Гримиране - техники, съвети, идеи - 4

• 55 585
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
Ето и нещо от мен http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1854719650679&set=a.1 … ype=3&theater  -  устните не се връзват с грима на окото, но просто използвах момента, че съм се намацала та пробвах и нещо друго Mr. Green   Blush

Последна редакция: чт, 16 фев 2012, 19:17 от galya-kasovska

# 391
Аз нищо не виждам.  Rolling Eyes

# 392
сега вече се вижда Mr. Green малко съм зле с прикачването Grinning

# 393

Ох, направо се превъзбудих, такива красоти  Flutter Харесах си визии за поне 10 от следващите ми излизания по клубове  Crazy

Ди-шай  Laughing Има време всичко да пробваш. На 1ва стр има още един линк с вдъхновение.

Галя, пробвай да добавиш още един, по-светъл цвят под веждата точно, прелят. Ще увеличи пространството оптически, 'отвори' погледа допълнително, по-въздействащо е. Помисли за външния ъгъл и докъде точно е хубаво да стига. Дребни корекции, които мисля ще подобрят резултата, иначе техниката ти е добра, линиите са чисти, преливането е добре.

# 394
Галя, пробвай да добавиш още един, по-светъл цвят под веждата точно, прелят.
[/quote] - принципно има, но на снимката не се вижда... още не съм се усъвършенствала с апарата Mr. Green иначе благодаря за съвета и за мнението  bouquet

# 395
  • на кого му пука
А този ефект как е постигнат?Много плавно е преливането.

Има ли също някакъв търсен ефект с тъй наречените Ombre lips или е просто модна приумица за разкош?

Също съм заинтригувана от това.Дали може да се купи от някде?

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 09:58 от случайна непозната

# 396
  • София
1.Става с гъбичка, има клипове в ютуб - т.н sponge техника
2. Мисля, че си е търсен ефект, едва ли е случайно. На мен ми изглежда много интересно, но не бих го носила - ще изглежда като поизтрито червило, а в клуб няма да се забелязва особено.
3.Може би в ибей може да се открие..по магазини не съм виждала такива неща.

# 397
случайна непозната
Michelle Phan имаше в Ютюб видео как използва визитна картичка за да не се цапа със спирала. Предварително я поставяше до миглите, и преценяваше формата, в която да я изреже, за да върви по линията на клепача. После я слага ( отдолу/отгоре) по същия начин, и нанася спиралата, докато я държи.
Ако не намериш това "уредче", ще ти бъде полезна нейната техника. Но със сигурност го има в ибей.

Аз харесвам такива устни Simple Smile

# 398
  • в 1001-та нощ
веднъж видях една колежка със спирала отдолу и адски ми хареса, пробвах да си сложа и беше отчайващо зле

предполагам не на всеки му отива  newsm78 какво мислите  Rolling Eyes или е въпрос на техника  Blush

# 399
веднъж видях една колежка със спирала отдолу и адски ми хареса, пробвах да си сложа и беше отчайващо зле

предполагам не на всеки му отива  newsm78 какво мислите  Rolling Eyes или е въпрос на техника  Blush

Аз до скоро не си слагах. Мислех, че ще ми стои много "тежко" и че като ми стоят долните мигли "чисти", горните ще изглеждат по-голями  Crazy Но покрай един по-силен вечерен грим, реших да сложа и отдолу спирала - стана жестоко  Flutter Сега си слагам по малко и през деня и дори ми подсили ефекта върху горните мигли. Сега погледа ми го докарва, като Пенелопе Круз  Wink

Flutter
Е, и Мастерпийса е от значение  Mr. Green

# 400
случайна непозната
Michelle Phan имаше в Ютюб видео как използва визитна картичка за да не се цапа със спирала. Предварително я поставяше до миглите, и преценяваше формата, в която да я изреже, за да върви по линията на клепача. После я слага ( отдолу/отгоре) по същия начин, и нанася спиралата, докато я държи.
Ако не намериш това "уредче", ще ти бъде полезна нейната техника. Но със сигурност го има в ибей.

Има го, гледах го скоро. Но е много скъпо за това, което представлява  Rolling Eyes Или поне аз на такова попаднах, не съм търсила специално.

# 401

Според мен зависи по-скоро от това "как" се слага спиралата от долу. Не знам дали мога да го обясня правилно, но имам предвид това:
Вместо да се слага директно "право" върху миглите, посока - надолу, може малко да се извърти към външния ъгъл.
Нещо такова:

и такова, макар едва да се вижда:

Това не ми харесва:

Не знам дали само аз виждам разликата, но забележете, че при първите снимки, долните мигли са "маскирани" на дясно, докато при последната - право надолу. Аз също не се харесвам като са ми право надолу  Laughing
ГолЕмо обяснение му ударих  Laughing

http://www.ebay.com/itm/Women-Makeup-Cosmetic-Eye-Mascara-Eyelas … 65a#ht_2406wt_952
Това намерих аз. Изглежда като добра идея, ама с тея пластмасови ръбове се съмнявам, че ще е много удобно.

# 402
Според мен разликата идва основно от дължината на долните мигли  Rolling Eyes Като са по-дълги може да се даде посока, както е на първата снимка. Но модела от третата снимка ми изглежда с доста по-къси долни мигли и тогава няма как да се получи нещо такова  Rolling Eyes

# 403
Звучи логично. А и сега като се загледах, като че ли на първите две снимки, спиралата е сложена само на външните долни мигли, някак си така изглежда... Докато на третата - по цялата линия...

# 404
Според мен зависи и от формата на очите.
Последната снимка не ми харесва, защото долните мигли сякаш са по- дълги от горните.

Ако слагам спирала само на горните мигли, очите ми изглеждат по- големи. Ако сложа и на долните очите ми леко се смаляват. Но харесвам и двата начина.

Общи условия

Активация на акаунт