Гримиране - техники, съвети, идеи - 4

• 55 610
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
  • ВАРНА
Относно миглите и аз искам да ползвам нещо за да ги заздравя ,но не знам какво?
Ползвала съм бадемово и  рициново масло,Талика,серума на Лореал, това http://pharmamundi.com/skin-care/skin-eyes/belcils-vitalising-cr … l-0-14-fl-oz.html и не се сещам още какво и от всичко се събуждам сутрин с подути очи.
Иска ми се да пробвам Мавала,но се страхувам да не си дам парите на вятъра.

Използвала съм рициново масло в продължение на месеци,преди сън.Ефект не видях никакъв.Отделно неприятното за мен чувство,че очите ми са 'залепени'.
Искам да подхраня миглите и продукта на Мавала изглежда добра алтернатива пред това,на което се бях спряла(серума за разтеж и подхранване на Питър Томас Рот),но в пъти по-скъпо и доколко ефикасно,кой знае.
Нели,имаш ли личен опит с Мавала продукта?

Ефект и при мен нямаше.Нанасях и на мигли и на вежди,но нищо.Тази Мавала подходяща ли е за вежди?

# 361
Аз мисля да пробвам Мавала и ще пиша отзиви след месец ползване. Но първо трябва да стигна до някой Ремедиум. Видях, че там имаше доста техни неща.

# 362
Момичета помагайте??Нужем ми е средно покривен коректор за тъмните сенки под очите??!Нещо, което да  е подходящо за през деня, тоест на дневна светлина без добавяне на ФДТ отгоре.Със светла кожа съм и тези сенки ме застаряват ужасно, ако не ползвам коректор.
ПРЕДЛАГАЙТЕ МАРКИ И МЕСТАТА, ОТ КЪДЕТО МОГАТ ДА СЕ ЗАКУПЯТ..ПО ВЪЗМОЖНОСТ В РАМКИТЕ НА БГ ОНЛАЙН;))))))))))))))))))))
[/pre]
[/pre][/size][/color]
(не зная дали тук е правилното място, ако не съм го уцелила....сорииииииииииииии)
 Kissing Heart

# 363
тирамису, във форума не се пише с болднати и голями букви, защото се възприема като крещене  Wink
Иначе за коректорите, мога да кажа единствено за течния на Риммел, който е по-покривен.

# 364
веси. а защо не поръчаш Мавала от йбеи?
Аз така за 14лв. с доставката си взех Мавала заздравител. Иначе са по 30лв тук

# 365
Ами в ибей не съм гледала колко е. Гледах в Амазон от линка на МисНели и ми излизаше същото  Simple Smile Ще разгледам и там.

# 366
  • София
В американския и-бей заздравителят на Мавала го има за около $8 с безплатна доставка  Crazy Възможно ли е да има ментета на този продукт  Thinking

# 367
И аз се чудя точно това. В английския ибей намерих оферти, които наистина ти излизат почти на половина, но са от Хонг Конг  Rolling Eyes

# 368
е аз точно от там си поръчах заздравителя, няма менте.
даже и ефекта виждам върху ноктите си.
за миглите ще си помисля малко

# 369
veselina_s_p  не са ментета хонг-конгските, поне доколкото знам. Просто линка от амазон ми излезе пръв във гугъл да илюстрирам.

*Ekaterina*  подходяща е за вежди.

тирамису в темата за ФДТ и основи има много информация по питането ти, просто прочети няколко стр от там.

*Л-и-я
*  щом и серума на Лореал ти е предизвикал реакция, явно имаш чувствителни очи, а з не бих ползвала нищо при тези обстоятелства.

Coquelicot* повече от година вече си ползвам серума на Мавала. От тези без странични ефекти от него съм най-доволна. Не ми порастват 2 см мигли, но да кажем че поддържа моите в максималната им дължина и гъстота възможна. Препаратите от сорта на Ревиталаш, Лайлаш /съответно генериците Лумиган и Кеърпрост на 1/3 цена от нета/ които удължават живота на косъма дават по-впечатляващи резултати, но си имат възможните странични ефекти - зачервени, раздразнени клепачи, потъмняване на ириса, сухота...Ако това не те притеснява, бих по-скоро препоръчала някой от тях (най-вече кеърпрост като съотношение ефект-цена), но понеже са лекарствени препарати, не ги 'пласирам' с лека ръка.

# 370
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз мисля да пробвам Мавала и ще пиша отзиви след месец ползване.
Ще чакам отзив от теб. Peace

За сефте отварям Ebay и Amazon  Mr. Green  и както казвате,цените са по-приемливи.НО 1) за какви ментета говорите и как се разпознават,2)продавача лиценз ли има,за да продава козметика,3)много намалените стоки втора употреба ли са или с изтекал/изтичащ срок? Знам,че цял свят поръчва от сайтовете,но нещо нямам доверие тук,точно защото не знам кой стои зад ника и доколко може да ми гарантира продукта.(аз като черногледа не мога да приема това като цена http://www.ebay.com/itm/MAVALA-Eye-lite-Double-Lash-Eyelash-Leng … 33560129658607367 ,толкова различна от оригиналната - $16,50 и веднага си мисля,че вместо серума,продавача е сипал глицерин в използваната от него опаковка)
Гледам и някакви наддавания се правят,масово се плаща с ПейПал,сервиз,който също никога не съм ползвала... И така,с 4 думи  - няма да я бъде.
Амазон, като че ли е по-надежден? Ще хвърля око по-подробно.

# 371
И аз до сега се държа настрана от ибей, но май ще се престраша вече  Mr. Green На някои неща се пускат ментета, но не всичко. Този линк, който си пуснала, самия продукт са го дали наистина много евтин, но с почти двойна доставка  Mr. Green На други места са написали цялата цена на продукта, но с безплатна доставка и то ти стъпва същото  Peace 
Мисля да се пробвам точно с Малава за първа доставка от ибей и ползване на ПейПал, пък дано да не ми е последно  Crazy

# 372
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Винаги поръчвам козметика/гримове от сайта на дадената марка,с идеята,че няма да ми се пробута менте или стока с изтекъл срок.А ако не съм очарована да имам възможност да го върна.Звучи ми по-надеждно да купя крем за лице директно от Ланком сайта,вместо от някой неизвестен с никнейм фатбойтерминатор от Хонг Конг без никакви гаранции за качество,оригинал,годност на продукта.
Факт е обаче,че масово хората използвай Ибей и Амазон.Освен по-ниска цена,друга мотивация не виждам.Аз не бих поела риск с тези сайтове,честно казано.

# 373
  • София
Ибей си е разкошотия  Peace Продавачите имат рейтинг според който може да се прецени доколко надежден е той. Продавачи с рейтинг по нисък от 99,5% аз не разглеждам  Peace. Винаги чета коментарите за продуктите, които мисля да купувам. Обикновено ако нещо е фейк е написано в самата обява, но редовно начинаещите се подлъгват. Имам познат, който реши, че може да си купи телефон за няколко долара...е купи си, но от тези мострите, дето са изложени по витрините на магазините....като играчки които са. Оказа, се че продавача го е описал в обямата си, но с по-ситни букви  Laughing
Coquelicot* Продавача, който продава Мавалата от линка който си дала е с мнооооооого нисък рейтинг, не се подлъгвай  Peace

# 374
Поръчах си вече Мавала за подхранване на миглите, но не от ибей, а от тук Излиза горе-долу същото. Ще видим за колко време ще дойде  Crazy
Поръчах и кафявото шоколадче на Буржоа, но от друг английски сайт. Интересно ми е кое ще дойде първо  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт