Гримиране - техники, съвети, идеи - 4

• 55 588
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Момичета, имам един въпрос. Мисля да си купя база за сенки на NYX, но виждам, че има 3 цвята - бал, перлено бял и телесен. Има ли някаква разлика в завършека на грима в зависимост от това коя база се ползва  Rolling Eyes

# 376
тирамису, във форума не се пише с болднати и голями букви, защото се възприема като крещене  Wink
Иначе за коректорите, мога да кажа единствено за течния на Риммел, който е по-покривен.
нова съм и явно не съм запозната с условията.....големината и цвета на шрифта си ме кефят принципно и без да викам;))))))))
благодаря за съвета

# 377
veselina_s_p  не са ментета хонг-конгските, поне доколкото знам. Просто линка от амазон ми излезе пръв във гугъл да илюстрирам.

*Ekaterina*  подходяща е за вежди.

тирамису в темата за ФДТ и основи има много информация по питането ти, просто прочети няколко стр от там.

*Л-и-я
*  щом и серума на Лореал ти е предизвикал реакция, явно имаш чувствителни очи, а з не бих ползвала нищо при тези обстоятелства.

Coquelicot* повече от година вече си ползвам серума на Мавала. От тези без странични ефекти от него съм най-доволна. Не ми порастват 2 см мигли, но да кажем че поддържа моите в максималната им дължина и гъстота възможна. Препаратите от сорта на Ревиталаш, Лайлаш /съответно генериците Лумиган и Кеърпрост на 1/3 цена от нета/ които удължават живота на косъма дават по-впечатляващи резултати, но си имат възможните странични ефекти - зачервени, раздразнени клепачи, потъмняване на ириса, сухота...Ако това не те притеснява, бих по-скоро препоръчала някой от тях (най-вече кеърпрост като съотношение ефект-цена), но понеже са лекарствени препарати, не ги 'пласирам' с лека ръка.

благодаря ти, че ме ориентира;))))))))))))))

# 378
*November Rain* има разлика в завършека донякъде,да.Но аз ти препоръчвам лично никоя от трите, тази база е с по-гъста консистенция, по-трудна за работа, и не толкова добър продукт, колкото ХД базата им (в черната опаковка като глос), за която съм с две ръце.

Ще взема да изтупап темата за NYX от прахта, има покупки напоследък, да събираме на едно място впечатленията.

Coquelicot*
пазарувам постоянно от ибей и амазон и нямам проблеми никакви. Ибей и пейпал специално са конструирани така, че винаги да предпазват потребителя.  Трябва да се внимава в детайлите, рейтинг на продавача, подробности, каква е конкретно политиката на връщане за всеки продавач, и всичко обикновено е ок.

# 379
Имам нужда от помощ при избора на цвят фдт.Кожата ми жълтее и е неравномерен тен,какъв цвят е по-подходящ за мен- по-светъл или тъмен тон? Аз мисля,че по-светъл,но преди да тръгна да купувам,реших да попитам.

# 380
  • София
Някой ползвал ли е тази очна линия?Удобна ли е?

И тези сенки
http://www.lorealparis.com.au/cosmetics/eyes/infallible-eyeshado … ess-chocolat.aspx

potrebitel22 ,не мога да ти кажа така,трябва просто да оцелиш нюанса.

# 381
  • София
Мис Нели, мерси. Ще взема нея в такъв случай  Peace

# 382
L'Oreal Glam Bronze Brunette Bronzing Fluid 30ml http://www.perfumecabin.com/product/L39Oreal-Glam-Bronze-Brunett … g-Fluid-30ml.html
момичета това фон дьо тен със сияен ефект ли е или бронзант за тен за лице?

# 383
  • София
Не е фдт.
L'Oreal Glam Bronze Brunette Bronzing Fluid 30ml
Loreal Glam Bronze micro-fine bronzing fluid for face for brunette provides an instant tan that washes off with ease. Perfects, unifies and illuminates dull skin with long lasting results

Бронзант флуид, дава моментален тен.

# 384
Моля ви за съвет   bouquet Имам мазна кожа и ползвам фдт на Revlon Colorstay и отгоре слагам пудра,но искал лицето ми да е някак озарено и да не стои прекалено матирано,но и да не лъщя прекалено много.Колебая се дали да си взема фдт на Revlon Photo Ready или Max factor shimmer panstick  или в една стара тема са препоръчани изпечените мраморни пудри.Пробвах тестер на белия шоколад,но не ми допадна.

# 385
  • в 1001-та нощ
аз ползвам матираща прозрачна пудра на Кларинс, много съм доволна  Peace има тестери - да пробваш  Peace

# 386
  • София
Аз бих ти препоръчала да опиташ да слагаш пудра на местата, които искаш да са матирани, а тези, които искаш да са озарени да оставяш както са след фон дьо тена.

# 387
# 388
  • София
MissNellie  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 389

Ох, направо се превъзбудих, такива красоти  Flutter Харесах си визии за поне 10 от следващите ми излизания по клубове  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт