Гримиране - техники, съвети, идеи - 4

• 55 548
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Момичета здравейте .

Знаете ли това червило да ли го има в БГ ?

http://www.temptalia.com/maybelline-bit-of-berry-color-sensational-lipstick

Много ми хареса цвета за лятото . Само не виждам да пише номер на червило вие виждате ли такъв?

Номерът е 175. Но потърси снимки предварително, защото от това, което аз видях доста се различват цветовете на различните устни и в зависимост от светлината.  Peace

# 436
Благодаря ви момичета , ако го намеря ще го пробвам и ще пиша .

bouquet

# 437
  • София
Момичета здравейте .

Знаете ли това червило да ли го има в БГ ?

http://www.temptalia.com/maybelline-bit-of-berry-color-sensational-lipstick

Много ми хареса цвета за лятото . Само не виждам да пише номер на червило вие виждате ли такъв?

Номерът е 175. Но потърси снимки предварително, защото от това, което аз видях доста се различват цветовете на различните устни и в зависимост от светлината.  Peace
Много хубав цвят Heart Eyes На показаните устни много добре седи.ще взема и аз да го потърся.

# 438
*Bubble*  и аз точно това си мислех , ако го пробваш или купиш пиши и ти как стой,защото и аз се зарових в нета и стой на всяка снимка различно  Tired , но на тази ,която ви показах е страхотно . Ще видим като пробваме   Hug

# 439
момичета, кажете може ли да се слага  флуид автобронзант (който се сваля като фондьотен, т.е всеки ден)на лице което ползва избелващи продукти?

# 440
Скрит текст:
Споделям едно клипче за контуриране, което много ми хареса -

Доста е драматично, но много добре е показано кои точно зони се изсветляват и кои затъмняват и на мен ми беше много полезно. Повечето клипове на този гримьор са с доста добри съвети и идеи.

Пробвах я туко що тази техника. Само че използвам минерален фдт, и по този случай всичките ми продукти бяха прахообразни, а не кремообразни. Мога да споделя, че от тук насетне вече не ме е страх да не сбъркам нещо с контурирането на лицето. Ефектът е поразителен действително....

# 441
  • София
Аз също пробвах показаната техника с кремообразни и с прахообразни продукти. Получава се и по двата начина. Определено е много по-лесно и бързо отколкото да се нанася всеки контур поотделно и да се прелива
Този гримьор ми е любимец напоследък. В другите си клипчета също дава много добри и необичайни съвети, които обаче вършат работа  Peace

# 442
  • София
Привет момичета и тук да ви честитя Баба Марта, да сте румени и засмени!

Набързо да спомена, че вчера бях на безплатен грим на щанда на Голден Роуз в МОЛ София, правят демонстрация на техни продукти, като е необходимо предварително да се запишете. Да ви кажа бях много скептично настроена, но гримьорката е мнооого добра и се справи чудесно, казва се Маруся, ако някой я познава.

Само на мен ли това "оклепване" наречено контуриране не ми харесва, ефекта е "маска", ужас.....не не не няма и да пробвам, може да ви звуча консервативно...но......

# 443
  • София
Евита, не е консервативно, но всичко е въпрос на мярка, точните цветове и продукти и преливане  Peace

# 444
Това не е червило, а балсам/масло. Аз лично не съм го мяркала в Лили, където основно гледам Ревлон. Но не съм и търсила много задълбочено балсами за устни.

Мерси много, и на MissNellie също Simple Smile Жалко, че няма да ме огрее.

Честита Баба Марта!

# 445
Скрит текст:
Споделям едно клипче за контуриране, което много ми хареса -

Доста е драматично, но много добре е показано кои точно зони се изсветляват и кои затъмняват и на мен ми беше много полезно. Повечето клипове на този гримьор са с доста добри съвети и идеи.

Пробвах я туко що тази техника. Само че използвам минерален фдт, и по този случай всичките ми продукти бяха прахообразни, а не кремообразни. Мога да споделя, че от тук насетне вече не ме е страх да не сбъркам нещо с контурирането на лицето. Ефектът е поразителен действително....
Ооо, страхотно е показано...  bouquet

# 446
  • София
*Bubble*  и аз точно това си мислех , ако го пробваш или купиш пиши и ти как стой,защото и аз се зарових в нета и стой на всяка снимка различно  Tired , но на тази ,която ви показах е страхотно . Ще видим като пробваме   Hug
Aз днеска го търсих в Лилито,но не го намерих.
 Hаресах си разни други цветове.Знаете ли как са като качества червилата на Мейбълин?

# 447
  • в 1001-та нощ
Да споделя, ако представлява интерес на някого да се възползва  Peace наскоро установих, че любимата ми гел очна линия изсъхва и реших да я разредя с гел очната линия на Catrice, която макар и гел ми е много течна и не ползвам по тази причина  Peace

Получи се много добре  Hug така и сухата и рядката ми влизат в супер употреба  Blush Heart Eyes  bouquet

# 448
  • София
Да споделя, ако представлява интерес на някого да се възползва  Peace наскоро установих, че любимата ми гел очна линия изсъхва и реших да я разредя с гел очната линия на Catrice, която макар и гел ми е много течна и не ползвам по тази причина  Peace

Коя е любимата гел-очна линия?

# 449
  • в 1001-та нощ
от гел очните линии съм пробвала Есенс, Катрис и e.l.f

на e.l.f e най-плътна и затова ми хареса, другите са ми по-течни и не се нанасят така прецизно, поне аз с по-плътните (гъсти) се справям по-добре  Peace

Общи условия

Активация на акаунт