Гримиране - техники, съвети, идеи - 4

• 57 146
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Момичета бронзиращите пудри с какви четки ги нанасяте? Имам две, вчера си харесах още една....но честно да си призная малко ми е странно да ги ползвам. Имам чувството, че.....светвам  Laughing. Ще съм благодарна на едно по-подробно обяснение за нанасянето им. Едната ми пудра ползвам като хайлайтър, но пък си имам и хайлайтъри и искам да си я ползвам по предназначение  Laughing.

# 601
Момичета бронзиращите пудри с какви четки ги нанасяте? Имам две, вчера си харесах още една....но честно да си призная малко ми е странно да ги ползвам. Имам чувството, че.....светвам  Laughing. Ще съм благодарна на едно по-подробно обяснение за нанасянето им. Едната ми пудра ползвам като хайлайтър, но пък си имам и хайлайтъри и искам да си я ползвам по предназначение  Laughing.
Мишчице, аз бронзираща пудра я нанасям с четка за руж - малко по скулите, брадичката, отстрани малко над слепоочията към челото, съвсеем леко по носа. / слагам уточнение, че това е за бронз. пудра, която не е много по-тъмна от лицето. Ако е-> ползвам като руж само.

# 602
  • Бургас
Мишчица , ако нанасяш с по-големичка четка, леко потупваш първо и тогава нанасяш по лицето - тоест да се отстрани излишната пудра от четката  Hug

# 603
Бронзираща пудра се нанася отлично и с кабуки четка.

# 604
Голямо въздишане му удрям по тази бронзираща прелест:
http://www.temptalia.com/images/summer2012/summer2012_lancome001.jpg

не въздишай - когато се махне лъскавия горен слой с картинката, отдолу е просто една огромна кафява пудра  Laughing

# 605
Голямо въздишане му удрям по тази бронзираща прелест:
http://www.temptalia.com/images/summer2012/summer2012_lancome001.jpg

не въздишай - когато се махне лъскавия горен слой с картинката, отдолу е просто една огромна кафява пудра  Laughing
Сериозно? Crossing Arms Пък аз си мислех, че цялата е блестяща...

# 606
не си първата заблудена  Blush hahaha

# 607
  • София, Лагера
... а в този ред от мисли, имате ли идея да много блестяща пудра? Не бронзираща, обикновена. Аз имам една на Макс фактор, която уж е с частици, но не дава никакъв блясък. newsm78

# 608
Ноеми, аз имам едно подобие на пудра на Есенс. Търсех хайлайтър и това най-много се доближаваше до такъв. Дава много хубав блясък, не натрапчив, но определено си го има.
Но не го намирам това чудо и в сайта им в момента, възможно е да е била от някоя колекция.

# 609
... а в този ред от мисли, имате ли идея да много блестяща пудра? Не бронзираща, обикновена. Аз имам една на Макс фактор, която уж е с частици, но не дава никакъв блясък. newsm78

Покрай коментарите за козметиката на Флормар преди време, провах техни пудри и ружове с блестящ ефект. Много ми допаднаха  Peace Не си купих и не съм ги ползвала, но от мострите изглеждаха много добре. Но предполагам, че ще трябва да се внимава с количеството, защото наистина доста блестяха  Wink

# 610
  • София, Лагера
Благодаря ви, момичета! Досега не съм ползвала нищо на Есенс и Флормар, но ще потърся  Peace

# 611
  • София, Лагера
Видях ги тези пудри, но нещо не са ми толкова бляскави, колкото очаквах  Confused  newsm78

# 612
Moжеш да погледнеш и "шоколадите" на Буржоа Simple Smile

# 613
Щом Флормар не са й достатъчно блестящи, шоколадите ще са й направо безцветни  Laughing

Видях ги тези пудри, но нещо не са ми толкова бляскави, колкото очаквах  Confused  newsm78

Ти сигурна ли си, че си пробвала това което трябва  Rolling Eyes Имат едни пудри и ружове-теракота. Аз за тях ти говоря. Те са адски блестящи, дори се чудя дали не идва малко в повече  Crazy

# 614
Шоколадите са с доста дискретен ефект,да.

Общи условия

Активация на акаунт