конкретните, които съм пробвала. Но всички са тъмни цветове.
Иначе ако искаш само пудра с блясък, без да придава цвят, виж за тази http://mein-persoenliches-allerlei.blogspot.com/2011/09/i-like-c … roll-shimmer.html
Много ми харесва как седи върху лицето, но има някое и друго парабенче  Rolling Eyes

# 618
  • София, Лагера
Ти сигурна ли си, че си пробвала това което трябва  Rolling Eyes Имат едни пудри и ружове-теракота. Аз за тях ти говоря. Те са адски блестящи, дори се чудя дали не идва малко в повече  Crazy
Именно тях пробвах  newsm56  Даже ме гримира и професионална гримьорка   Flushed

И пудрата e една от тези, които Веси е показала - на Флормар, но N 23.

November Rain, парабените не ме тревожат много, а имаш ли идея Карол отде да намеря? Тази малка от години не съм я виждала...

А и просто ще трябва да си помисля какво искам.  Thinking

Сърдечно благодаря, мили момичета! Hug

# 619
Аз все още се чудя защо професионалните гримьори използват толкова евтина козметика....Нямат ли пари да купят нещо по-качествено?

# 620
Mirama какво разбираш под евтина козметика? Евтина равнозначно ли е за теб на 100% на некачествена?
Много професионални марки за грим като Графтобиан, Бен Най,  СРС, Яби, са доста по-евтини  от Шанел например, всъщност като се има предвид грамаж и степен на пигментиране, идват по-евтини и от грима на Лореал. Да, опаковките не са лъскави, но продуктите са с несравнимо качество.

# 621
MissNellie, ами точно евтина, какво да разбирам друго?
Имам козметика от всякакъв ценови клас и да, определено тази от ниския е в повечето случаи доста по-некачествена и нетрайна. Особено пък що се отнася до сенките.
А когато човек отива при професионален гримьор то той залага и на трайност и очаква грима му да издържи достатъчно дълго време.

# 622
Mirama какво разбираш под евтина козметика? Евтина равнозначно ли е за теб на 100% на некачествена?
Много професионални марки за грим като Графтобиан, Бен Най,  СРС, Яби, са доста по-евтини  от Шанел например, всъщност като се има предвид грамаж и степен на пигментиране, идват по-евтини и от грима на Лореал. Да, опаковките не са лъскави, но продуктите са с несравнимо качество.
Ох има едни палитри коректори на Графтобиан, които явно доста специалисти в областта ги използват.Как искам и аз да се сдобия, при все че имам най-ужасните тъмни кръгове на света!!Поръчак си един тв-стик на Бен Най и се оказа, че не е това, което очаквах да е,и за това сега ще го заменям с такъв на Криолан пък ше да видим дали ще оцелим цвета и качеството този път?!Онлайн ми е много трудно да намеря цвят коректор за светла кожа, който да покрива добре, да не се впива в бръчките под очите, пък и да не изпъква, виждайки се от километри;)Момичета кокичета ........искренно завиждам на тези от вас, които не им се налага да се гримират нон-стоп,дори и смао до магазина да отскочат!Аз без коректор съм като пребита......Ако някой е ползвал КРИОЛАН от светлите нюанси(стик или палитра коректор) да ми пише.

Благодаря Hug

# 623
  • София
Момичета мерси за отговорите за бронзиращата пудра. Значи аз си я нанасям както и вие  Laughing. Очаквах да не правя нещо като хората  Mr. Green. Обикновено с кабуки нанасям, и то на изпъкналите части. Тази пудра на Констанс Карол /бай дъ уей като ученичка ползвах такова червило на тази марка Кофи Шимър...никога няма да му забравя името, беше ужасно тъмно кафяво  Laughing/ вероятно пак ще се нанася на същите места нали? Дали има нещо, което да се нанесе на цялото лице, да озарява и изравнява, но да не лъсва и да не светва толкова  newsm78.

# 624
  • Има много детски смях.

November Rain, парабените не ме тревожат много, а имаш ли идея Карол отде да намеря? Тази малка от години не съм я виждала...

Гледам, че си в Лагера. В такъв случай разгледай магазинчетата за козметика на Красно село. Мисля, че няма начин да нямат КК там.  Peace

# 625
  • Велико Търново
Ох има едни палитри коректори на Графтобиан, които явно доста специалисти в областта ги използват.Как искам и аз да се сдобия, при все че имам най-ужасните тъмни кръгове на света!!Поръчак си един тв-стик на Бен Най и се оказа, че не е това, което очаквах да е,и за това сега ще го заменям с такъв на Криолан пък ше да видим дали ще оцелим цвета и качеството този път?!Онлайн ми е много трудно да намеря цвят коректор за светла кожа, който да покрива добре, да не се впива в бръчките под очите, пък и да не изпъква, виждайки се от километри;)Момичета кокичета ........искренно завиждам на тези от вас, които не им се налага да се гримират нон-стоп,дори и смао до магазина да отскочат!Аз без коректор съм като пребита......Ако някой е ползвал КРИОЛАН от светлите нюанси(стик или палитра коректор) да ми пише.

Благодаря Hug

Аз не съм ползвала Криолан,но ползвам ето този коректор,и съм доволна  Peace - http://www.lorealparisbulgaria.com/_bg/_bg/products/product-shee … aspx?code=Cos13_1

# 626
  • София, Лагера
Благодаря, Umma  Hug

Аз като цяло също не съм запозната с по-ниския ценови клас, не че хвърча по Шанел, ами предпочитам Макс Фактор, Севънтийн, Артдеко, Радиант, Исадора - такива, среден клас. (ама севънтиййн за поредна година имат невероятни попадения!!!)

Mirama, ползвах услугите на гримьора, който идва в магазина (е работи с всички продукти, които се продават там). Аз сама си избрах какво за ми сложи Peace

# 627
Ноеми, е, това е друго, щом ти си го избрала. )
И аз за сватбата си се гримирах със Севънтийн и не мръднаха, но може да е било и на късмет. )

# 628
Ноеми, е, това е друго, щом ти си го избрала. )
И аз за сватбата си се гримирах със Севънтийн и не мръднаха, но може да е било и на късмет. )

На Севънтйин сенките ми изглеждат много хубави и мисля да ги пробвам в скоро време  Grinning
За евтините марки, много зависи какво точно ще купиш. Аз покрай Флормар, поразгледах и другите евтини козметики /аз гледам основно сенки и ружове/. Купих си няколко сенки на Руби Роуз и вчера се гримирах с тях. И те не мръднаха цял ден и на пигментация бяха доста добре /определено силата им е в перлените цветове, матовите не могат да ги докарат съвсем/  Peace При по-евтините козметики, просто не е еднакво качеството и трябвада се пробва по възможност. Както и палитрите от по 100 цвята в eBay - половината цветове са супер, другата не стават  Wink

# 629
аз харесвам сенките на Севънтийн
на Руби Роуз, Флормар, Катерин Арли - също имам дори попадения, но като пише Веселина - според зависи е
на Катрис и Алверде - имам любими палитри

Общи условия

Активация на акаунт